Za pametnije poslovanje

Intrix za CRM i upravljanje projektima.

crm upravljanje projektima sustav
crm i upravljanje projektima sustav

Testirajte 30 dana besplatno

Klikom na „Započni besplatnu probnu verziju“ prihvatam uslovi korišćenja i politikom privatnosti.

Zašto Intrix?

Potpuna prilagodljivost

Sistem prilagođavamo po vašoj meri, kako bi sadržao ono što vam je potrebno. Ništa više i ništa manje. Manja podešavanja tokom korišćenja su besplatna.

Vrhunska mobilna aplikacija

Mobilna aplikacija za Android i iOS uređaje podržava i identifikaciju poziva, skener podsetnica, fotografije, vezu na karte i elektronsko potpisivanje.

Fleksibilna podrška

Brz odgovor i lični pristup su recept za vaš uspeh.

kanban-premik
crm za prodaju

Intrix za prodaju (CRM)

Ne trošite dragoceno vreme na traženje informacija u proračunskim tabelama, e-mailovima, beležnicama i priručnicima. Uz Intrix se svi podaci o kupcima i prodajnim aktivnostima kompanije prikupljaju na jednom mestu i dostupni su svim članovima tima bilo gde i bilo kada: na računaru, tabletu ili mobilnom telefonu. Put od primljenog upita preko izdate ponude, prodajnih aktivnosti i sastanaka do uspešno zaključenog posla nikada nije bio transparentniji!

upravljanje projektima

Intrix za upravljanje projektima

Bilo da se radi o implementacijskim projektima za klijente ili internim projektima, sa Intrixom ste puno efikasniji. Uz njegovu pomoć možete transparentno delegirati zadatke pojedinim članovima projektnog tima i na jednom mestu pratiti njihovu realizaciju, kao i utrošeno vreme, finansijsku konstrukciju i projektnu dokumentaciju. Gantogram i planer omogućavaju jednostavan pregled stanja projekta u stvarnom vremenu i pravovremeno delovanje u slučaju kašnjenja.

project gant
upravljanje servisa

Intrix za servis i reklamacije

Postprodajne usluge i reklamacije su sastavni deo poslovanja. Budite sjajni u tome i stvorite dodatnu vrednost za svoje proizvode ili usluge! Intrix vam omogućava jednostavan pregled primljenih zahteva i delegiranje različitih zadataka te nadgledanje dokumentacije, ugovora o održavanju, periodičnih usluga itd. Na taj način ćete uvek imati sve informacije pri ruci i odgovarati kupcima na vreme. Stvorićete dugoročno zadovoljstvo svojih kupaca.

Intrix za marketing

Intrix olakšava slanje masovne pošte i e-mailova. Brzo i jednostavno segmentirajte kontakte prema željenim parametrima i pripremite prilagođene poruke za određenu ciljnu grupu. Adrese za štampanje na koverti ili nalepnicama su spremne za minutu. Za slanje mailova Intrix se povezuje na sisteme za masovno slanje pošte kao što su Mailchimp, Campaign Monitor i ePrvak. Moguće su veze sa sistemima za automatizaciju marketinga itd.

marketing mailchimp mailing

Testirajte Intrix 30 dana besplatno

Šta naši klijenti misle o nama...