CRM za bolje prodajne rezultate

Od upita, ponuda i follow-up aktivnosti do još više uspješnih poslova. Prodajte pametnije s Intrix CRM sustavom.

Intrix CRM

Testirajte 30 dana. Besplatno.

Klikom na ”Kreiraj moj Intrix" slažem se s uvjetima korištenja i politikom privatnosti.

Kako s Intrix CRM sustavom prodavati pametnije?

CRM sustav prilagođen po Vašoj mjeri sadrži točno što Vam je potrebno – ništa više ništa manje.

Uredite svoju bazu klijenata

Detaljan pregled klijenta, kupaca i svih kontakt osoba na jednom mjestu uštedjeti će vrijeme Vama i Vašim kolegama.

Bolja realizacija poslovnih prilika

Učinkovitim praćenjem i zaključivanjem prodajnih prilika povećati ćete broj uspješno okončanih poslova.

Transparentne aktivnosti

Kalendar i planer vam osigurava transparentan 360° pregled nad sastancima, njihovim zapisnicima ali i planom tjednih aktivnosti članova prodajnog tima.

OSNOVNE FUNKCIONALNOSTI

Play Video

360° pogled na Vaše klijente

Intrix CRM omogućava 360° pogled na klijente i pregled svih prodajnih aktivnosti na jednom mjestu. Za svakog klijenta možete zasebno pratiti sve važne informacije, koje ste zabilježite Vi ili Vaši kolege. Vaši zaposlenici uspostaviti će izvrsne poslovne odnose s klijentima jer su svi ključni podaci uvijek pri ruci.

Unos novih klijenata nikada nije bio brži i jednostavniji

Intrix CRM ima uključenu integraciju dostupnih podataka iz Dun & Bradstreet. Pored kontaktnih podataka možete jednim klikom pridobiti i kontaktne i financijske podatke željenog poduzeća za Hrvatsku, Sloveniju, BiH i Srbiju. Unos novog klijenta u Intrix CRM nikada nije bio brži i jednostavniji.

Play Video
Prodajni lijevak
Grafički pregled upita po prodajnim fazama
Follow-up aktivnosti

Podrška prodajnom procesu

Primanje upita ili prodajnih prilika

U Intrix CRM sustavu možete upravljati Vašim prodajnim procesom: od prvog kontakta s kupcem do konačne prodaje. Tu su i post-prodajne aktivnosti. U svakom trenutku imate cjelokupan prikaz svih Vaših prodajnih prilika/upita i lako možete vidjeti u kojoj je fazi određena poslovna prilika.

Kanban vizualni pregled

S grafičkim pregledom upita po prodajnim fazama, možete jednostavno pratiti otvoreni posao. Upite također možete prebacivati između pojedinih faza “drag and drop” funkcijama.

Follow-up aktivnosti

Poziv po poslanoj ponudi, usuglašavanje datuma za pregled kod stranke. Tko, kad i što je razgovarano sa klijentom? Podsjetnici na najvažnije aktivnosti. Obzirom na prodajni proces i aktivnosti mogu biti automatizirane ( automatski podsjetnik kod poslane ponude).

Želite više informacija ili
prezentaciju rješenja?

Lana Grbavac
VODITELJ PROJEKATA

Uspješna organizacija aktivnosti

Kalendar

Kalendar aplikacije Intrix omogućava Vam praćenje i prioritizaciju vaših aktivnosti i aktivnosti vaših kolega. Nudi mnogo više od standardnih kalendara, zato što pomoću njega možete pratiti različite aktivnosti: sastanke, pozive, zadatke, dogovore, napomene itd. U isto vrijeme, možete imati uvid u rasporede vaših kolega što vam omogućava da učinkovito pratite prodajni tim i olakšava vam potragu za zajedničkim slobodnim terminima.

Planer

Upisivanje i planiranje zauzetosti suradnika, službenih vozila ili prostora s planerom je čisti užitak. Jednostavno planirate sastanke, servise i radne naloge Vašem timu.

CRM prodajni kalendar
CRM planer
Segmentacija i priprema ciljnih grupa
marketing mailchimp mailing
Praćenje uspješnosti marketinga

Marketinški procesi

Segmentacija i priprema ciljnih grupa

Kroz filtere prilagodite segmente i na taj način napravite popis adresa ciljnih grupa po svojoj mjeri.

Mailing liste, tisak na naljepnicama i kuverte

U Intrix CRM-u možete pripremiti naljepnice s adresama ili pripremiti omotnice za ispis. Uz opciju povezivanja na mailing sustave vaš će marketing biti još učinkovitiji.

Praćenje uspješnosti

Svaki upit koji dobijete možete povezati sa marketinškom kampanjom i na taj način pratiti uspješnost kampanje.

Reklamacije i servisi

Sljedivost nad zahtjevima i “ticketing”

U svakom trenutku imate točan pregled nad neodrađenim, raspoređenim i zaključenim zahtjevima.

Planer za raspored servisera

Planiranje i praćenje servisa s planerom ne bi moglo biti jednostavnije. Iz punog koša neraspoređenih servisa jednostavno rasporedite servisne zahtjeve serviseru na određeni datum.

Elektronsko potpisivanje

Za najzahtjevnije omogućujemo i ispis servisnog naloga u PDF-u i elektronsko potpisivanje na mobilnom aparatu. Za digitalizaciju i poslovanje bez papira.

Ticketing - sljedivost nad zahtjevima
planer resursa
Play Video
Play Video

Izvještaji

Odlični izvještaji Vam u svakom trenutku omogućuju točan pregled stanja i najbolju podršku za odlučivanje. Također postoji mogućnost izrade izvještaja po vašoj mjeri, podesimo i automatiku slanja izvještaja npr. na tjednoj bazi u mail, ili povežemo se sa BI, ili izvještaje prikazujemo na ekranima u uredu – Vi odlučujete

Projektno vođenje

Podrška internim i vanjskim projektima. Za svaki projekt možete definirati projektni tim, dodijeliti zadatke i rokove, bilježiti prihode i troškove, pratiti potrebno vrijeme (za obavljanje zadataka), spremati dokumentaciju itd.

Planer. Cjelokupni pregled i raspored svih Vaših resursa na jednom mjestu. Pregledno i jednostavno. Upravljajte s različitim resursima kao što su djelatnici, vozni park, prostori, oprema i slično. Planer je usko povezan sa svim Vašim podacima u CRM-u ( srvisi, projekti) i na jednom mjestu prikazuje zauzetost svih Vaših resursa.

Financijski nadzor projekata. Potpuna kontrola nad prihodima i rashodima je osnova za pravovremene odluke.

Play Video
Planer
Play Video
Play Video
mobilni crm sustav
Play Video
Play Video

Mobilna aplikacija

Mobilna aplikacija Intrix za Android i iOS potpuno prilagodljivo, korisničko mobilno iskustvo.

Jednim klikom pristupate informacijama o svojim klijentima, skenirate i dodate vizitku klijenta, zabilježite novi sastanak, podsjetnik, možete naći zadnji zapisnik sa sastanka ili prikačite fotografiju snimljenu sa svojim mobilnim telefonom.

Skener vizitki

Identifikacija poziva

Fotografiranje

Elektronsko potpisivanje

podsjetnici aktivnosti sms push e-mail

Podsjetnici

Možete dodati podsjetnike na sve važne zadatke u Intrixu. Na taj način Intrix će vas dodatno podsjetiti putem SMS-a, e-maila ili push poruke u mobilnoj aplikaciji.

vecjezicnost crm

Višejezičnost (SLO / HR / EN / DE)

Osim hrvatskog jezika Intrix CRM je moguće koristiti i na slovenskom, engleskom i njemačkom jeziku. Ukoliko imate međunarodno poduzeće, svaki korisnik može aplikaciju koristiti na željenom jeziku.

Ograničenje pristupa i korisnička prava crm

Ograničenje pristupa i korisnička prava

Svakom korisniku aplikacije CRM dodijelimo potrebna korisnička prava. Administrator ima sva prava, osnovni korisnik može imati prava npr. bez mogućnosti izvoza podataka. Korisničke skupine, prava i ograničenja odredimo u cjelosti po Vašoj mjeri.

Želite više informacija ili
prezentaciju rješenja?

Lana Grbavac
VODITELJ PROJEKATA

POVEZIVANJA

Logotipi raznih ERP pružatelja usluga s kojima se Intrix aktivno povezuje

Povezivanje s ERP-om

Intrix je moguće povezati s različitim ERP sustavima, kao što su Pantheon, SAOP, MS Navision, SAP, Largo, Vasco, E-računi itd… Moguće su napredne integracije po vašoj mjeri…

Standardna integracija podrazumijeva dvosmjernu sinkronizaciju poduzeća i kontakata, jednosmjerni prijenos ponuda i narudžbenica, te jednosmjerni prijenos financijskih podataka iz ERP sustava u Intrix

Povezivanje s mailing sustavima

Intrix se može povezati i sa različitim marketinškim programima, koji se koriste za masovno obavještavanje kontakata i automatizaciju marketinga.

Veza s masovnim programima e-pošte (MailChimp, Mailer Lite, Sendinblue, Campaign Monitor) je dvosmjerna, tako da u Intrixu možete pratiti i rezultate kampanje (statistike).

mailing sustavi mailchimp mailerlite squalomail
marketing automation sales manago slack netresults intercom

Povezivanje s marketinškim sustavima

Intrix API može komunicirati s automatizacijom marketinga, sustavima komunikacije i izvještavanja. Nova prilika može se automatski stvoriti iz MA sustava kada osoba u MA sustavu dosegne definiranu razinu u prodajnom lijevku (sales qualified lead). U Slack sustavu poruka se može automatski poslati s CRM-a timu kada prodaja stekne novi posao.

Povezivanje s IP telefonijom

Intrix CRM povezan je s različitim IP centralama: Avaya, Centreks, Alstar, Asterisk, Cisco, MI Switch, Megatel. Veza funkcionira i za dolazne i odlazne pozive. Kada dolazni poziv bude upućen, Intrix automatski prepozna kontakt, otvori karticu kupca i ponudi unos sadržaja za poziv. Odlazne pozive možete upućivati ​​klikom na telefonski broj u Intrixu, koji inicira poziv na razmjeni, a ujedno se otvara obrazac za unos sadržaja poziva.
ip telefonijom crm povezivanje
crm kalendar outlook google calendar

Povezivanje s drugim kalendarima

Želite podatke iz Intrix-a koristiti i u svojem najdražem kalendaru?

Intrix je putem standardna iCal moguće povezati s različitim kalendarima. To znači da Intrix kalendar možete jednostavno povezati s MS Outlook kalendarom, Google Calendar i drugim kalendarima.

Povezivanje s WEB stranicom

Ukoliko imate na vašoj web stranici obrazac za upite, povežite ga s Intrixom. Svi podaci se s web obrasca automatski prenose u Intrix CRM – kao novi kontakt ili nova prilika. U istom koraku, može se kreirati aktivnost za dodijeljenu odgovornu osobu kako se u konačnici ne bi zaboravilo na upit.
web obrazac crm
crm api

Intrix CRM API

Intrix CRM podržava namjenska sučelja API ( Application Programming Interface) za integraciju s drugim programskim rješenjima. Pomoću API-a je Intrix moguće povezati s bilokojom drugom aplikacijom.

Intrix API se prilagođava ovisno o različitim poslovnim procesima.

PROŠIRENJA

Prikaz klijenata na zemljiovidu
Prikaz klijenata na zemljiovidu
Posjete klijenata lako planirate sa zemljovidom, koji Vam omogućuje prikaz klijenata ovisno o lokaciji, sastanak dodate neposredno i na zemljovidu.
Unos zauzetosti vozila
Uz unos zauzetosti tima na planeru, vrlo lako dodamo još i zauzetost službenih vozila, opreme ili ureda.
ponudbe pogodbe kreiranje
Kreiranje dinamičnih dokumenata
Priprema ponuda, ugovora, putnih, radnih i servisnih naloga neposredno u PDF ili DOC.
elektronski potpis
Elektronsko potpisivanje dokumenata
Radni nalog na mobilnoj aplikaciji ispunjen i potpisan i tako je spreman za konačni obračun. Bez papira.
hrm crm
Unos kadra u HRM
S HRM modulom lako vodite evidenciju djelatnika, zdravstveni pregledi i sva potrebna dokumentacija.
SMS obavještavanje
Skupno SMS obavještavanje
Kupce možete obavijestiti o svojoj ponudi, isporuci ili statusu zahtjeva za prodaju / usluge putem SMS poruka. Ovisno o definiranom procesu, SMS obavijesti se također mogu automatizirati.

Intrix je za svakoga

DIREKTOR

S Intrixom ćete imati detaljan pregled nad svim prodajnim, projektnim i marketinškim aktivnostima te procesima podrške u Vašem poduzeću. S korištenjem naprednih izvještaja dobiti ćete odličnu podlogu za strateško odlučivanje.

VODITELJ PRODAJE

Pomoću Intrixa moći ćete pratiti popunjenost i planirati aktivnosti prodajnog tima na zajedničkim kalendarima. Precizna sljedivost prodajnog lijevka i status svake prodajne mogućnosti, kao i lagan prijenos zadataka, pružit će vam potpun pregled prodajnog stanja.

PRODAVAČ

S Intrixom će se svi podaci o kupcima i aktivnostima iz poglavlja, proračunskih tablica, bilježnica i raznih kalendara organizirati na jednom mjestu. Više ne gubite vrijeme u potrazi za podacima, jer su oni dostupni bilo gdje i bilo kada, čak i u pokretu – u mobilnoj aplikaciji.

Što je CRM, CRM sustav, CRM program, CRM aplikacija?

Svaka tvrtka na neki način vodi podatke o svojim klijentima. Neke od njih podatke svojih kupaca znaju napamet, neke ih zapisuju u bilježnice, a neke vode elektronske tablice. Sve ovo već predstavlja određeni oblik CRM (Customer Relationship Management: upravljanje odnosima s klijentima). Budući da svaki od gore navedenih pristupa praćenju klijenata ima značajne nedostatke, razvijaju se računalni sustavi posebno dizajnirani za rad s klijentima. CRM sustav nam pomaže kod stjecanja novih klijenata i podizanja razine zadovoljstva postojećih korisnika zbog čega će se klijenti rado vraćati na naša prodajna mjesta ili naručivati naše usluge.

Zašto nam je potreban CRM sustav?

Ako se vratimo na početak i postavimo vam nekoliko pitanja, brzo će vam biti jasno zašto je ovakav sustav potreban. Kako ćete znati o čemu je vaš kolega prije godinu dana razgovarao s klijentom? Tko radi na kojem upitu i u kojoj je fazi? O čemu je kolega s kupcem razgovarao jučer putem telefona? Koliko vam je vremena potrebno za slanje novogodišnjih čestitki poslovnim partnerima? Imate li pregled nad potražnjom i vidite li u svakom trenutku stanje svakog zahtjeva? CRM vam nudi odgovore na ova pitanja kao na dlanu.

Što dobivamo s CRM sustavom?

S CRM sustavom imat ćete uređenu bazu klijenata i kontakt podataka na jednom mjestu pa ćete moći jednostavno pripremati i voditi marketinške kampanje (slanje kataloga, pošte, elektroničke pošte). U CRM-u ćete moći pratiti sve zahtjeve i osigurati da rezultiraju kupnjom. Svi poslovi koje vodite sa svojim klijentima bit će organizirani, transparentni i dostupni svim vašim suradnicima. Budući da naš program funkcionira u oblaku, svim podacima moći ćete pristupiti sa svakog mjesta i u svakom trenutku, putem računala, mobilnog telefona ili tableta. Uz sustav Intrix CRM jednostavno ćete prodati više.