Politika privatnosti

U Interi poštujemo vašu privatnost i u skladu s pretpisima (Zakon o Zaštiti Osnovnih Podataka i GDPR) na web stranici www.intrixcrm.com sprovodimo sve aktivnosti za zaštitu i etično procesiranje vaših osobnih podataka, opisano u nastavku.

Uporaba i definiranje rječnika

Vlasnik i upravitelj web stranice je poduzeće Intera d.o.o.. Posjetitelj ili korisnik web stranice svaka je osoba koja posjeti navedenu web stranicu.

Koje podatke prikupljamo

Kada se prijavite na e-novosti, ispunite kontaktni obrazac, ili se prijavite na besplatni test, u sustav unesete svoje poduzeće, ime, e-mail i telefon, u cilju uspostave poslovne komunikacije.

Koja je svrha prikupljanja osobnih podataka

Svrha prikupljanja poslovnih podataka na web stranicama je poslovne i edukativne prirode, za:

 • U primjeru da ispunite obrazac za besplatno testiranje u svrhu poslovne suradnje, slažete se da u cilju nastavka komunikacije vaše osobne podatke pohranimo u našoj bazi, da je to legitiman interes tvrtke. Intera u tom primjeru obrađuje i pohranjuje vaše podatke u svrhu suradnje, obavještavanja o događajima, ažuriranjem programske opreme, radovima za održavanje, novostima i savjetima za učinkovit rad sustava Intrix.
 • U primjeru da se prijavite na događaj, slažete se, da vaše osobne podatke pohranimo u svrhu vođenja evidencije posjetitelja; e-mailom ili telefonom vas možemo kontaktirati u vezi prijave, tijeka, sadržaja i zadovoljstva, pod okvirom organiziranja događaja. Možemo vam poslati prezentacije i druga povezana gradiva.
 • U primjeru da se prijavite na e-novosti, dozvolite nam, da periodično šaljemo e-mail poruke. Iz popisa e-mail novosti se možete bilo kada odjaviti.

Rok pohrane osobnih podataka

Proslijeđeni osobni podaci će se pohraniti i koristiti samo za razdoblje dosezanja namjere (navedeno gore), za koje su i procesirani. Nakon ispunjenja namjere vaše ćemo osobne podatke izbrisati ili blokirati dostup do njih.

Možete zahtijevati da vaše osobne podatke prestanemo koristiti za uspostavu poslovnog kontakta i prodaju. U tom primjeru ćemo u 30 dana prikladno spriječiti uporabu vaših osobnih podataka za poslovnu komunikaciju te ćemo vas o tome i obavijestiti.

Kako pohranjujemo vaše osobne podatke

Uvijek pohranimo samo nužno potrebne podatke. Web stranica www.intrixcrm.com postavljena je na sigurnom web poslužitelju i podložena je redovnim sigurnosnim pregledima.

Pravo da od poduzeća Intera d.o.o. kao upravitelja osobnih podataka bilo kada zahtijevam:

 • Dostup do osobnih podataka i sljedeće informacije:
  • Svrhu procesiranja
  • Tipa osobnih podataka, korisnike ili kategorije korisnika, kojim su bili će biti raskriveni osobni podaci, posebice korisnike u trećim zemljama ili međunarodnim organizacijama
  • Predviđeno razdoblje pohranjivanja osobnih podataka ili, ako je to moguće, standarda, koji se koristi za određeno razdoblje.
  • Obstoj automatiziranoga prihvaćanja odluke, uključujući oblikovanjem profila
 • Razloge, kao svrhu i predviđene posljedice takve obrade za pojedinca.
 • Jedno (besplatnu) kopiju osobnih podataka u obliku .doc ili .xls (ako je zahtjev da elektroničkim sredstvom za komunikaciju i ne zahtijeva drugačije, kopija se zgotovi u elektroničkom obliku). Za dodatne kopije koje zahtijevam, može upravitelj zaračunati razumnu naknadu, uključujući moguće nastale troškove.
 • Popravke netočnih osobnih podataka
 • Ograničenje obrade, kada:
  • neodobravan točnosti osobnih podataka, za razdoblje koje upravitelju omogućava točnost osobnih podataka
   je procesiranje nezakonito i suprotstavljam se izbrisu osobnih podataka umjesto toga zahtijevam ograničenje njihove uporabe,
  • upravitelj osobnih podataka ne treba više za svrhu obrade, te ih ja trebam za upravljanje, izvođenje ili dobranu pravnih zahtjeva.
 • Izbris svih osobnih podataka (pravo do zaborava) ako su ispunjenje pretpostavke iz članka 17, Opće uredbe o zaštiti podataka, prije svega u primjeru, kada opozovem suglasnost za obradu osobnih podataka.
 • Prestanak uporabe osobnih podataka u svrhu direktne poslovne prodaje, uključujući oblikovanja profila.
 • Da za mene ne važi odluka koja temelji isključivo na automatizirani obradi, uključujući oblikovanje profila koji imaju pravne učinke u vezi sa mnom ili na sličan način na mene znatno utječu, ako su ispunjene pretpostavke iz članka 22 Opće uredbe o zaštiti podataka.

Odjava od primanja s klikom na poveznicu u primljenoj poruci. Pravo da Upravitelju uložim pritužbu pri informacijskom ovlašteniku, ako sam mišljenja da obrada mojih podataka krši Opću uredbu o zaštiti podataka.

Postupak ostvarivanja prava

Informiran sam, da sve gornje navede koje se tiču zahtjeva za ostvarivanje prava u vezi osobnih podataka, naslovim u pisanom obliku na upravitelja, na e-mail adresu podrska@intrixcrm.com.

Informiran sam da upravitelj za potrebe povjerljive identifikacije u primjeru potrage prava u vezi osobnih podataka od mene zahtjeva dodatne podatke, postupke može i zavračati, ako se dokaže, da me ne mogu zasigurno identificirati.

Upoznat sam da mora upravitelj moj zahtjev s kojim potražujem za svojim pravima u vezi gore navedenih osobnih podataka odgovoriti najprije u jednom mjesecu od primanja zahtjeva.

Povezivanje sa internet stranicom trećih osoba

Internet sadržaji na stranici www.intrixcrm.com sadrže poveznicu na web stranice trećih ponuđača koje imaju svoju sigurnosnu politiku. Intera d.o.o. na tu politiku nema utjecaja i ne jamči za djelovanje, sigurnost i aktivnosti na internet stranicama tako povezanih ponuđača.

Kontakt

Ako želite dodatna pojašnjenja u vezi politike sigurnosti osobnih podataka u poduzeću Intera d.o.o., pišite nam na podrska@intrixcrm.com.