Svi vaši projekti na jednom mjestu

Potpuni pregled nad projektima i svim projektnim aktivnostima. Sustav za upravljanje projektima, na domicilnom jeziku, prilagođen po Vašoj mjeri.

Vođenje projekata Intrix project

Testirajte 30 dana. Besplatno.

Klikom na ”Kreiraj moj Intrix" slažem se s uvjetima korištenja i politikom privatnosti.

Kako Intrix može unaprijediti vaš projektni menadžment?

pregled nad projektima

Potpuni pregled nad projektima

Učinkovitim praćenjem napretka projekta i pojedinačnih zadataka unaprijediti ćete organizaciju projektnog tima. Samim time možete vašem timu omogućiti kvalitetno upravljanje projektom.

planiranje projektnog tima

Jednostavno planiranje tima

Kalendar, planer i kanban vizualni urednik biti će vam asistenti za agilno upravljanje projektima.

komunikacija projektnog tima

Odlična komunikacija

Više komunikacije, manje e-mail poruka, izvještaja i sastanaka.

OSNOVNE FUNKCIONALNOSTI INTRIX SUSTAVA ZA PROJEKTNI MENADŽMENT

Play Video

Potpuni pregled nad
projektnim zadacima

Projektni zadaci, ciljevi te važni događaji na jednom mjestu. Jednostavno upravljanje vam omogućuje dodavanje projekata, optimiziranje zadataka raspoređivanjem među članovima projektnog tima, postavljanje prioriteta u zadacima koji se ponavljaju, praćenje financijskog statusa projekta te spremanje važnih datuma. Voditelj projekta u svakom trenutku može provjeriti u kojoj su fazi projekti za koje je odgovoran te poboljšati njihovu učinkovitost.

Učinkovito planiranje tima

Organizator

Intrix kalendar nudi mnogo više od standardnih kalendara. U njemu možete upravljati aktivnostima, pridružiti ih svojim projektima i klijentima (zadatke, obaveze, pozive, usluge,..). Istodobno ste u mogućnosti pratiti raspored svojih kolega što vam pruža detaljan uvid u rad projektnog tima te omogućava učinkovito vođenje projekata.

Planer

Integrirajte i upravljajte svojim resursima na jednom mjestu. Planer je usko povezan sa svim Vašim podacima (aktivnosti, sastanci, projekti, zadaci,…) te pokazuje popunjenost svih resursa u određenom vremenu. Upravljanje različitim resursima (osoblje, oprema, vozni park, prostori i sl.) na jednostavan i transparentan način omogućuje učinkovito vođenje projekta.

Projektni kalendar
Play Video
Gantogram projekta

Gantogram za cjeloviti
vizualni pregled

Gantogram projekta pruža potpuni vizualni pregled napretka projekata i zadataka na jednom mjestu. Na taj ćete način brzo znati koji projekti i zadaci nisu u skladu sa očekivanim vremenskim okvirom te je li potrebno napraviti neke promjene. Upravljanje projektima nikada nije bilo jednostavnije.

Mobilna aplikacija za upravljanje projektima

Intrix mobilna aplikacija za Android i iOS pruža revolucionarno, potpuno prilagodljivo mobilno korisničko iskustvo za upravljanje projektima. Pristupite informacijama o svojim projektima, brzo zabilježite novi sastanak, zadatak, podsjetnik ili pregledajte podatke o financijskom stanju projekata. Sve što je potrebno kako bi se postignula uspješna realizacija projekta – bilo gdje i bilo kada.

Fotografiranje na terenu

Identifikacija poziva

Skeniranje dokumenata

Elektronsko potpisivanje dokumenata

Play Video
mobilni crm sustav
Play Video
Play Video
Praćenje prihoda i rashoda

Potpuni pregled nad financijskim
stanjem projekata

Praćenje prihoda i rashoda osigurava lakše praćenje financijske situacije svih Vaših projekata. Također možete pratiti odnos između planiranih i stvarnih troškova. Na taj način ste u mogućnosti pravovremeno reagirati, čime se smanjuje rizik neuspjeha ili probijanja budžeta.

Želite više informacija ili
prezentaciju rješenja?

Slaven Stojanović
VODITELJ PROJEKATA

Napredna izvješća za lakše donošenje odluka

Samo ste nekoliko klikova udaljeni od ažuriranih informacija. Na jednom mjestu ćete vidjeti razna izvješća prilagođena Vašim potrebama i željama. Ona daju trenutni uvid u ključne pokazatelje projekata u stvarnom vremenu i svakodnevno pomažu donositi učinkovite odluke. Osobna izvješća možete prilagoditi tako da budu prikazani samo Vama važni podaci.

Play Video
Praćenje vremena provedenog na zadatku

Pregled nad uloženim vremenom

Praćenje vremena provedenog na zadatku daje Vam potpuni pregled nad brojem sati koje ste Vi i članovi Vašeg tima utrošili za provedbu određenog projekta. Možete filtrirati vrijeme provedeno na projektu pomoću različitih parametara kao što su pretplatnici, voditelji projekta,… što Vam omogućuje provjeravanje iskorištenosti i optimiziranje Vaših resursa u svakom trenutku.

Praćenje važnih e-mailova

E-mail putem kojeg ste primili upit, potvrdu narudžbe ili zapisnik sastanka jednostavno proslijedite u Intrix (putem skrivene kopije – bcc) i tako si osigurajte pregled nad važnom mail korespondencijom.

e-mail komunikacija pračenja projekata
pracenje-dokumenata-projektni-management

Dokumenti i privitci

U Intrix projekt možete spremati i različite tipove dokumenata, kao što su ponude, ugovori, zapisnici itd. Dokumenti su vezani na projekte i zadatke, što znači da imate sve važne dokumente na jednom mjestu.

Podsjetnici

Možete dodati podsjetnike na sve važne zadatke u programu za upravljanje Intrix projektom. Tako će Vas Intrix dodatno podsjetiti preko SMS poruke, E-maila ili push notifikacijom.

podsjetnici aktivnosti sms push e-mail
Play Video
prodajni lijevak crm
Play Video

CRM i podrška prodajnom procesu

Sustav upravljanja projektom može biti u svakom trenutku povezan sa CRM sustavom što Vam omogućuje jedinstven uvid na jednom mjestu u klijente, prodajne i uslužne aktivnosti. Vaši zaposlenici će uspostaviti odličan poslovan odnos s kupcima zato što će na raspolaganju imati sve ključne informacije.

Unos klijenta nikad nije bio jednostavniji

Zaprimanje upita i prodajnih prilika

Prodajne aktivnosti i sastanci

Predlošci zadataka

Predlošci zadataka

Ukoliko su zadaci sadržajno isti kod Vaših projekata i ponavljaju se, kreirajte si predloške zadataka. Tako ćete automatizmom kod unosa novog projekta zadatke dodijeliti vašem projektnom timu, obzirom na izabrani predložak.

Ograničenje pristupa i korisnička prava crm

Ograničenje pristupa i korisnička prava

Svakom korisniku aplikacije CRM dodijelimo potrebna korisnička prava. Administrator ima sva prava, osnovni korisnik može imati prava npr. bez mogućnosti izvoza podataka. Korisničke skupine, prava i ograničenja odredimo u cjelosti po Vašoj mjeri.

Višejezičnost (SLO / HR / EN / DE)

Osim na hrvatskom jeziku Intrix sustav za vođenje projekata možete koristiti i na slovenskom, engleskom ili njemačkom jeziku. Ako ste međunarodno poduzeće, svaki korisnik može koristiti Intrix na željenom jeziku.

Želite više informacija ili
prezentaciju rješenja?

Slaven Stojanović
VODITELJ PROJEKATA

POVEZIVANJA

Logotipi raznih ERP pružatelja usluga s kojima se Intrix aktivno povezuje

Povezivanje s ERP sustavom

Kako bi dodatno unaprijedili vaše projektno vođenje, Intrix je moguće povezati s različitim ERP sustavima, kao što su Pantheon, SAOP, MS Navision, SAP, Largo, Vasco, E-računi itd… Moguće su napredne integracije po vašoj mjeri.

Povezivanje s Web stranicama

Ukoliko imate na vašoj web stranici obrazac za upite, povežite ga s Intrixom. Svi podaci se s web obrasca automatski prenose u Intrix – kao novi servisni ili prodajni zahtjev.

web obrazac crm
crm kalendar outlook google calendar

Povezivanje s drugim kalendarima

Želite podatke iz Intrix-a koristiti i u svojem najdražem kalendaru? Intrix je putem standardna iCal moguće povezati s različitim kalendarima. To znači da Intrix kalendar možete jednostavno povezati s MS Outlook kalendarom, Google Calendar i drugim kalendarima.

PROŠIRENJA ZA UČINKOVITIJE PROJEKTNO VOĐENJE

ponudbe pogodbe kreiranje

Kreiranje dinamičnih dokumenata

Priprema ugovora, ponuda, putnih, radnih i servisnih naloga sukladno vašem CGP neposredno u PDF ili DOC.

elektronski potpis

Elektronsko potpisivanje dokumenata

Radni nalog može biti u mobilnoj aplikaciji ispunjen i potpisan i kao takav spreman je za obračun. Bez papira.

hrm crm

Praćenje kadra u HRM

Praćenje kadra u HRM S HRM modulom jednostavno vodite evidenciju zaposlenika, zdravstvenih pregleda i sve potrebne dokumentacije.

Automatizacija procesa i ovisnosti

Automatizacija procesa i ovisnosti

Sustav vas može automatski upozoriti kada su prekoračeni rokovi. Međutim, ako definirate ovisnosti, možete uvjetovati redoslijed (i rokove) kojim će se zadaci izvršavati u budućnosti.

Što naši klijenti misle o nama...

Zašto Intrix?

fleksibilna podrška

Fleksibilna podrška

Brz odgovor i osobni pristup recept su za vaš uspjeh

prilagodljiv ms project

Prilagodljivost

Sistem prilagođavamo po vašoj mjeri, kako bi sadržavao ono što vam je potrebno. Ništa više niti ništa manje. Manje prilagodbe tijekom korištenja su besplatne.

project mobilna aplikacija

Vrhunska mobilna aplikacija

Osim osnovnih funkcionalnosti, mobilna aplikacija za Android i iOS uređaje podržava i skener posjetnica, fotografiju, vezu na karte i elektronsko potpisivanje.