Krepitev trženja blagovnih znamk na tujih trgih preko Showroomov

Namen projekta je krepitev trženja blagovne znamke CRM-ja Intrix na hrvaškem trgu. CRM Intrix je sistem, ki omogoča upravljanje odnosov s strankami (vodenje obstoječih strank in novih prodajnih priložnosti, follow-up prodajnih aktivnosti, organiziranje prodajne ekipe s pomočjo koledarja, dodeljevanje nalog, podporo marketinškim aktivnostim, predvsem pošiljanju e-novičnikov ipd.). 

Sofinanciranje bo omogočilo fizično vzpostavitev showroom-a na Hrvaškem, kjer se bo izvajala promocija blagovne znamke Intrix, in sodelovanje z lokalnim agentom, ki bo izvajal upravičene aktivnosti trženja te blagovne znamke. Na showroom-u bodo lahko potencialni uporabniki na licu mesta in pod budim očesom našega strokovnjaka preizkusili delovanje Intrix-a. Korist za nas pa je vidna v direktni povratni informaciji o zadovoljstvu z delovanjem Intrix-a. 

Cilj javnega razpisa je višja dodana vrednost v podprtih podjetjih, krepitev končnih produktov slovenskih podjetij na tujih trgih in pozicioniranje proizvodov slovenskih podjetij višje v globalnih verigah vrednosti, kar prispeva k doseganju specifičnega cilja Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike »Povečanje mednarodne konkurenčnosti MSP«. 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

spirit-ft