Intrix doručak
Četvrtak, 13. lipnja 2024.
U 9:00 sati.
Fidel Gastro
Besplatni seminar

Pridružite nam se na ekskluzivnom seminaru i probudite sav potencijal vašeg poslovanja uz Intrix specijalizirana rješenja za izdvojene objekte i poslovnice.

Ovog lipnja samo za Vas organiziramo prvo izdanje Intrix doručka. Pripremili smo predstavljanje specijaliziranih rješenja koja doprinose ostvarivanju 360-stupanjskog pregleda poslovanja, pružajući uvid u prodajne, poslovne, marketinške i sigurnosne aspekte izdvojenih objekata/poslovnica – ključne elemente za pravovremeno donošenje kvalitetnih odluka i efikasno upravljanje.

Naravno, sve to u ugodnom okruženju uz prikladan jutarnji sadržaj koji može pružiti samo Fidel Gastro

Kome je događaj namijenjen?

Događaj je namijenjen svima koji imaju veći broj izdvojenih prodajnih objekata i žele istražiti kako optimizirati svoje poslovanje te poboljšati komunikaciju sa poslovnicama i djelatnicima kroz napredna i specijalizirana rješenja. Bilo da ste član uprave, regionalni ili područni menadžer ili možda voditelj poslovnice, sigurni smo da ovaj događaj ne želite propustiti

Zašto će ovaj događaj zanimati baš vas?

Zato što ćemo na praktičnim primjerima istražiti put do cjelovitog pregleda i efikasnosti poslovanja uz Intrix za upravljanje poslovnicama i izdvojenim objektima.

Razgovarat ćemo o ključnim aspektima digitalizacije koja omogućuje integraciju tehnologije u svaki aspekt poslovanja, poboljšavajući efikasnost i konkurentnost. Poseban fokus ćemo staviti na upravljanje poslovnicama ili izdvojenim objektima, kako bi naglasili važnost koordinacije i sinergije između svih nivoa menadžmenta. 

Ne propustite priliku za upoznavanje sa najnovijim funkcionalnostima koje vam mogu donijeti brojne benefite, uključujući:

 • 360 stupanjski pregled nad poslovnicama ili izdvojenim objektima – popisi, segmentacije pregled djelatnika, aktivnosti i korespondencije i praćenje povratnih informacija.
 • Potpuni pregled pripadajućih poslovnica za svakog voditelja poslovnica.
 • Sustavno praćenje obilazaka poslovnica za regionalne / područne menadžere – planiranje, check liste, povratne informacije, praćenje na kalendaru i planeru, izvještaji o ocjenama pojedinih područja.
 • Marketinške pogodnosti – komunikacija marketinških pogodnosti i uputa prema poslovnicama te kontrola postavljanja marketinških materijala i pogodnosti za klijente
 • Povratne informacije iz poslovnica – komunikacija prema nadređenima i upravi, prijedlozi za unapređenja i ostale bitne informacije.
 • Procedure i upute – cjeloviti pregledi svih bitnih informacija i procedura, izmjena i dopuna te “follow up” statusa implementacije.
 • Zaštita na radu – atesti poslovnica i kontrolni posjeti stručnjaka (iz ovog područja) poslovnicama.
 • Kvalitetno planiranje i provođenje procesa inventure – interna komunikacija i praćenje različitih faza realizacije.
 • Primopredaja – zapisnici kod izmjena odgovornih osoba u poslovnicama.
 • Praćenje radnog vremena poslovnica i radnih nedjelja.
 • Prijave nedostataka i tehničkih problema – od strane poslovnica, praćenje statusa prijava kroz sustav; kompletan pregled na kalendaru/planeru.
 • Organizirane baze vozila i resursa – pregled raspoloživosti, osnovnih informacija, povezivanje pojedinih resursa sa zadacima.
 • Potpuni pregled nad projektima – projektni zadaci, financije, korespondencija i utrošeno vrijeme te učinkovito planiranje tima – sve na jednom mjestu.
 • Svi ključni izvještaji na jednom mjestu i prilagođeni potrebama korisnika.

Pridružite nam se i otkrijte najbolje prakse i strategije za unapređenja retail poslovanja te postizanje održivog uspjeha u današnjem dinamičnom tržištu.

Prijava je besplatna no broj mjesta je ograničen stoga ne oklijevajte i osigurajte na vrijeme svoje mjesto na prvom izdanju Intrix doručka.

Obrazac za prijavu


  Prijavom na događaj dopuštate Interi da obrađuje Vaše podatke u svrhu izvođenja ovog događaja te da Vas informira o drugim događajima i novostima.

  Vaši domaćini

  Maja Žilić

  Direktorica maloprodaje, Unconditional

  Nakon završenog fakulteta Fakultetu prometnih znanosti – smjer zračni promet, Maja Žilić se zapošljava u Konzumu kao područni voditelj za male poslovnice u regiji Zagreb.

  U Konzumu je provela skoro 10 godina kao područni voditelj najprije malog formata poslovnica, a zatim i Super Konzuma. S obzirom na to da je maloprodaja izuzetno dinamična, i Maji osobno jako zanimljiva, jako je zavoljela taj posao i jednostavno se u njemu pronašla. Nakon Konzuma, Maja se zapošljava u Pevexu na poziciji regionalne voditeljice u maloprodaji te dvije godine operativno vodi regiju Dalmacija i još nekoliko prodajnih centara u Zagrebu i bližoj okolici.

  U UNCONDITIONAL dolazi u siječnju 2022. na mjesto direktorice ZOOCITY, tj. odjela maloprodaje u Unconditionalu. Vrlo brzo su postali jako operativni što je pozitivno utjecalo na rezultate.“

  Na poziciji direktorice ZOOCITY Majin je osnovni zadatak upravljanje ZOOCITY timom i poslovnicama te osiguravanje uvjeta kako bi svi zajedno ostvarivali postavljene ciljeve.

  Matea Mandarić

  Voditeljica internog odjela Prodajnih procesa, Optika Anda

  Matea Mandarić je svoju karijeru u Optici Anda počela graditi još kao student u poslovnici te potom napredovala na poziciju referenta u odjelu administracije i nabave. Željom za učenjem te idejama za unapređenjem procesa postala je voditeljica novog internog odjela podrške maloprodaji. Nastavno na razvoj firme odjel je promijenio ime u Prodajni procesi te se proširio s pododjelima Inventure i Tehničke podrške.

  “Odjel Prodajnih procesa je zadužen za uvođenje novih rješenja i kontrolu procesa i standarda, koji se iz dana u dan automatiziraju i optimiziraju, a izazovi su nam rješavanje situacija koje maloprodaja i propisi donose s ciljem da su zadovoljni kupci i kolege u poslovnicama.”

  Karta