Velika online konferencija za poduzetnike2020-05-18T12:02:46+01:00

Velika online konferencija za poduzetnike koju ne smijete propustiti

Stručnjaci koje ste do sada jedino mogli gledati na velikim simpozijima

U četvrtak, 28. 5. 2020, u 10:00 sati

Online konferencija

Neke prezentacije su nam do sada bile nedostižne, stručnjaci su ih održavali na različitim simpozijima, a sada ih dovodimo u Vaš dom i sve što je potrebno je prijaviti se, staviti slušalice i upijati znanje naših vrhunskih predavača!

Ključno pitanje današnjeg vremena je: “Kako ponovno pokrenuti svoju prodaju i svoje poduzeće?“.

Uvijek, a pogotovo sada najbitnija je prilagodba trenutačnom stanju i novitetima koje nam je silom prilika donijela epidemija COVID 19

Koje su to nužne prilagodbe i znanja koje su Vam potrebne u ovim vremenima?

Sve što ste do sada radili, mijenja se. Saznajte kako se prilagoditi najnovijim trendovima u kretanju tržišta, kako prilagoditi marketing te uz pomoć neuromarketinga i umjetne inteligencije pozicionirati Vaš brend, kako odgovoriti na prodajne izazove i još puno toga.

Za Vas smo s vrhunskim stručnjacima na tim područjima pripremili prezentacije upravo kako biste se pripremili za ponovni rast na tržištu, te kako biste se mogli brzo prilagoditi novim tržišnim uvjetima.

Prikupite informacije i krenite u ponovno osvajanje tržišta!

Kome je konferencija namijenjena?

Poduzetnicima (mikro, srednji, veliki), obrtnicima, stručnjacima u marketingu I prodaji, studentima, te svima onima koji žele postati stručnjaci.

Program

10.00 – 10.10 Uvod u konferenciju, predstavljanje Intera d.o.o., te predstavaljanje stručnjaka

10.10 – 10.20 Trenutačno stanje na tržištu – Makroekonomska analiza tržišta Hrvoje Dolenec, Zagrebačka banka

10.20 – 10.30 Što je to neuromarketing i kako mi može pomoći u rastu mog poduzeća ( doc. dr. Hedda Martina Šola, Institut za neuromarketing )

10.30 – 10.40 Kako pokrenuti ponovno prodaju i što je bitno u prodajnom procesu (Bojan Kovačević, Trener prodajnih i prezentacijskih vještina)

10.40 – 10.50 Pitanja polaznika

10.50 – 10.55 Zaključak konferencije (Brigita Kovačević, Intera d.o.o.)

Predavanja

01 Trenutačno stanje na tržištu – Makroekonomska analiza tržišta

Hrvoje Dolenec, glavni ekonomist Zagrebačke banke

Pandemija COVID-a uzrokovala je veliki potres u globalnom gospodarstvu koje je već bilo u ciklusu usporavanja nakon dugog razdoblja rasta. Pad globalne trgovine već se odvijao, a uvođenje politika zatvaranja i prodajnih i proizvodnih aktivnosti, granica i kretanja višestruko su pojačale učinke na gospodarstvo. Nepostojanje takvog iskustva u prijašnjim recesijama otežava projekcije i očekivanja ekonomskih kretanja pred nama. Relaksiranje mjera i oporavak gospodarstava je polako krenuo, ali će biti postupan i oprezan što će vjerojatno ugroziti inicijalna očekivanja tzv. V-shape oporavka i povećava vjerojatnost tzv U-shape oporavka (nekoliko tromjesečja stagnacije prije ubrzanja rasta). No, postoje i dalje rizici obnavljanja intenziteta pandemije što bi onda dovelo do tzv. W-shape oporavka (rast, pa opet jedno razdoblje pada prije konačnog oporavka). Vjerojatnije je da će se brže oporaviti gospodarstva zasnovana na prerađivačkoj industriji ili modernim ICT industrijama, nego gospodarstva u kojima turizam i usluge s bliskim kontaktom pružatelja i primatelja dominiraju. To u Europi u prvi plan stavlja zemlje sjevera i zapada i zemlje srednje Europe s industrijom naslonjene na njihove proizvodne lance, nego južne Europe. Isto tako, vjerojatnije je da će se brže oporaviti ekonomije s većim stimulusom ekonomske politike države koje su te rezerve u fiskalnoj politici stvarale godinama.U regiji, Sloveniji i Srbiji se daju najveće šanse za brži oporavak, zbog veće oslonjenosti na industriju, a Hrvatska i BiH (posljednja uvelike ovisna o rastu u svojoj okolini) malo sporije. Hrvatska usprkos ograničenjima se odlučila za značajan fiskalni stimulus u odnosu na ostale zemlje, no s obzirom na fiskalnu poziciju to nije dugoročno održivo, što je vjerojatno i u ostalim zemljama regije. Hrvatska nažalost ima veliki utjecaj turizma u svom BDP-u što će vjerojatno otežati oporavak ekonomije, ali velika povezanost sa zemljama Eurozone svejedno će pomoći da oporavak bude solidan u osnovnom scenariju. Hrvatski rejting zbog kvarenja fiskalne pozicije se suočava s velikim rizicima, pa je stoga očekivano da naša ekonomska politika bude fokusirana na približavanje Eurozoni i financijskom štitu koji monetarna unija pruža u fiskalnom i financijskom smislu.

02  Što je to neuromarketing i kako mi može pomoći u rastu mog poduzeća

doc.dr.sc Hedda Martina Šola, ravnatelj Instituta za neuromarketing

Znate li da više od 60 000 novih proizvoda u EU propadne samo 26 tjedana nakon uvođenja na tržište? Nemojte biti dio te statistike
Znanstveno je dokazano kako je prosječni potrošač izložen 11 milijuna bita informacija u sekundi, dok je ljudski mozak u stanju procesuirati samo 50 bita informacija. Znate li kako privući preostalih 10.999.950,00 bita informacija? Znate li što motivira vaše kupce? Što zbunjuje vaše kupce? Znate li koja reklamna poruka ima najveći perceptivni doseg? Može li to sutra biti vaša reklama? Koliko su vaši kupci uistinu spremni platiti za vaš proizvod?
Institut za Neuromarketing je jedini Institut u području JI Europe, koji koristeći neuroznanstvene metode mjeri pažnju, emocije (na svjesnoj i nesvjesnoj razini) te kognicije I uzbuđenje vaših kupaca. U tradicionalnom marketingu, prvo morate kreirati I plasirati proizvod, te sačekati reakcije tržišta. Zamislite, da postoji mogućnost, gdje možete pomoću neuroznanosti I umjetne inteligencije, unaprijed saznati kakav će odjek imati Vaš proizvod, reklamna poruka, ambalaža I sl, na tržištu? I, to sve s potvrđenom znanstvenom validacijom od <80%? Pridružite se na konferenciji, gdje će vam poznata i nagrađivana marketinška stručnjakinja, koja je ujedno i ravnateljica Instituta za Neuromarketing, doc.dr.sc. Hedda Martina Šola, otkriti kako možete vrlo uspješno unaprijediti vaše reklamne poruke, dizajn, ambalažu proizvoda, te uspješno pozicionirati vaš brend u doba COVID pandemije.

03  Kako pokrenuti ponovno prodaju i što je bitno u prodajnom procesu

Bojan Kovačević, prodajni i prezentacijski trener

Kupac u današnje vrijeme nikada više nije težio prema: sigurnosti i povjerenju.
Svaki poduzetnik to povjerenje i sigurnost morat će opravdati na tržištu kako bi pridobio nove, a zadržao postojeće kupce.
Kako to učiniti?
Komunikacijom. Ako mnogima nisu, sada su Vještine komunikacije kako u prodaji tako i u marketingu postale jedna od najtraženijih kvaliteta pojedinca.
Nemojte zanemariti učinak promjena na vaše poslovanje, ako sada nije prilika za promijeniti ono što vam je do sada bilo na čekanju, kada će biti?.

Tko su naši stručnjaci koje ne smijete propustiti?

Prijavnica za prijavu na konferenciju nalazi se na dnu stranice

Predavači

Hrvoje Dolenec

ZAGREBAČKA BANKA DD

doc.dr.sc. Hedda Martina Šola

INSTITUT ZA NEUROMARKETING

Bojan Kovačević

DIREKTNA PRODAJA

Hrvoje Dolenec Glavni ekonomist Zagrebačke banke, članice UniCredit Grupe. Hrvoje Dolenec je ekonomist s velikim iskustvom u ekonomiji i bankarstvu i sa znanjem o razvojnim fondovima EU, uključujući i predpristupne instrumente kao i kohezijskoj i strukturnoj politici EU. Započeo je svoju poslovnu karijeru u središnjoj banci, ali je i četiri godine karijere proveo kao dio javne administracije na rukovoditeljnim i dužnosničkim pozicijama, kao državni tajnik i čelnik središnjeg državnog ureda za vrijeme pristupnih pregovora za članstvo u EU. Proveo je više od 20 godina na polju ekonomskih istraživanja, poslovnog konzaltinga i bankarstva, s rukovoditeljnim iskustvom također kao Glavni ekonomsit i direktor direkcija za ekonomsko istraživanje najvećih hrvatskih banaka. G. Dolenec je svoje znanje stjecao na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu na dodiplomskom i postdiplomskom studiju te različitim međunarodnim programima obrazovanja.

doc.dr.sc. Hedda Martina Šola Ravnateljica Instituta za neuromarketing. Dobitnica je prestižne nagrade “Hrvatske utjecajne žene 2019” godine. Objavljena je u međunarodnoj enciklopediji „Hübners Who is Who in Croatia“ (2015) kao jedna od vodećih marketinških stručnjakinja u RH. Bilježi 20 godišnje radno iskustvo na strateškim marketinškim pozicijama kao Članica Uprave za marketing Američkog telekoma za JI Europu, direktorice marketinga velikih kompanija do glasnogovornice i voditeljice marketinga APIU (Agencija za promicanje izvoza i ulaganja), Vlade RH. U akademskom svijetu, obnašala je funkcije: Prodekanice za poslovnu suradnju i međunarodne odnose, profesorice na nekoliko privatnih fakulteta, savjetnice vodećih kompanija, gradova i općina za strateški marketing. Njezino ime je potpisano na nekolicini vizualnih identiteta gradova i općina kao i strateških marketinških planova, brendova i strategija.Autorica je prve knjige o neuromarketingu u Hrvatskoj: „Marketinška oružarnica“. Izdala je i međunarodno izdanje knjige pod nazivom: „Neuromarketing Armoury“, koju potpisuje najveći neuromarketinški Institut NMSBA (Neuromarketing Science & Business Association) i vodeći svjetski stručnjaci u neuromarketinškoj struci.

Bojan Kovačević prodajni trener i konzultant. Prodajni treninzi koje radi namijenjeni su prodavačima,
prodajnim silama na terenu, call centrima, voditeljima prodaje, direktorima.Radno iskustvo od 22 godina pretočio je u praksu te tako
uspio izgraditi uspješne prodajne treninge koji mogu pomoći i onima s najmanje iskustva. Jedan od najvažnijih naziva se DNK prodajni proces.DNK omogućuje tvrtkama da postignu još veću produktivnost u radu koja ih na kraju dovodi do željene efikasnosti.Kroz rad s brojnim tvrtkama ostvario je odlične rezultate, zato što je kroz uvedene procese prepoznao osnovne navike u organizacijama koje na kraju nude “male pobjede”. Male pobjede pomažu drugim navikama da se razvije stvaranje novih struktura te uspostavi novi poredak tamo gdje promjena postaje nužna.Odradio je prezentacije pred više od 23.000 ljudi te tako stekao veliko iskustvo u prezentacijskim vještinama koje dovode do prepoznatljivosti branda ili pojedinca. Upravo su brojne prezentacije koje su održane po cijeloj Hrvatskoj postale temelj u izgradnji DNK prodajnog procesa. Do nedavno je kao vanjski suradnik bio direktor prodaje s više od 40 ljudi. Kroz redovite prodajne treninge, edukacije i osmišljavanje procesa podigao je ljestvicu prodaje u segmentu marketinga (B2B).

PRIJAVNICA

Velika online konferencija za poduzetnike

Vrhunski stručnjaci koje ste do sada mogli slušati samo na velikim simpozijima

U četvrtak, 28. 5. 2020, u 10:00 sati

Online konferencija