GASTRO - TIM d.o.o. - organizacija svakodnevnih kompleksnih zadataka uz Intrix

Kako do praćenja napredne prodaje, statusa projekata i terenskih servisa te ono najbitnije – pregleda raspoloživosti resursa na svim ovim područjima.

PREDSTAVLJANJE KLIJENTA

INDUSTRIJA

Profesionalna ugostiteljska oprema

ZAPOSLENIH

≥ 50

OSNOVANA

2007.

INTRIX EFEKT

Učinkovitija alokacija resursa

Učinkovitije vođenje projekata

Digitalizacija terenskih servisa i digitalno potpisivanje radnih naloga

Pristup svakom kupcu kao individualnom projektu

GASTRO-TIM d.o.o., sa sjedištem u Pazinu u Republici Hrvatskoj, se još od 2007. godine bavi projektiranjem, konzaltingom, proizvodnjom i trgovinom ugostiteljskom opremom, odnosno implementiranjem tehnološke opreme kuhinja, restorana, šankova i praonica rublja završno s obukom kadrova i postprodajnim servisom. 

U želji da unaprijede svoje poslovanje tražili su način za sistematizaciju procesa kako bi olakšali organizaciju svakodnevnih komplesnih zadataka.

Gastro Tim d.o.o.

Cilj društva GASTRO-TIM je percipiranje svojih kupaca kao zaseban, individualan projekt pri čemu sam kupac određuje nivo kvalitete.

Digitalizacija poslovanja za bolje praćenje prodaje, projekata i terenskih servisa

Imajući na umu da je izrazito bitno sustav prilagoditi potrebama tima, tvrtka Gastro Tim d.o.o. je odabrala Intrix kao rješenje za svoje poslovanje. Intrix sustav je izrazito prilagodljivo rješenje što znači da može udovoljiti specifičnim potrebama i procesima poduzeća i rasti s njegovim zahtjevima.

Povećanje učinkovitosti prodaje

Intrix omogućava centralizirano praćenje prodajnih aktivnosti, praćenje potencijalnih klijenata i automatizaciju određenih procesa, kao što je kreiranje prodajnih prilika iz upita zaprimljenih putem maila. Kompletan pregled prodajnih skrbnika te pregled očekivanih rokova realizacije samo su još neke od funkcionalnosti koje dovode do povećanja učinkovitosti prodajnog tima.

U sustavu je moguće fokusirati se na različite aspekte prodajnog procesa što djelatnicima Gastro Tima olakšava kvalitetnije identificiranje potencijalnih klijenata, praćenje prodajnih prilika i ispunjavanje zadatka u zadanim rokovima. Sustav im pruža cjelovit pregled zadataka i aktivnosti u kašnjenju i naravno, analizu prodajnog procesa i rezultata.

Sve ovo zajedno dovodi do učinkovitijeg prodajnog procesa gdje se svaki prodajni upit kvalitetno prati od početne do završne faze, sve na jednom mjestu.

I vi možete sistematizirati vaše procese prodaje, servisa i montaže.
Intrix CRM dostupan je 30 dana besplatno!

Kvalitetno upravljanje projektima

Praćenje projekata unutar Intrixa omogućava bolje upravljanje pojedinim fazama projekata, zadacima, rokovima, resursima, utroškom vremena te prihodima i rashodima na projektu.

Projektni timovi mogu surađivati i komunicirati u stvarnom vremenu, što poboljšava koordinaciju i uspješno zaključivanje projekata u roku i unutar predviđenog budžeta. Voditelji pak imaju cjeloviti pregled svojih projekta te pomoću Gantograma mogu lako provjeriti u kojoj je projekt fazi, jesu li svi rokovi ispoštovani i ako nisu, zašto.

Vođenje projekata u tvrtki Gastro Tim d.o.o. je vrlo specifično područje, zbog toga su u planu još dodatne prilagodbe prema specifičnim zahtjevima i gdje svakako još imam prostora za napredak u kratkom roku.

Personalizirani pristup zadacima

Praćenje resursa omogućava bolje razumijevanje vještina, iskustava i preferencija pojedinih djelatnika. Ovo omogućava personalizirani pristupan dodjeli samih zadataka, što dovodi do povećane učinkovitosti i zadovoljstva zaposlenika jer se izbjegava preopterećenost pojedinih zaposlenika. Isto tako, kada se pojave problemi ili neočekivane izmjene, kvalitetan pregled resursa omogućava brzu identifikaciju alternativa i prilagodbu planova kako bi se očuvala operativna učinkovitost.

Bitno je spomenuti određenu dozu transparentnosti koja dolazi sa ovakvim načinom praćenja aktivnosti i resursa, što je ključno za koordinaciju između različitih odjela i timova.

Bolje praćenje terenskih aktivnosti

Praćenje resursa, poput vozila i djelatnika značajno poboljšava planiranje i optimizaciju operativnih procesa. Intrix omogućava pregled aktivnosti terenskih servisa, upravljanje rasporedima servisera, inventarom, digitalno potpisivanje radnih naloga te pružanje bolje podrške klijentima. Na ovaj način je lakše izbjeći eventualna kašnjenja, identificirati moguće probleme kod terenskih aktivnosti i pravovremeno reagirati. Sve sa ciljem održavanja nivoa učinkovitosti.

Pristup Intrixu putem mobilne aplikacije omogućava djelatnicima da na licu mjesta pristupe bitnim informacijama, unesu zabilješke, logiraju pozive ili pohrane fotografije relevantnog sadržaja.

Gastro Tim d.o.o.

“Zadovoljstvo nam je što smo odabrali INTRIX sustav koji nam je uvelike pomogao u organizaciji kompleksnih zadataka s kojima se svakodnevno susrećemo. Posebno moramo istaknuti susretljivost stručnog Intrix tima u rješavanju problema i implementaciji dodatnih prilagodbi radi unaprijeđenja Intrix sustava prema našim potrebama.”

Alen Paris, Voditelj projekata, Gastro. Tim d.o.o.

Smanjenje troškova i optimizacija resursa

Precizno praćenje dostupnosti omogućava optimizaciju raspoloživih resursa i učinkovito dodjeljivanje zadataka.

Kada imaju kvalitetne informacije djelatnicima je znatno lakše procjeniti sa čime raspolažu, složiti rasporede u skladu sa raspoloživim resursima, planirati i dodjeljivati zadatke te na taj način uštedjeti vrijeme potrebno za planiranje ali i povećati brzinu reagiranja na moguće izmjene u zahtjevima i zadacima. Ukoliko je bilo gdje potrebno dodatno objašnjenje, moguće je koristiti modul za komentare koji je dostupan na svakom zapisu u Intrixu.

Isto tako, uz kvalitetne informacije o raspoloživim resursima moguće je identificirati prilike za smanjenje troškova, kao što su smanjenje kilometraže vožnje, optimizacija ruta ili bolje iskorištavanje radnih sati.

Prije uvođenja Intrixa

 • nemogućnost praćenja zauzetosti resursa
 • prodajne prilike u više različitih dokumenata i nedostatak kolaboracije u prodajnom procesu
 • otežano praćenje i planiranje servisnih aktivnosti, radni nalozi u papirnatom obliku
 • otežano praćenje projekata bez mogućnosti pregleda svih projekata na jednom mjestu

Nakon uvođenja Intrixa

 • svi prodajni, projektni i servisni procesi u jednom sustavu
 • efikasnija alokacija resursa i pregled raspoloživosti u stvarnom vremenu
 • pregled svih poslovnih prilika, pipelinea i idućih koraka na jednom mjestu
 • efikasnije upravljanje kompleksnim projektima u fazi izrade kompleksne ponude i izvedbe 
 • centralizirano i digitalizirano zaprimanje, planiranje i realizacija aktivnosti terenskih servisa uz digitalno potpisivanje radnih naloga

Prije uvođenja Intrixa

 • nemogućnost praćenja zauzetosti resursa
 • prodajne prilike u više različitih dokumenata i nedostatak kolaboracije u prodajnom procesu
 • otežano praćenje i planiranje servisnih aktivnosti, radni nalozi u papirnatom obliku
 • otežano praćenje projekata bez mogućnosti pregleda svih projekata na jednom mjestu

Nakon uvođenja Intrixa

 • svi prodajni, projektni i servisni procesi u jednom sustavu
 • efikasnija alokacija resursa i pregled raspoloživosti u stvarnom vremenu
 • pregled svih poslovnih prilika, pipelinea i idućih koraka na jednom mjestu
 • efikasnije upravljanje kompleksnim projektima u fazi izrade kompleksne ponude i izvedbe 
 • centralizirano i digitalizirano zaprimanje, planiranje i realizacija aktivnosti terenskih servisa uz digitalno potpisivanje radnih naloga

Bolje donošenje odluka

U konačnici, praćenje resursa putem Intrix sustava donosi poboljšanja u planiranju, povećava operativnu učinkovitost te omogućava poduzeću da bolje iskoristi svoje resurse, što direktno doprinosi povećanju produktivnosti i smanjenju troškova.

Kvalitetno izvještavanje omogućuje menadžerima bolje donošenje odluka. Analiza podataka o prodaji, projektima i terenskim servisima pomaže identificirati trendove i prilagoditi strategije a praćenje komunikacije s klijentima omogućava bolju korisničku podršku. Brzo rješavanje upita je jednostavno kada imate sve informacije o klijentu pri ruci. Kroz bolje praćenje interakcija s klijentima, personaliziranje komunikacije i brže rješavanje problema, moguće je poboljšati cjelokupno zadovoljstvo klijenata.

Uslugom projektiranja i prezentacijom projekata u 3D tehnici, te proizvodnjom, nabavom, prodajom, montažom i servisom opreme po sistemu „ključ u ruke” poduzeće Gastro – Tim garantira ponudu cjelokupnog ugostiteljskog asortimana za profesionalne kuhinje, praonice rublja i objekte raznih namjena po kvaliteti koju kupac sam određuje.”

Pomno prilagođen Intrix sustav pruža jedan cjeloviti pregled poslovnih i prodajnih procesa, omogućava kvalitetno upravljanje projektima te pregled terenskih aktivnosti i resursa koji omogućava kvalitetno izvještavanje sa ciljem poboljšanja operativnih procesa ali i planiranja za budućnost.

Isprobajte Intrix besplatno na 30 dana