Kako biti pouzdan voditelj projekta

Jeste li lider i želite steći povjerenje među članovima projektnog tima? Slijedi niz jednostavnih savjeta koji su u velikoj mjeri povezani s vašim osobnim karakteristikama i uvelike utječu na vaš ugled. Upravljanje projektima je zahtjevno i brzo ćete osjetiti da li su oni koji rade s vama sretni ili ne. 

Pogledajmo ključne značajke popularnih voditelja projekta? 

Budite pouzdani

Kao voditelj projekta, čut ćete puno informacija, a članovi tima će vam vjerovati. Stoga je izuzetno važno da ste pouzdani, da nećete izdati njihovo povjerenje i da su vam informacije točne. Sva ogovaranja, glasine, itd. definitivno vam nisu potrebne. Samo širite vjerodostojne informacije i znanja, ali prije svega ostvarite svoje obećanje.

Povjerenje

Povjerite odluke članovima svog projektnog tima. Ako znate da su stručnjaci u nekom polju, dajte im autoritet ili slobodne ruke. Ljudi vole kada prepoznate njihovo iskustvo i profesionalnost.  Vaše povjerenje će ojačati pozitivne osjećaje projektnog tima u vezi s vama. Kao vođa, pobrinite se da postoje jasne granice, kada članovi tima mogu sami odlučiti i koja je odluka potrebna. 

Ispunjavajte obećanja

Znanje će također povećati vašu vjerodostojnost. Istražite i potičite ljude da se stalno educiraju. Upravljanje projektima trebao bi biti zadovoljstvo vama, kao i vašem timu. Zaboravite tablice, unose kalendara, pretraživanje kalendara i pripremu višednevnih izvješća. S redovitim unosom u program projektnog menadžmenta Intrix (Project), upravljanje projektima postat će vrlo jednostavno, transparentno i učinkovito.

|

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

logo eu regional development found

Kako prodati učinkovitije?

CRM PRIRUČNIK

74% tvrtki koje koriste CRM tvrde da imaju bolje odnose s klijentima. - provjerite Markove savjete za bolje prodajne rezultate u našem e-priručniku.