Usluge2020-01-28T13:58:39+01:00

Savjetovanje i implementacija CRM rješenja

Poduzeće Intera je u Adriatic regiji najprepoznatljiviji ponuđač CRM rješenja. Iza sebe ima više od 800 uspješno izvedenih implementacija CRM sustava Intrix, kojeg koristi više od 8.000 aktivnih korisnika.

Kako implementiramo kompleksno i prilagođeno CRM rješenje u poduzeće?

1 – Analiza Vaših prodajnih i poslovnih procesa

Pomažemo Vam odgovoriti na bitna inicijalna pitanja, kao što su:

  • Da li kao poduzeće dovoljno dobro komunicirate sa svojim klijentima?
  • Jeste li upoznati sa poslovnim prilikama na tržištu? Bilježite ih?
  • Koje prodajne aktivnosti provodite i kako da ih unaprijedite?
  • Koliko su organizirani i zadovoljni Vaši zaposlenici – kako im pomoći?

Kada ćete imati cjelokupnu sliku, biti će Vam puno lakše identificirati ciljeve koje želite ostvariti uvođenjem CRM sustava.

Analiza vaših prodajnih in poslovnih procesov

2 – Planiranje i priprema strategije za uvođenje CRM rješenja

Na temelju našeg znanja i iskustva, zajedno s Vama jasno ćemo definirati mjerljive ciljeve i ključne pokazatelje uspješnosti (KPI), odrediti točan postupak uvođenja CRM rješenja i odrediti vremenske okvire.

Isto tako, upozoriti ćemo Vas na zamke i uska grla koja se mogu pojaviti, i predstaviti odgovarajuća rješenja kako biste ih izbjegli.

Načrtovanje in priprava strategije za uvedbo CRM rešitve

3 – Implementacija i nadogradnja CRM rješenja

Naši stručnjaci voditi će Vas kroz cijeli proces implementacije. Pobrinuti će se, da se implementacija odvija prema definiranom planu, a naročito unutar zadanog vremenskog i financijskog okvira. U slučaju međusobnog povezivanja s drugim sustavima, naši stručnjaci konzultirati će se s vanjskim partnerima.

Implementacija in nadgradnje CRM rešitve

4 – Migracija postojećih podataka u CRM rješenje

Prijenos postojećih podataka iz drugih sustava ili iz različitih tablica koje koristite u poduzeću, može biti vrlo složen proces. Kroz dugogodišnje iskustvo razvili smo metode i alate, s kojima vrlo brzo možemo prenijeti podatke u novi CRM sustav – bez gubitka ili dupliciranja podataka.  

Migracija obstoječih podatkov v CRM rešitev

5 – Edukacija korisnika

Bez obzira ne sve prednosti koje CRM donosi organizaciji, nije nužno da svi zaposlenici prihvaćaju promjene pozitivno. Važno je, da se svim zaposlenicima CRM predstavi kao sredstvo koje će im pomagati, a ne odmagati. Za Vaše zaposlenike organiziramo redovne online seminare, tečajeve i događaje na kojima predstavljamo primjere dobrih praksi na području prodaje, CRM-a i marketinga. Na Vaš zahtjev, također možemo pripremiti individualne edukacije prilagođene upravo Vašem poduzeću i na taj način Vašem timu još približiti mogućnosti i pogodnosti koje donosi moderan CRM.  

Izobraževanje uporabnikov

Upoznajmo se na kavi

Kontaktirajte nas

Stekli smo povjerenje više od 6.000 zadovoljnih korisnika