Česta pitanja2017-05-15T19:46:21+01:00


Unos/prijenos podataka


Kako dodati novog korisnika?

Kliknite u Intrix sučelju Postavke -> Administracija korisnika, odaberite Popis korisnika i jednostavno dodate novog korisnika klikom na Dodaj. Detaljne upute su ovdje.

Možemo li mijenjati broj aktivnih korisnika iz mjeseca u mjesec?

Da. Svaki mjesec možete ponovo odabrati broj aktivnih korisnika i tako optimizirati mjesečne troškove. Trenutni neaktivni korisnici privremeno su blokirani. To znači da ne mogu pristupiti aplikaciji, ali njihovi podaci ostaju u bazi podataka. Korisnike možemo ponovno aktivirati u bilo koje doba.

Može li se i vanjski suradnik koristiti Intrix CRM-om?

Intrix mogu koristiti svi oni koje ste odredili kao korisnike, bez obzira na to gdje se nalaze. U praksi, za vanjske suradnike, u Intrixu određujemo prava i ograničenja.

Možemo li u Intrixu podešavati prava pojedinačnih korisnika?

Da. U Intrix CRM alatu možete podešavati prava prema vašim željama.Možete ograničiti prava uređivanja i čitanja, određenim korisnicima možete sakriti pojedine kartice, ograničiti prijenos podataka i sl. Kontaktirajte nas i  zajedno ćemo proučiti vaše želje i potrebe.


Mogu li prenijeti podatke u MS Excel?

Da.Sve podatke možete u svakom trenutku prenijeti u tabelarno uređivanje xls ili csv formata. U svakoj kartici aplikacije postoji  opcija “Prijenos”, koja omogućava prijenos podataka. Pogledajte video.
Pozor: Podatke možete prenositi samo ako su vam za to dodijeljena prava. U slučaju da niste ovlašteni, obratite se administratoru vaše Intrix aplikacije.


Kako brinete za sigurnost podataka?

Svjesni smo da je sigurnost podataka prioritet svih korisnika. Intrix CRM koristi 128-bitni sigurnosni SSL protokol za prepoznavanje korisnika i šifriranje podataka. Osobni korisnički račun osigurava pristup podacima samo za vas.
Svi se podaci svakodnevno arhiviraju u podatkovnom posluživaču  i prenose na redundantni posluživač na dodatnoj lokaciji. Sigurnost je jednaka onoj u internetskom bankarstvu, u određenim primjerimačak i viša.

U poduzeću nemamo zaposlenike za informatičko održavanje. Što to znači za održavanje sustava?

Za održavanje sustava (posluživači, aplikacije, podaci, itd.) zaduženi su naši iskusni stručnjaci. Intrix CRM je iznimno jednostavan za korištenje te ne zahtijeva posebna znanja ili informatičke vještine. U svakom trenutku na raspolaganju su vam naši ljubazni stručnjaci.

Kako vas mogu kontaktirati ako imam pitanja o primjeni i korištenju?

U slučaju dodatnih pitanja, obratite se našoj ekipi za podršku. Elektronska pošta je info@intera.si, a telefonski broj 099 848 9369. Pomoć je besplatna.


Kako upravljati prodajno – marketinškim kampanjama u Intrix CRM

Sadržaj videa:

  • Primjer slanja čestitki za praznike, rođendane (kroz kreiranje gotovih omotnica, naljepnica, kuverti za tiskanje i slanje klasičnom poštom)
  • povezivanje programa za masovno slanje e-mailova (ovaj put prikaz primjer povezivanja s Mailchimp programom)
  • slanje masovne e-mail pošte (akcije, newslettera i sl.)
  • unutar Intrix CRM pregled aktivnosti klikanja i interesa nad poslanim sadržajem (pogled aktivnosti otvaranja sadržaja na kartici klijenta, izvješće klikanja preneseno iz Mailchimpa)
  • kreiranje poslovne prilike (upita), kao posljedica poslane kampanje
  • pregled izvješća o uspješnosti CRM kampanje (unosnost kampanje)
  • drugo.

Što su standardna izvješća projektnog upravljanja?

Intrix CRM je poslovni, prilagodljiv online program za CRM i projektno upravljanje. U ovom videu možete pogledati standardna izvješća i analitiku upravljanjem vaših projekata. Želje su različite. Standardno se upravlja standardnim resursima svakog poduzeća – tip projekata, potrošeno vrijeme po projektu, potrošeno vrijeme po klijentu, unosnost projekata, unosnost klijenata, RVC i sl.

Ispod su video upute i prikaz standardnih projektnih izvješća.

Mogu li kreirati podsjetnike za određene aktivnosti?

Da. Intrix CRM može vas podsjetiti na željenu aktivnosti putem SMS poruke ili e-maila. Osim toga, sustav vas može obavijestiti svaki puta kada vaš suradnik  unese novi zadatak, poziv na sastanak i sl. Podsjetnik možete dodati za svaku aktivnost u Intrixu. Kod željenog zapisa, kliknite Uredi i u donjem dijelu izaberite Podsjetnici.

Možemo li aktivnostima prilagati dokumente u Intrix?

Da. Možete spajati (prilagati) dokumente (ponude, ugovore, upute, interne procedure, planove, slike, projektnu i drugu dokumentaciju) sa svojim aktivnostimy u alatnoj traci Datoteke. Datoteke mogu biti u različitim formatima (Word, Excel, pdf, jpg, itd).

Kako mogu isključiti e-mail obavijesti koje dobivam iz Intrixa?

Dobivate obavijesti o promjeni zapisa čiji ste vlasnik, obavijesti o promjenama u zapisima i obavijesti o promjenama u zapisima koje imate u prečicama. Možete promijeniti svoje postavke u “Podešavanje” gdje trebate odabrati “Obaviještenja”.

Desni klik na popisu

U Intrixu možete na svim popisima zapisa (npr. popis poduzeća) koristiti desni klik. Klikom se otvori pomoćni prozor s aktivnostima koje često koristimo.

desni klik na popisu u crm

Na vrgu se prikažu DUPLICIRAJ i IZBRIŠI. Klikom na Podvoji se otvori novi prozor gdje možemo brzo promjeniti podatke i tako zapis podvojiti, međutim kada kliknemo na Izbriši se zapis izbriše.

Ako želimo na neki zapis (npr. poziv) staviti privitak, npr. dokument, ne trebabo posebno otvarati poziva i tražiti vezani sadržaj Dokument, već koristimo desni klik. Desni klik na poziv nam ponudi relaciju dodavanja “Novi dokument”. Time uštedimo vrijeme na klikanju i pojednostavimo dodavanje zapisa.

Ključne riječi: desni klik, dodavanje zapisa, kratice

 


Što se događa nakon 30-dnevnog besplatnog testiranja DEMO-a?

U razdoblju testiranja kontaktirat će vas naš savjetnik s kojim možete proučiti svoja pitanja i prijedloge, dogovoriti se za sljedeći korak, možda već odaberete najprikladniji paket. U međuvremenu se svi vaši uneseni podaci održavaju.

Ukoliko se ne odlučite odmah postati korisnik, aplikacija se nakon isteka 30 dnevnog testnog razdoblja od prve prijave zaključa, a podaci se izbrišu.

Koliko iznose troškovi uporabe?

Troškovi korištenja sustava Intrix CRM ovise o broju korisnika. Iz gore navedenih paketa odaberite model koji vam najbolje odgovara, utvrdite broj korisnika i osigurajte 100%  nadzor  troškova.

Što se dogođa s podacima nakon prestanka najma Intrixa?

Nakon prestanka najma Intrixa, svi  se podaci šalju korisniku u standardnom CSV formatu.
Nakon 30 dana podaci se brišu iz baze.

Koliko koštaju dodatne prilagodbe?

Manje prilagodbe napravimo u okviru korisničke podrške gratis. Veče prilagodbe se opredjele i izračunaju na temelju stvarnog utrošenog vremena prilagodbi. Prvo naši savjetnici i projektne vođe detaljno prouče vaše želje i zahtjeve,  ponude procjenu potrebnog vremena i nakon vašeg pristanka implementatori naprave željene prilagodbe.

Koji su uvjeti plaćanja i kako izvršiti uplatu?

Plaćanje se izvršava po primitku mjesečnog računa.

Što je uključeno u cijenu najma?

Uz upotrebu Intrix CRM aplikacije i projektnog upravljanja,  uključena je i tehnička podrška, održavanje besprijekorne operativnosti, redovita dnevna i mjesečna arhiviranja podataka, redovito ažuriranje i nadogradnja softvera zajedno s podrškom putem e-maila.

Kako okončati upotrebu Intrixa?

Možete prestati s korištenjem Intrixa bez obaveza u bilo koje vrijeme. U slučaju da ste korisnik, trebali biste nas obavijestiti o prestanku upotrebe mjesec dana ranije. Po prestanku  korištenja, vaše ćemo podatke prebaciti u odgovarajući format te će se u roku od mjesec dana podaci i aplikacija izbrisati.


Kako i kad mogu započeti upotrebu aplikacije?

Intrix možete koristiti uvijek i svugdje. Za pristup aplikaciji potreban vam je web preglednik i internetska veza. Nisu vam potrebni niti dodatni programi niti dodatna oprema. Ispunite web prijavu i odmah ćete moći pristupiti vlastitoj aplikaciji.

Kome su namijenjene Intrix aplikacije?

Intrix CRM aplikacije posebno su prilagođene malim i srednjim poduzećima, one su također prikladne i za velike poslovne sustave i organizacije. S obzirom na različite industrijske grane, pripremili smo više različitih modela aplikacije koji se prilagođavaju pojedinim područjima (B2B, B2C poduzeća, marketinške agencije, građevinska i projektna poduzeća, agencije za prevođenje, radijske postaje, državne službe i zavodi, i sl.)

Na kojim se jezicima može koristiti Intrix aplikacija?

Osnovna verzija uključuje engleski, njemački, hrvatski, slovenski i srpski jezik. Prema potrebi, možemo ju prevesti također i na druge jezike.U budućnosti će aplikacija biti dostupna na svim svjetskim jezicima. Korisnik može slobodno odabrati jezik, što znači da se neki korisnici mogu koristiti engleskim jezikom, a drugi slovenskim ili njemačkim… Međutim, svi pristupaju istoj bazi podataka.

Možemo li povezati postojeći računovodstveni program i Intrix aplikaciju?

Da. Intrix CRM alat možemo povezati s postojećim sustavima unutar poduzeća. Prije nego što se odlučite za povezivanje, potrebno je detaljno definirati sadržaj koji želite obuhvatiti sinkronizacijskim procedurama.
U većini slučajeva  sinkroniziramo baze tvrtki i kontakte te prenosimo razne  podatke iz ERP-a u Intrix. Podaci o klijentima, finacijski podaci i sadržaj podataka o projektima automatski se prenose između različitih sustava. Time korisnici štede puno vremena jer ne trebaju ručno unositi podatke  nekoliko puta.

U ovom trenutku još nismo definirali poslovne procese. Možemo li naknadno izvrštiti prilagodbe aplikacije?

Svakako. Naši savjetnici mogu vma priskočiti u pomoć kod definiranja vaših poslovnih procesa. Također, moguće je izvršiti prilagodbe po završetku projekta, kada već započnete upotrebu Intrix CRM-a.

U poduzeću nemamo vremena za uvođenje promjena i novog načina rada, ali smo svjesni da trebamo informatički alat. Koliko nam je vremena potrebno da bismo počeli koristiti aplikaciju?

Prije uvođenja sustava, naši savjetnici detaljno upoznaju vaše radne procese. Savjetuju vas kako ih  unaprijediti.  U suradnji s vama, optimalno prilagođavaju  aplikaciju tako da se može  uključiti u postojeće radne navike ne zahtijevajući pritom značajne promjene u vašem načinu rada.
Vaši zaposlenici  će morati odvojiti samo sat ili dva svoga vremena za početnu obuku.
Rad s Intrixom  intuitivan je i prilagođen svima.

Koliko je vremena potrebno za prilagođavanje Intrixa našim potrebama?

Relativno jednostavne promjene u aplikaciji moguće je izvršiti u manje od sat vremena od primitka narudžbe ili čak tijekom telefonskog razgovora. Budući da je aplikacija dostupna  na internetu, dolazak kod korisnika obično nije potreban s obzirom na to da sve prilagodbe možemo obaviti udaljenim pristupom.