Pametna rješenja. Uspješno poslovanje.

Najveći ponuđač rješenja za CRM i upravljanje projektima u regiji.

Poduzeće Intera bavi se razvojem vlastitog Intrix sustava.

Poduzeće Intera bavi se razvojem vlastitog CRM sustava Intrix. Naša ekipa stručnjaka uvijek je na lovu za najboljim idejama na području CRM-a ( upravljanja odnosa s klijentima ), vođenju projekata, servisa i marketinga.

Slijedimo suvremenim smjernicama te pomoću poslovno – organizacijskih znanja i iskustava za klijenta nudimo najbolja moguća rješenja. Isto tako postojeća rješenja i module u potpunosti prilagođavamo željama naručitelja.

Njegujemo kulturu prijateljske kompanije koja nastoji imati blagotvoran utjecaj na sve dionike: kupce, zaposlenike i njihove obitelji, kao i na šire poslovno i društveno okruženje.

Društvena odgovornost

Sponzoriramo i doniramo niz filantropskih, kulturnih, sportskih i obrazovnih projekata i organizacija, s fokusom na lokalno okruženje, a velikim naglaskom na djecu i obrazovanje. U prvom ptujskom coworking prostoru Kreativnica, osim uredske infrastrukture, nudimo i svoje mentorstvo početnicima i pojedincima s poslovnim idejama.
Projekti i organizacije koje podržavamo:
 • Rdeči križ Slovenije
 • Maribor International Orchestra
 • Kinodvor; Film pod zvezdami
 • Mestni kino Ptuj
 • Center interesnih dejavnosti Ptuj
 • Ne-odvisen.si
 • Društvo Arsana Zavod Y
 • Kolesarčki
 • Višja strokovna šola Postojna in Novo mesto
 • Gimnazija Ptuj
 • Ekonomsko poslovna fakulteta Maribor
 • Portal podcrto.si
 • Lokalne osnovne šole in športna društva
 • Startup podjetja …
Bili smo prva slovenska tvrtka koja se pridružila globalnom pokretu Pledge 1%. To je međunarodna mreža uspješnih tvrtki koje su se dobrovoljno obvezale podržati barem jedan posto svojih resursa (kapital, profit, proizvod i / ili vrijeme zaposlenika) za podršku lokalnom okruženju. Intera već godinama značajno premašuje ove dionice.

Tradicionalna Interina dobrotvorna utrka u kojem prikupljamo sredstva za ptujske vrtiće i škole. 

Slovenija

INTERA, družba za informacijsko tehnologijo, d.o.o.

Vičava 1
2250 Ptuj
Slovenija, EU

T: +386 (0)5 90 89 990
E: info@intera.si

Hrvatska

Ul. Franje Petračića 6
10000 Zagreb
Hrvatska, EU

T: +385 (0)1 35 35 280
E: info@intrixcrm.com

Nagrade i priznanja

U zadnjih nekoliko godina za razvojne projekte zaprimili smo brojne nagrade, priznanja i certifikate.

Excellent SME Slovenija

Web certifikat “Excellent SME” priznanje je za odlično poslovanje. Dodjeljuje ga Gospodarska komora Slovenije u sudjelovanju sa priznatom bonitetnom kućom COFACE a izdaje se najboljim poduzećima u Sloveniji.
Zlatna nit – Intera po izboru »naj poslodavac«
Nakon odabira Zlata nit, u organizaciji Dnevnik, bili smo izabrani kao najbolji poslodavac u kategoriji malih poduzeća. Odabir se temelji na znanstvenom istraživanju, ocjenjivanja zaposlenika, poslovnog uspjeha i dubinskih intervjua.
aaa platinasta izvrsnost intera

Bonitetna ocjena izvrsnosti

Prema bonitetnoj kompaniji Bisnode, treću godinu za redom smo u samom vrhu slovenskog gospodarstva: među 1,5% najboljih tvrtki u Sloveniji. To nas svrstava u najvišu klasu europsko priznatih bonitetnih rejtinga AAA.
EuroCloud Slovenia – Najbolje rješenje u oblaku
Najbolje rješenje u oblaku, koje smo primili od Zavoda e-Oblak. Nagrada je pripala našem programu Intrix CRM, kojeg putem »oblaka« nudimo našim korisnicima više od 7 godina.

Red Herring 100 Europe Winner

Na konferenciji Red Herring u Berlinu je bila Intera proglašena kao pobijednik Red Herring –a 100 Europe za 2009 godinu. Toje nagrada, koju svake godine dodijele stotim najboljim privatnim poduzećima na području EMEA (Europa, srednji istok i Afrika).
Intera među tri najinovativnija poduzeća – među tri najbolje inovacije
Intera je s inovacijom INTRIX izabrana među 10 najboljih slovenskih inovacija, u kategoriji malih i srednje velikih poduzeća čak među 3 najbolje inovacije.
U finalu European Venture Summit
U finalu European Venture Summit – Izabrani smo bili u finalnom događaju European Venture Summit (EVS) u Düsseldorfu, prezentirali smo investitorima platformu Intrix i nacrte proširenja na strana tržišta.
Zlatno priznanje Gospodarske komore Slovenije
Zlatno priznanje gospodarske komore u Sloveniji Interu izabrao kao najbolju inovaciju u štajerskoj regiji u okviru ŠGZ. Intera je primila zlatno priznanje za inovaciju Intrix Project.
Pobjednik na izboru Najpoduzetnija ideja
Na izboru Najpoduzetnija ideja, pod okriljem Akademije Finance je Intera izabrana među tri pobjednika. Komisiju je uvjerio Interin poslovni model, širok krug korisnika i visoka dodana vrijednost za korisnike.