Petak, 1. prosinca 2023.
U 11:00 sati.
Tehnološki park Ptuj
Besplatni seminar

Pridružite nam se na besplatnom stručnom seminaru i otkrijte novosti u području učinkovitog upravljanja poslovanjem u eri digitalizacije i inovacija u Intrixu.

Ovog prosinca samo za Vas organiziramo prvo Adria izdanje Intrix Akademije. Pripremamo Vam bogati program i naravno nezaobilazno druženje u prostorima našeg Tehnološkog parka Ptuj. Ne propustite zanimljiva izlaganja, predstavljanje novosti i trendova, nekoliko primjera iz dobre prakse i naravno priliku za razmjenu iskustava u opuštenom okruženju.

Za uspješno poslovanje potrebni su vam digitalni alati koji su prilagođeni vašim potrebama zato iskoristite modernu tehnologiju na najbolji mogući načini i naučite s njom stvarati još uspješnije poslovne priče. Na besplatnom stručnom seminaru iskusni stručnjaci predstavit će vam najnovija praktična rješenja i načine razmišljanja koji vam mogu pomoći u poboljšanju procesa u prodaji, upravljanju projektima i radu s ljudima.

Stečena znanja, ideje i informacije pomoći će vam da unaprijedite prodaju i postignete ono što nam je svima najbitnije – stjecanje lojalnih kupaca i zaposlenika.

Kome je seminar namijenjen?

Seminar je namijenjen svim korisnicima Intrixa i onima koji ga žele isprobati. Preporučujemo ga svima koji se bave prodajom i upravljanjem projektima, a posebno menadžerima i direktorima.

Prijava je besplatna a broj mjesta je ograničen stoga nas popratite i osigurajte na vrijeme svoje mjesto na prvom Adria izdanju Intrix akademije.

Program

10.30–11.00 Registracija – dolazak sudionika, druženje uz kavu

11.00–11.05 Uvodni pozdrav

11.00–11.50 Predavanje: Nekoliko slika i riječi o makroekonomskom okruženju, inflaciji i kamatnim stopama – Hrvoje Dolenec, Zagrebačka banka

11.50–12.30 Intrix novosti – Maja Perković i Lana Grbavac, Intera

12.3013.00 Pauza za kavu

13.0013.20 Intervju: Uspješno ostvarivanje ciljeva: Kako upravljati EU projektima uz pomoć Intrixa, Ante Bodrožić, PJR i Brigita Kovačević, Intera

13.2013.40 Intervju: Savladavanje kompleksnosti: Kako Intrix CRM olakšava upravljanje poslovnim procesima, Zlatan Vilogorac, R&S BiH i Slaven Stojanović, Intera

13.4014.00 Intervju: Unapređenje korisničkog iskustva u telekomunikacijama: Kako je Telemach transformirao svoje poslovanje pomoću CRM sustava, Ivana Hrestak, Telemach Hrvatska i Denis Glogovčan, Intera

14.0014.10 Pauza za kavu

14.1014.50 Predavanje: Stres – Dario Mišković, Medical Joga Centar

14.5015.20 Primjer iz prakse – Kako vam digitalizacija poslovnih procesa daje dodatnu vrijednost kod vašeg poslovanja, Slaven Stojanović, Intera

15.2016.30 Kraj službenog dijela programa – ručak, razgledavanje prostora Tehnološkog parka i druženje

17.00 Neslužbeni dio programa 

Predavanja

Nekoliko slika i riječi o makroekonomskom okruženju, inflaciji i kamatnim stopama

Hrvoje Dolenec, Glavni makroekonomist, Zagrebačka banka

Ova prezentacija pružit će vam uvid u trenutno makroekonomsko okruženje. Fokusirat ćemo se na tri ključna aspekta: makroekonomske uvjete, inflaciju i kamatne stope. Kroz ilustracije i analizu, razmotrit ćemo kako se makroekonomska situacija mijenja u svjetlu globalnih događaja, uključujući geopolitičke tenzije i ekonomske izazove.

Također ćemo istražiti dinamiku inflacije, kako ona utječe na potrošače i poslovne subjekte, te kako centralne banke reagiraju na te promjene putem kamatnih stopa. Ova prezentacija pružit će dublje razumijevanje makroekonomske situacije i njezinog utjecaja na poslovanje.

Intrix novosti

Maja Perković i Lana Grbavac, Intera

Na predavanju ćemo predstaviti sve novosti koje smo u Intrixu razvili u protekloj godini. Fokusirat ćemo se uglavnom na trikove, savjete i nove korisničke funkcionalnosti koje smo razvili kako bismo vam pomogli da učinkovitije upravljate svojim poslovanjem. Istovremeno ćemo baciti pogled u budućnost te predstaviti razvojne planove:

 • pregled godine i razvojni planovi za nadolazeću godinu
 • Intrix ticketing
 • novosti kod upravljanja projektima – Intrix Project
 • evidencija radnog vremena
 • nadogradnje web aplikacije
 • nadogradnje u mobilnoj aplikaciji

INTERVJU: Uspješno ostvarivanje ciljeva: Kako upravljati EU projektima uz pomoć Intrixa

Ante Bodrožić, PJR i Brigita Kovačević, Intera

U razgovoru sa Antom Bodrožićem razmotrit ćemo ključne elemente upravljanja projektima, koji su sve izazovi tradicionalnog pristupa projektima te koje koristi može donijeti digitalizacija procesa upravljanja EU projektima. 

Na praktičnim primjerima ćemo vidjeti kako možemo transformirati te tradicionalne pristupe projektima, kako bi učinkovitije upravljali resursima i financijama ali i ojačali suradnju među partnerima i suradnicima te uspješno ostvarili zadane ciljeve.

INTERVJU: Savladavanje kompleksnosti: Kako Intrix CRM olakšava upravljanje poslovnim procesima

Zlatan Vilogorac, R&S BiH i Slaven Stojanović, Intera

Istražiti ćemo kako su u tvrtki R&S, koristeći Intrix CRM sustav, uspjeli savladati kompleksnosti i optimizirati poslovne procese kroz 3 različita odjela. Upoznat ćemo vas s konkretnim primjerima kako je Intrix CRM olakšao timu za rad s javnim kupcima (tenderski kupci) rješavanje izazova s kojima su se suočavali u svakodnevnom poslovanju.

Kroz primjer iz prakse, saznat ćete kako su u tvrtki R&S povećali učinkovitost, smanjili nepotrebne troškove i prilagodili se brzim promjenama na tržištu. Ovaj intervju će vam pružiti stvarnu perspektivu klijenta o tome kako je Intrix CRM pomogao u olakšavanju upravljanja kompleksnostima i potaknuo rast tvrtke.

INTERVJU: Unapređenje korisničkog iskustva u telekomunikacijama: Kako je Telemach transformirao svoje poslovanje pomoću CRM sustava

Ivana Hrestak, Telemach Hrvatska i Denis Glogovčan, Intera

U ovom intervjuu ćemo istražiti kako je Telemach Hrvatska transformirao svoje poslovanje uz pomoć prilagođenog Intrix CRM sustava. Upoznat ćemo se s inovativnim pristupima koje je Telemach primijenio kako bi unaprijedio korisničko iskustvo i optimizirao svoje usluge.

Kroz priču o njihovom putu, saznat ćemo kako je ovo rješenje postalo ključni faktor u stvaranju boljih interakcija s korisnicima te kako je rezultiralo značajnim poboljšanjem učinkovitosti i konkurentnosti na tržištu.

Stres

Dario Mišković, Medical Yoga Centar

Svakodnevni stres je, na žalost, sastavni dio našeg života i svima nam se događaju situacije gdje se ne znamo nositi s njim. Automatske impulzivne reakcije pridonose povećanju stresa koji djeluje negativno na naše zdravlje a ovo predavanje je usmjereno je na eliminaciju i kontrolu svakodnevnih stresora. Jer mi, i samo mi smo odgovorni za količinu stresa koju imamo.

​U ovom predavanju saznat ćemo:

 • što je stres
 • kako dolazi
 • uzroci lošeg stresa
 • kontrola stresa u tri glavne životne cjeline
 • primjeri stresnih situacija i kako ih riješiti
 • generalna prevencija stresa
  kako živjeti mirnije i sretnije

PRIMJER DOBRE PRAKSE: Kako vam digitalizacija poslovnih procesa daje dodatnu vrijednost kod vašeg poslovanja

Slaven Stojanović, Intera

Slaven Stojanović, voditelj projekata i implementator prilagođenih CRM rješenja, predstavit će nam kako Interin projektni tim pomaže tvrtkama različitih veličina i djelatnosti da unaprijede poslovanje, digitaliziraju procese, riješe svoje svakodnevne izazove te uštede vrijeme, energiju i novac. Na odabranim primjerima predstavit će dorade koje mogu donijeti dodatnu vrijednost svakoj tvrtki u njenom svakodnevnom poslovanju.

Obrazac za prijavu


  Prijavom na događaj dopuštate Interi da obrađuje Vaše podatke u svrhu izvođenja ovog događaja te da Vas informira o drugim događajima i novostima.

  Govornici

  Hrvoje Dolenec

  Glavni ekonomist Zagrebačke banke, članice UniCredit Grupe

  Hrvoje Dolenec je ekonomist s više od 20 godina iskustva na polju ekonomskih istraživanja, poslovnog konzaltinga i bankarstva. Producirao veliki broj komentara, članaka i ekspertiza o ekonomiji, ekonomskim kretanjima i EU fondovima i politikama u hrvatskim novinama i ostalim medijima. Istovremeno, bio je aktivan kao predavač, govornik i moderator na različitim konferencijama, okruglim stolovima i predavanjima fokusiranim na ekonomiju, financije, EU razvojne i strukturne politike.

  Od 2012. godine radi kao Glavni ekonomist Zagrebačke banke, članice UniCredit Grupe.

  Kao ljubitelj sporta (penjanje, planinarenje i skijanje), prirode i planina svoje vrijeme dijeli između obitelji, poslovnih obveza i aktivno provedenog slobodnog vremena.

  Dario Mišković

  Magistar kineziologije, učitelj joge, privatni trener i predavač

  Dario Mišković je magistar kineziologije, učitelj joge, privatni trener i predavač. Još za vrijeme studija počinje raditi kao “mali od palube” u Medical Yoga Centru a nakon obuke za učitelja joge (pod vodstvom osnivača, Vlatka Miškovića), 2014. godine preuzima vodstvo kao direktor.

  Svoje prvo predavanje o stresu formirao je 2016. godine nakon čega je shvatio da mu je predavanje velika strast. Do sada je održao više od 1000 predavanja.


  Svi njegovi projekti su usmjereni ka jednom cilju – kako bi svijet učinio sretnim i zdravim mjestom za što više ljudi.

  Ante Bodrožić

  Savjetnik za informacijske sustave, Projekt jednako razvoj d.o.o.

  Od prodajnog križara do savjetnika za informacijske sustave, Ante Bodrožić, magistar ekonomije, počevši kao turistički vodič preko poslova u prodaji u vodećim multinacionalnim kompanijama i liderima na hrvatskom tržištu u tvrtki Projekt jednako razvoj d.o.o dobio je jedinstvenu priliku razvijati prvu hrvatsku aplikaciju za pregled tržišta javne nabave.

  U PJR-u je zadužen za razvoj i održavanje CRM sustava organizacije, te na prodaji i realizaciji usluge implementacije sustava za organizaciju poslovanja koji se zove PJERP, koji je baziran na Intrixu.

  Kao aktivni sudionik javne nabave na strani ponuditelja posjeduje znanje i iskustvo pomoću kojeg predlaže, razvija i sudjeluje u projektima koji povezuju informacijske sustave, digitalizaciju poduzeća i javnu nabavu.

  U slobodno vrijeme, ukoliko ga išta ostane, voli dijeliti gurmanska iskustva s dragim ljudima uz prigodnu akustičnu podlogu.

  Zlatan Vilogorac

  Voditelj IT odjela u tvrtki R&S d.o.o. Sarajevo

  Znanje i stručnost koje je stekao kroz dugogodišnji rad u IT sektoru Zlatana Vilogorca vodili su kroz mnoge izazovne projekte, gdje se istaknuo kao osoba sposobna za rješavanje tehničkih problema i donošenje ključnih odluka za uspješno izvođenje projekata. Njegov profesionalni put u IT sektoru i interes čine ga osobom koja ima značajan pristup razvoju projekata i inovacijama, sa sposobnošću da se prilagodim brzim promjenama u tehnološkom i ekonomskom okruženju.

  Slobodno vrijeme provodi u krugu porodice i prijatelja i trudi se maksimalo biti ispunjen u svim životnim ulogama.

  Ivana Hrestak

  Voditeljica operativnih poslova u poslovnoj prodaji, Telemach

  Nakon završenog studija Komunikologije 2005. godine, Ivana Hrestak započela je s radom u Hrvatskom Telekomu a karijeru u telekomunikacijama nastavlja razvijati u Tele2 (današnjem Telemachu).

  Od samih početaka radi u poslovnoj prodaji a prvi projekt nakon dolaska u Tele2 joj je bio uvođenje CRM-a u prodaju. U trenutcima kada se ne bavi operativnom podrškom za poslovnu prodaju i B2B partnere voli se igrati sa prijedlozima i automatizacijom ručnih procesa. U slobodno vrijeme volim čitati, gledati filmove i serije a većinu slobodnog vremena voli provoditi na putovanjima.

  Slaven Stojanović

  Voditelj projekata, Intera

  Slaven Stojanović ima više od 10 godina iskustva u prodaji i vođenju prodajnih timova, tijekom kojih je postigao izvanredne rezultate i razvio duboko razumijevanje procesa prodaje.

  Zatim se posvetio radu sa CRM sustavima, stekavši višegodišnje iskustvo u definiranju projektnih ciljeva, vođenju projekta implementacije CRM sustava za više od 50 klijenata
  od kojih su neki iznimno kompleksni te edukaciju klijenata za korištenje implementiranih CRM sustava.

  Kroz ovu fazu svoje karijere, usmjeren je na optimizaciju prodajnih, servisnih i projektnih procesa kroz CRM sustave, omogućujući klijentima da ostvare maksimalni potencijal.

  Brigita Kovačević

  Direktorica marketinga i prodaje, Intera

  Brigita Kovačević diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Svoje prve poslovne korake napravila je u Erste banci d.o.o. radeći na različitim pozicijama unutar retaila. Zadnjih 6 godina u Erste banci radila je kao direktorica poslovnice.

  U Interi d.o.o. Počinje raditi 2019. godine, kao direktor prodaje i marketinga za Adria regiju.

  Velika je zaljubljenica u digitalu ali prije svega voli raditi s klijentima i timom. Uvijek slijedi svoj IKIGAI a trenutni joj je hobi jedrenje i sve povezano s hrvatskim otocima.

  Denis Glogovčan

  Voditelj projekata, Intera

  Tijekom svoje 10-godišnje karijere u Interi Denis Glogovčan je stjecao iskustvo u raznim odjelima, od podrške i programiranja prilagodbi projekata do vođenja projekata.

  Trenutno se brine o tehničkom dijelu projektnog tima, gdje koristi svoje bogato iskustvo i savjetuje pri realizaciji zahtjevnijih projekata te planira napredna modularna rješenja. Kao “mladi” tata koji voli biciklizam svoje slobodno vrijeme provodi planirajući kako da sa sinom počne na vrijeme trenirati za Tour de France.

  Karta