Tim, komunikacija, transparentnost, uspešni projekti

Potpuni pregled nad projektima i svim projektnim aktivnostima na jednom mestu. Slovenački sistem za upravljanje projektima, prilagođen po Vašoj meri.

Testirajte 30 dana. Besplatno.

Klikom na „Započni besplatnu probnu verziju“ prihvatam uslovi korišćenja i politikom privatnosti.

Kako Intrix može unaprediti upravljanje vaših projekata?

pregled nad projektima

Potpuni pregled nad projektima

Efikasnim praćenjem napretka projekta i pojedinačnih zadataka unaprediti ćete organizaciju projektnog tima i učiniti više za svoj tim.

planiranje projektnog tima

Jednostavno planiranje tima

Kalendar, planer i kanban vizualni uređivač će biti će Vaši asistenti u radu.

komunikacija projektnog tima

Odlična komunikacija

Više komunikacije, manje e-mail poruka, izveštaja i sastanaka.

OSNOVNE FUNKCIONALNOSTI INTRIX SISTEMA ZA UPRAVLJANJE PROJEKTIMA

Play Video

Potpuni pregled nad zadacima u projektu

Projektni zadaci, ciljevi te važni događaji su na jednom mestu. Jednostavno upravljanje vam omogućava da dodajete projekte, optimizujete zadatke tako što ćete ih raspoređivati među članovima projektnog tima, postavljati prioritete u zadacima koji se ponavljaju, pratite finansijski status projekta i čuvate važne datume. U svakom trenutku možete proveriti u kojoj su fazi projekti za koje ste odgovorni te poboljšati njihovu efikasnost.

Efikasno planiranje tima

Organizator

Intrixov kalendar nudi mnogo više od standardnih kalendara. U njemu možete upravljati aktivnostima, dodavati ih svojim projektima i klijentima (zadaci, obaveze, pozivi, usluge,…). Istovremeno, u mogućnosti ste da pratite raspored svojih kolega, što vam daje efikasniji uvid u rad projektnog tima.

Planer

Integrišite i upravljajte svojim resursima na jednom mestu. Planer je usko povezan sa svim Vašim podacima (aktivnosti, sastanci, projekti, zadaci,…) te pokazuje popunjenost svih resursa u određenom vremenu. Omogućava upravljanje na jednostavan i transparentan način različitim resursima, kao što su osoblje, oprema, vozni park, prostorije i slično.

Kalendar za vođenje projekata
Play Video
Gantogram za celokupan vizuelni pregled

Gantogram za celokupan vizuelni pregled

Sa gantogramom ćete imati potpuni vizuelni pregled napretka projekata i zadataka na jednom mestu. Na taj način ćete brzo znati koji projekti i zadaci nisu u skladu sa zadatim vremenskim napretkom te je li potrebno napraviti neke promene.

Mobilna aplikacija za upravljanje projektima

Intrix mobilna aplikacija za Android i iOS pruža revolucionarno, potpuno prilagodljivo mobilno korisničko iskustvo za upravljanje projektima. Pristupite informacijama o svojim projektima, brzo zabeležite novi sastanak, zadatak, podsetnik ili pregledajte podatke o finansijskom stanju projekata – bilo gde i bilo kada

Fotografisanje na terenu

Identifikacija poziva

Skeniranje dokumenata

Elektronsko potpisivanje dokumenata

Play Video
mobilni crm sustav
Play Video
Play Video
Nadzor nad finansijskim stanjem projekata​

Nadzor nad finansijskim stanjem projekata

Praćenje prihoda i rashoda osigurava praćenje finansijske situacije svih Vaših projekata. Takođe možete pratiti odnos između planiranih i stvarnih troškova. Na taj način ste u mogućnosti da reagujete blagovremeno, što smanjuje rizik od neuspeha ili probijanja budžeta.

Napredni izveštaji za lakše donošenje odluka

Samo ste nekoliko klikova udaljeni od ažuriranih informacija. Na jednom mestu ćete videti različite izveštaje prilagođene vašim potrebama i željama. Oni pružaju trenutan uvid u ključne indikatore projekata u realnom vremenu i pomažu u donošenju efektivnih odluka na dnevnoj bazi. Lične izveštaje možete prilagoditi tako da se prikazuju samo Vama važni podaci.

Play Video
Praćenje vremena provedenog na zadatku

Pregled uloženog vremena

Praćenje vremena provedenog na zadatku Vam daje potpuni pregled broja sati koje ste Vi i članovi Vašeg tima utrošili na implementaciju određenog projekta. Možete filtrirati vreme provedeno na projektu pomoću različitih parametara kao što su pretplatnici, projektni menadžeri,… što Vam omogućava proveravanje iskorišćenosti i optimiziranje Vaših resursa u svakom trenutku.

Praćenje važnih e-mailova

E-mail putem kojeg ste primili upit, potvrdu narudžbe ili zapisnik sastanka jednostavno prosledite u Intrix (putem skrivene kopije – bcc) i tako osigurajte pregled nad važnom e-mail korespodencijom

e-mail komunikacija pračenja projekata
pracenje-dokumenata-projektni-management

Dokumenti i prilozi

U Intrix projekt možete spremati i različite tipove dokumenata, kao što su ponude, ugovori, zapisnici itd. Dokumenti su vezani sa projektima i zadacima, što znači da imate sve važne dokumente na jednom mestu.

Podsetnici

Možete dodati podsetnike na sve važne zadatke u programu za upravljanje Intrix projektom. Tako će Vas Intrix dodatno podsetiti preko SMS poruke, E-maila ili push notifikacijom.

podsjetnici aktivnosti sms push e-mail
Play Video
prodajni lijevak crm
Play Video

CRM i podrška prodajnom procesu

Sistem upravljanja projektom može biti u svakom trenutku povezan sa CRM sistemom što Vam na jedno mestu omogućava jedinstven uvid u klijente, prodajne i uslužne aktivnosti. Vaši zaposleni će uspostaviti odličan poslovan odnos sa kupcima zato što će na raspolaganju imati sve ključne informacije.

Unos klijenta nikad nije bio jednostavniji

Primanje upita i prodajnih prilika

Prodajne aktivnosti i sastanci

Predlošci zadataka

Šabloni zadataka

Ukoliko su zadaci sadržajno isti kod Vaših projekata i ponavljaju se, kreirajte sopstvene šablone zadataka. Dakle, prilikom ulaska u novi projekat, automatski ćete dodeliti zadatke svom projektnom timu, na osnovu izabranog šablona.

Ograničenje pristupa i korisnička prava crm

Ograničenje pristupa i korisnička prava

Svakom korisniku aplikacije dodeljujemo neophodna korisnička prava. Administrator ima sva prava, osnovni korisnik može imati prava npr. bez mogućnosti izvoza podataka. Grupe korisnika, prava i ograničenja određujemo u potpunosti prema vašim potrebama.

Višejezičnost (SLO / HR / EN / DE)

Pored srpskogkog, Intrix možete koristiti i na slovenačkom, hrvatskom, engleskom ili njemačkom jeziku. Ako ste međunarodna kompanija, svaki korisnik može koristiti Intrix na željenom jeziku.

Ukoliko želiš više informacija
ili prezentaciju rešenja

BRIGITA KOVAČEVIĆ
INTRIX CONSULTANT

POVEZIVANJA

Logotipi raznih ERP provajdera sa kojima Intrix ima aktivne veze

Povezivanje sa ERP sistemom

Intrix se može povezati sa različitim ERP sistemima, kao što su Pantheon, SAOP, MS Navision, SAP, Largo, Vasco, E-računi, itd… Moguće su napredne integracije po Vašoj meri.

Povezivanje sa Web stranicama

Ukoliko imate na vašoj web stranici obrazac za upite, povežite ga sa Intrixom. Svi podaci se automatski prenose sa web obrasca u Intrix – kao novi servisni ili prodajni zahtjev.

web obrazac crm
crm kalendar outlook google calendar

Povezivanje sa drugim kalendarima

Da li želite podatke iz Intrix-a koristiti i u svom najdražem kalendaru? Intrix se može povezati sa različitim kalendarima preko standardnog iCal-a. To znači da Intrix kalendar možete jednostavno povezati sa MS Outlook kalendarom, Google Calendar-om i drugim kalendarima.

PROŠIRENJA ZA UČINKOVITIJE PROJEKTNO VOĐENJE

ponudbe pogodbe kreiranje

Kreiranje dinamičnih dokumenata

Priprema ugovora, ponuda, putnih, radnih i servisnih naloga u skladu sa vašim CGP-om neposredno u PDF ili DOC.

elektronski potpis

Elektronsko potpisivanje dokumenata

Radni nalog se može popuniti i potpisati u mobilnoj aplikaciji i kao takav spreman za obračun. Bez papira.

hrm crm

Praćenje kadra u HRM

Sa HRM modulom jednostavno vodite evidenciju zaposlenih, zdravstvenih pregleda i sve potrebne dokumentacije.

Automatizacija procesa i ovisnosti

Automatizacija procesa i odnosa zavisnosti 

Sistem vas može automatski upozoriti kada su prekoračeni rokovi. Međutim, ako definišete zavisnosti, ne dozvolite da se zadatak izvrši ako je uslov završetak prethodno definisanog zadatka.

Zašto Intrix?

fleksibilna podrška

Fleksibilna podrška

Brz odgovor i lični pristup su recept za vaš uspeh.

prilagodljiv ms project

Prilagodljivost

Sistem prilagođavamo po vašoj meri, kako bi sadržao ono što vam je potrebno. Ništa više i ništa manje. Manja prilagođavanja tokom korišćenja su besplatna.

project mobilna aplikacija

Vrhunska mobilna aplikacija

Osim osnovnih funkcionalnosti, mobilna aplikacija za Android i iOS uređaje podržava i skener podsetnica, fotografije, vezu na karte i elektronsko potpisivanje.