Savetovanje i implementacija rešenja za CRM i Projektno vođenje

Kompanija Intera je najprepoznatljiviji provajder rešenja za CRM i Projektno vođenje u Jadranskom regionu. Iza sebe ima više od 800 uspešno izvedenih implementacija Intrix CRM sistema, koji koristi više od 8.000 aktivnih korisnika.

Kako implementiramo kompleksno i prilagođeno
CRM rešenje u kompaniju?

Analiza vaših prodajnih i poslovnih procesa

Pomažemo vam da odgovorite na važna početna pitanja, kao što su:
  • Kao kompanija, da li dovoljno dobro komunicirate sa svojim klijentima?
  • Da li ste upoznati sa poslovnim mogućnostima na tržištu? Da li ih bilježite?
  • Koje prodajne aktivnosti sprovodite i kako ih unaprediti?
  • Koliko su vaši zaposleni organizovani i zadovoljni – kako im možete pomoći?
Kada budete imali celokupnu sliku, biće Vam puno lakše identifikovati ciljeve koje želite ostvariti uvođenjem CRM sistema ili projektnog vođenja.
1

Planiranje i priprema strategije za uvođenje Intrix rešenja

Na osnovu našeg znanja i iskustva, zajedno sa Vama ćemo jasno definisati merljive ciljeve i ključne indikatore učinka (KPI), odrediti tačan postupak uvođenja CRM rešenja i odrediti vremenske okvire.

Isto tako, upozorićemo vas na zamke i uska grla koja se mogu pojaviti i predstaviti odgovarajuća rešenja da ih izbegnete.

2

Implementacija i nadogradnje​

Naši stručnjaci će Vas voditi kroz cijeli proces implementacije. Oni će se pobrinuti da se implementacija odvija prema definisanom planu, a posebno u zadatim vremenskim i finansijskim okvirima. U slučaju međusobnog povezivanja sa drugim sistemima, naši stručnjaci će se konsultovati sa spoljnim partnerima.

3

Migracija postojećih podataka​

Prenos postojećih podataka iz drugih sistema ili iz različitih tabela koje koristite u kompaniji može biti veoma složen proces. Kroz dugogodišnje iskustvo smo razvili metode i alate pomoću kojih možemo veoma brzo da prenesemo podatke u novi CRM sistem – bez gubljenja ili dupliranja podataka.
4

Edukacija korisnika

Bez obzira na sve prednosti koje CRM donosi organizaciji, nije neophodno da svi zaposleni pozitivno prihvate promene. Važno je da se svim zaposlenima CRM predstavi kao alat koji će im pomoći, a ne odmoći. Za vaše zaposlene organizujemo redovne onlajn seminare, kurseve i događaje na kojima predstavljamo primere dobre prakse u oblasti prodaje, CRM-a, marketinga i projektnog vođenja. Na vaš zahtev možemo pripremiti i individualne edukacije prilagođene vašoj kompaniji i na taj način vašem timu još više približiti mogućnosti i prednosti koje donosi savremeni CRM i projektno vođenje.
5

Testirajte Intrix sada besplatno