Pridruži se našem timu

Kontinuirano poboljšanje i dosljedna izvrsnost u zapošljavanju

Sa svojom 20-godišnjom tradicijom ustrajnog zapošljavanja Intera se trudi biti primjer tvrtkama na tržištu. Gradimo okruženje i kulturu u kojoj svaki pojedinac može pokazati svoj puni potencijal i potom ga zajedno s nama razvijati u budućnosti.

Već 13 godina smo u društvu najboljih regrutera, a naši zaposlenici grade puno više od profesionalnih odnosa. Timskim povezivanjem i druženjem izvan radnog okruženja nastojimo pozitivno utjecati kako na zaposlenike tako i na njihove obitelji.

Otvorene pozicije

ZAPOŠLJAVANJE: Djelatnik službe za korisničku podršku. Pridruži se Interi i postani dio našeg tima za podršku korisnicima!

ZAPOŠLJAVANJE: Djelatnik službe za korisničku podršku. Pridruži se...

Stručnjak si u komunikaciji s klijentima? Riješavanje problema je tvoja jača strana? Zaljubljenik si u nove tehnologije? Voliš izazove? Tada…
Trenutno nema otvorenih pozicija

No, ako nam se i dalje želiš predstaviti možeš nam poslati e-mail sa svojim životopisom i motivacijskim pismom.
Tko zna, možda baš tebe trebamo, samo to još ne znamo;)

Život u Interinoj ekipi

U zadnjih nekoliko godina za razvojne projekte zaprimili smo brojne nagrade, priznanja i certifikate.
zlatna nit 2017

Zlatna nit – pobjednici u kategoriji “naj poslodavac”

Izborom Zlatna nit osvojili smo titulu najboljeg poslodavca u kategoriji malih poduzeća. Odabir se temelji na stručnoj procjeni, anketi zaposlenika, poslovnom uspjehu i detaljnim intervjuima.

Zbližavanje kroz raznovrsni tembuilding

Jedrenje, pizza petkom, turniri u stolnom tenisu i rukometu, sezonski piknik – sve ovo nam omogućuje opuštanje između velikih projekata, povezivanje sa kolegama te nam daje dodatnu motivaciju za rad.

Sudjelatnici odabiraju tambuilding ideje za tvrtku

Kvalitetna oprema i stalna edukacija

Osiguravamo kvalitetnu radnu opremu, ugodno radno okruženje i mogućnost razvoja karijere uz godišnju besplatnu obuku po želji.

intera lokacija

Vrhunsko radno mjesto u Tehnološkom parku u Ptuju

Tvrtka se nalazi u jednoj od najmodernijih poslovnih zgrada u Sloveniji. Svjesni smo da je dobro radno okruženje preduvjet uspješnog rada.

intera team building trk 2022

Uživamo u sportskim aktivnostima

Pridružite se našim zajedničkim treninzima u fitness centru Tehnološkog parka ili nas zadivite svojom brzinom na Interinoj utrci. Kako biste ostali u formi, pridružite nam se u igri nogometa, košarke ili odbojke nakon napornog radnog dana.

Pouzdan partner više od 20 godina

Kvaliteta i pouzdanost naših usluga svrstava nas u sam vrh tvrtki koje digitaliziraju poslovanje u Sloveniji i inozemstvu, što potvrđuje više od 8000 aktivnih korisnika.