Savjetovanje i implementacija rješenja
za CRM i Projektno vođenje

Poduzeće Intera je u Adria regiji najprepoznatljiviji ponuđač rješenja za CRM i upravljanje projektima. Iza sebe ima više od 800 uspješno izvedenih implementacija sustava Intrix, kojeg koristi više od 8.000 aktivnih korisnika.

Kako implementiramo kompleksno i prilagođeno
CRM rješenje u poduzeće?

Analiza vaših prodajnih i poslovnih procesa​

Pomažemo Vam odgovoriti na bitna inicijalna pitanja, kao što su:
  • Komunicirate li kao poduzeće dovoljno dobro sa svojim klijentima?
  • Jeste li upoznati sa poslovnim prilikama na tržištu? Bilježite ih?
  • Koje prodajne aktivnosti provodite i kako ih unaprijediti?
  • Koliko su organizirani i zadovoljni Vaši zaposlenici – kako im pomoći?
Kada ćete imati cjelokupnu sliku, biti će Vam puno lakše identificirati ciljeve koje želite ostvariti uvođenjem CRM sustava ili projektnog vođenja.
1

Planiranje i priprema strategije za uvođenje Intrix rješenja

Na temelju našeg znanja i iskustva, zajedno s Vama jasno ćemo definirati mjerljive ciljeve i ključne pokazatelje uspješnosti (KPI), odrediti točan postupak uvođenja CRM rješenja i odrediti vremenske okvire.

Isto tako, upozoriti ćemo Vas na zamke i uska grla koja se mogu pojaviti, i predstaviti odgovarajuća rješenja kako biste ih izbjegli.

2

Implementacija i nadogradnje​

Naši stručnjaci voditi će Vas kroz cijeli proces implementacije. Pobrinuti će se, da se implementacija odvija prema definiranom planu, a naročito unutar zadanog vremenskog i financijskog okvira. U slučaju međusobnog povezivanja s drugim sustavima, naši stručnjaci konzultirati će se s vanjskim partnerima.

3

Migracija postojećih podataka​

Prijenos postojećih podataka iz drugih sustava ili iz različitih tablica koje koristite u poduzeću, može biti vrlo složen proces. Kroz dugogodišnje iskustvo razvili smo metode i alate, s kojima vrlo brzo možemo prenijeti podatke u novi CRM sustav – bez gubitka ili dupliciranja podataka.
4

Edukacija korisnika

Bez obzira ne sve prednosti koje CRM donosi organizaciji, nije nužno da svi zaposlenici prihvaćaju promjene pozitivno. Važno je, da se svim zaposlenicima CRM predstavi kao sredstvo koje će im pomagati, a ne odmagati. Za Vaše zaposlenike organiziramo redovne online seminare, tečajeve i događaje na kojima predstavljamo primjere dobrih praksi na području prodaje, CRM-a, marketinga, projektnog vođenja. Na Vaš zahtjev, također možemo pripremiti individualne edukacije prilagođene upravo Vašem poduzeću i na taj način Vašem timu još približiti mogućnosti i pogodnosti koje donosi moderan CRM i projektno vođenje.
5

Testirajte Intrix sad besplatno