O nama2020-01-29T09:01:14+01:00

Pametna rješenja. Uspješno poslovanje.

Najveći ponuđač CRM rješenja u regiji.

O nama

Poduzeće Intera bavi se razvojem vlastitog CRM sustava Intrix. Naša ekipa stručnjaka  uvijek je na lovu za najboljim idejama na području upravljanja odnosa s klijentima i vođenju projekata.

Slijedimo suvremenim smjernicama te pomoću poslovno – organizacijskih znanja i iskustava klijentu ponudimo za njega najbolja moguće rješenje. Isto tako postojeća rješenja i module u potpunosti prilagodimo željama naručitelja.

Društvena odgovornost

Skrb za zaposlene

Naše je poduzeće među prvima u Sloveniji dobilo certifikat “Obitelji naklonjeno poduzeće”, a tri puta smo bili finalisti izbora najboljeg poslodavca “Zlatna nit”.

Svjesni smo da je ugodna poslovna atmosfera i pozitivna radna klima ključan čimbenik uspješnosti poslovanja pa, stoga, naši zaposlenici imaju na raspolaganju uvjetno korištenje dodatnih dana za obitelj. Prednost je i što u velikoj mjeri sami sebi prilagođavamo poslovne aktivnosti kako bi bili mjerljivo uspješniji.

Na raspolaganju imamo stručnu literaturu, mogućnost dodatnog škovanja, a za što ugodniji rad u uredima, orijentirani smo na mogućnost relaksacije na radnom mjestu te, naravno, stvaranju opuštene atmosfere (uvijek svježe voće, stolni tenis , team building i sl.)

Sponzorstva i donacije

Jedan dio naše društvene odgovornosti očituje se i u mnogobrojnim sponzorstvima, odnosno donacijama.

Naime, jedna takva inicijativa odnosila se na donaciju financijskih sredstava i programske opreme udruženjima, odnosno društvima od posebnog društvenog značaja.

Kontakt

INTERA, d.o.o., Hrvatska
Slavonska avenija 1c
10000 Zagreb

INTERA, d.o.o., Slovenija
Osojnikova cesta 3
2250 Ptuj
Slovenija, EU

Tajništvo / Opće informacije (svakim radnim danom od 8. do 16. sati)
T:+ 385 (0)1 3535 280
M:+ 385 (0)95 361 0569
E: info@intrixcrm.com

Podrška / Tehnička pitanja
T1: + 385 (0)1 3535 276
T2: + 386 (0)5 90 89 993
E: podrska@intrixcrm.com

IBAN: SI56 0215 0009 2357 185
SWIFT: LJBASI2X

IBAN: SI56 0318 2100 0280 355
SWIFT: SKBASIX

Nagrade, priznanja i certifikati

U zadnjih nekoliko godina za razvojne projekte zaprimili smo brojne nagrade, priznanja i certifikate.

Excellent SME Slovenija
Web certifikar “Excellent SME” priznanje je za odlično poslovanje. Dodjeljuje ga Gospodarska komora Slovenije u sudjelovanju sa priznatom bonitetnom kućom COFACE a izdaje se najboljim poduzećima u Sloveniji.

Zlatna nit – Intera po izboru »naj poslodavac« 2013 godine
Intera je najbolji poslodavac u Sloveniji! Nakon odabira Zlata nit, u organizaciji Dnevniku, bili smo izabrani kao najbolji poslodavac u kategoriji malih poduzeća. Odabir temelji na znanstvenom istraživanju, ocjenjivanja zaposlenika, poslovnog uspjeha i dubinskih intervjua.

Certifikat platinaste izvrsnosti AAA
Jedan je od najvažnijih europskih standarda kojima se definira kvaliteta poslovanja te međunarodno priznata oznaka ekonomske kvalitete i izvrsnosti poslovnog subjekta. Certifikat ima samo 1,5 % najboljih poduzeća u regiji.

EuroCloud Slovenia – Najbolje rješenje u oblaku
Najbolje rješenje u oblaku, koje smo primili od Zavoda e-Oblak. Nagrada je pripala našem programu Intrix CRM, kojeg putem »oblaka« nudimo našim korisnicima više od 7 godina.

Red Herring 100 Europe Winner
Na konferenciji Red Herring u Berlinu je bila Intera proglašena kao pobijednik Red Herring –a 100 Europe za 2009 godinu. Toje nagrada, koju svake godine dodijele stotim najboljim privatnim poduzećima na području EMEA (Europa, srednji istok i Afrika).

Intera među tri najinovativnija poduzeća – među tri najbolje inovacije
Intera je sa inovacijom INTRIX izabrana među 10 najboljih slovenskih inovacija, u kategoriji malih i srednje velikih poduzeća čak među 3 najbolje inovacije.

U finalu European Venture Summit
U finalu European Venture Summit – Izabrani smo bili u finalnom događaju European Venture Summit (EVS) u Düsseldorfu, prezentirali smo investitorima platformu Intrix i nacrte proširenja na strana tržišta.

Zlatno priznanje Gospodarske komore Slovenije
Zlatno priznanje gospodarske komore u Sloveniji Interu izabrao kao najbolju inovaciju u štajerskoj regiji u okviru ŠGZ. Intera je primila zlatno priznanje za inovaciju Intrix Project.

Pobjednik na izboru Najpoduzetnija ideja 2009
Na izboru Najpoduzetnija ideja 2008/2009, pod okriljem Akademije Finance je Intera izabrana među tri pobjednika. Komisiju je uvjerio Interin poslovni model, širok krug korisnika i visoka dodana vrijednost za korisnike.