Projektni menadžment2020-01-28T13:57:17+01:00

Pametan projektni menadžment

360° pogled na projekte i sve projektne aktivnosti na jednom mjestu. Intrix project.

Kako Intrix može poboljšati upravljanje vaših projekata?

vodenje-projekata-hr

Potpun pregled nad zadacima u projektu

Projektni zadaci, ciljevi te važni događaju na jednom su mjestu. Jednostavno upravljanje Vam omogućuje dodavanje projekata, optimiziranje zadataka raspoređujući ih među članovima projektnog tima, postavljanje prioriteta u zadacima koji se ponavljaju, praćenje financijskog statusa projekta te spremanje važnih datuma. U svakom trenutku možete provjeriti u kojoj su fazi projekti za koje ste odgovorni te poboljšati njihovu učinkovitost.

S gantogramom do sveobuhvatnog vizualnog pregleda

S gantogramom ćete imati potpuni vizualni pregled napretka projekata i zadataka na jednom mjestu. Na taj ćete način brzo saznati koji projekti i zadaci nisu u skladu sa zadanim vremenskim napretkom te je li potrebno napraviti neke promjene. Ako promjenu unesete izravno u gantogram ona će automatski biti vidljiva i u Intrixu.

 • Prikaz napretka projekta
 • Mogućnost izrade gantograma po mjeri
 • Mogućnost promjene izravno u gantogramu

gantogram

Mobilna aplikacija Intrix

Mobilna aplikacija Intrix za Android i iOS osmišljena je upotrebom najsuvremenije tehnologije te je potpuno prilagodljiva Vašim poslovnim procesima radi lakšeg upravljanja projektima. Jednim klikom pristupate informacijama o svojim projektima, možete zabilježiti novi sastanak, zadatak, podsjetnik ili pronaći informacije o financijskom statusu projekta.

 • Prilagodljivost korisničkog sučelja

 • Jednostavna upotreba na pametnim telefonima

Nadzor nad financijskim stanjem projekata

Praćenje prihoda i rashoda osigurava praćenje financijske situacije svih Vaših projekata. Također možete pratiti odnos između planiranih i stvarnih troškova. Na taj način ste u mogućnosti pravovremeno reagirati, čime se smanjuje rizik neuspjeha ili probijanja budžeta.

 • Mogućnost unosa prihoda i troškova za projekte i zadatke
 • Praćenje financijske situacije po projektima i zadacima
 • Filtriranje prihoda i troškova prema projektnim menadžerima, projektima, zadacima …

izvješća za lakše donošenje odluka

Napredna izvješća za lakše donošenje odluka

Samo ste nekoliko klikova udaljeni od ažuriranih informacija. Na jednom mjestu ćete vidjeti razna napredna izvješća prilagođena Vašim potrebama i željama. Ona daju trenutni uvid u ključne pokazatelje projekata u stvarnom vremenu i pomažu svakodnevno donositi učinkovite odluke. Osobna izvješća možete prilagoditi tako da budu prikazani samo Vama važni podaci.

 • Objava prilagođenih izvješća
 • Mogućnost kreiranja izvješća u raznim formatima
 • Automatsko slanje izvješća e-poštom prethodno odabranim primateljima

Koordinacija aktivnosti pomoću kalendara

Intrixov kalendar nudi mnogo više od standardnih kalendara. U njemu možete upravljati aktivnostima koje pridružujete svojim projektima i klijentima (zadatke, obaveze, pozive, usluge,..). istodobno ste u mogućnosti pratiti raspored svojih kolega što Vam pruža učinkovitiji uvid u rad projektnog tima te brzo pretraživanje besplatnih pojmova.

 • Integracija s Android i iOS telefonima
 • Mogućnost povezivanja s drugim kalendarima (Outlook, Google)
 • SMS ili e-mail podsjetnici na važne događaje

Intrix za projektni menadžment

project planer

Planer za implementaciju resursa na jednom mjestu

Integrirajte i upravljajte svojim resursima na jednom mjestu. Planer je usko povezan sa svim Vašim podacima (aktivnosti, sastanci, projekti, zadaci,…) te pokazuje popunjenost svih resursa u određenom vremenu. Omogućuje upravljanje na jednostavan i transparentan način različitim resursima, kao što su osoblje, oprema, flora, prostori i slično.

 • Odabir bilo kojeg izvora (ljudi, automobili, prostori …)
 • Jednostavan pregled popunjenosti
 • Učinkovito planiranje resursa

Pregled nad trošenjem vremena

Praćenje vremena provedenog na zadatku daje Vampotpuni pregled nad brojem sati koje ste Vi i članovi Vašeg tima utrošili za provedbu određenog projekta. Možete filtrirati vrijeme provedeno na projektu pomoću različitih parametara kao što su pretplatnici, voditelji projekta,… što Vam omogućuje provjeravanje iskorištenosti i optimiziranje Vaših resursa u svakom trenutku.

 • Brz pregled radnih sati
 • Mogućnost filtriranja radnih sati po parametrima
 • Kreiranje izvješća o radnim satima
project trošenje vremena

Dobra povezanost sa CRM programom

Sustav upravljanja projektom može biti u svakom trenutku povezan sa CRM sustavom što Vam omogućuje jedinstven uvid na jednom mjestu u klijente, prodajne i uslužne aktivnosti. Vaši zaposlenici će uspostaviti odličan poslovan odnos s kupcima zato što će na raspolaganju imati sve ključne informacije.

 • 360° pogled
 • Opcije za prikaz financijskih podataka iz ERP sustava
 • Prikaz lokacije na mapi (integracija iz Google Maps)

Dobro je znati …

Mobilna aplikacija za projektno vodenje

Kontakti

U Intrix Project Management Program možete kontakt samostalno unijeti ili ga uvesti, izvesti, ažurirati iz Intrixa u svakom trenutku.

Opomniki v sistemu Intrix projektno vodenje

Podsjetnici

Ukoliko dodate Vaše mailove, sms-ove i ostale podsjetnike na Tutix Intelligence, on će Vas automatski upozoriti na sve unesene zadatke.

E-pošta v sistemu Intrix projektno vodenje

Povezuje se s e-mailom

Značajne mailove kao što su zahtjevi za ponude, potvrda narudžbe i slično možete lako proslijediti Intrixu (putem skrivene kopije) kako biste bili sigurni da ažurno odgovarate na mailove.

Povezava z ERP v sistemu Intrix projektno vodenje

ERP veze

Intix je kompatibilan s raznim ERP informacijskim sustavima kao što su Datalab Pantheon, Navision, Perftech Largo, Vasco, SAP … Napredna integracija Vam može samo koristiti i ubrzati poslovanje.

Večjezična uporaba v sistemu Intrix projektno vodenje

Višejezična upotreba

Intrix je moguće koristiti na nekoliko različitih jezika. S primarnog hrvatskog jezika preveden je na slovenski, njemački, bosanski i srpski jezik. Moguće ga je prevesti na bilo koji potrebni jezik.

Projektna dokumentacija v sistemu Intrix projektno vodenje

Dokumenti

U Intrix project možete unositi i u njemu koristiti različite vrste dokumenata za kreiranje novih dokumenata kao što su ponude, ugovori … Dokumenti su povezani s projektima ili zadacima što znači da su svi važni dokumenti okupljeni na jednom mjestu.

Stekli smo povjerenje više od 8.000 zadovoljnih korisnika

Andrea Kujundžić
Andrea KujundžićRukovoditelj prodaje, Lipovica
Od kada koristimo Intrix naši prodavači lakše prate aktivnosti svojih klijenata i projekata. To nam daje bolju sliku tržišta, uvjeta poslovanja i povećava našu učinkovitost. Uvodimo ga sve više u naše nadolazeće projekte.
Marija Brdar
Marija BrdarVoditelj ureda, Rainair servis
Intrix CRM sustav je uveo red I preglednost u naše poslovanje. Našim djelatnicima, kako u uredu, tako i na terenu, omogućava lako snalaženje i dostupnost informacija o svakom klijentu.
Zvonimir Bartolić
Zvonimir BartolićVoditelj poslova, Spider Grupa
Intrixom smo značajno unaprijedili prodajni proces, fokusirani smo na profitabilne poslove i ne gubimo vrijeme nepotrebno. Koordinacija našeg tima puno je puno bolja.
Ivica Blažević
Ivica BlaževićDirektor, Gorea Plus d.o.o.
Intrix CRM sustav je vrlo je koristan u organizaciji i praćenju prodaje, a također nam je omogućio da stvorimo vrlo korisnu bazu informacija o našim kupcima. Velika prednost ovog sustava je prilagodljivost pojedinačnim potrebama nas kao korisnika.

Upoznajmo se na kavi