Krepitev trženja blagovnih znamk na tujih trgih preko Showroomov

Namen projekta je krepitev trženja blagovne znamke CRM-ja Intrix na hrvaškem trgu. CRM Intrix je sistem, ki omogoča upravljanje odnosov s strankami (vodenje obstoječih strank in novih prodajnih priložnosti, follow-up prodajnih aktivnosti, organiziranje prodajne ekipe s pomočjo koledarja, dodeljevanje nalog, podporo marketinškim aktivnostim, predvsem pošiljanju e-novičnikov ipd.). 

Sofinanciranje bo omogočilo fizično vzpostavitev showroom-a na Hrvaškem, kjer se bo izvajala promocija blagovne znamke Intrix, in sodelovanje z lokalnim agentom, ki bo izvajal upravičene aktivnosti trženja te blagovne znamke. Na showroom-u bodo lahko potencialni uporabniki na licu mesta in pod budim očesom našega strokovnjaka preizkusili delovanje Intrix-a. Korist za nas pa je vidna v direktni povratni informaciji o zadovoljstvu z delovanjem Intrix-a. 

Cilj javnega razpisa je višja dodana vrednost v podprtih podjetjih, krepitev končnih produktov slovenskih podjetij na tujih trgih in pozicioniranje proizvodov slovenskih podjetij višje v globalnih verigah vrednosti, kar prispeva k doseganju specifičnega cilja Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike »Povečanje mednarodne konkurenčnosti MSP«. 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

logo eu regional development found

Kako prodati učinkovitije?

CRM PRIRUČNIK

74% tvrtki koje koriste CRM tvrde da imaju bolje odnose s klijentima. - provjerite Markove savjete za bolje prodajne rezultate u našem e-priručniku.