PLAĆANJE NAKON KORIŠĆENJA

Bez iznenađenja, vezanja i rizika.

Osnovni

22po korisniku mjesečno

Za većinu poduzeća, mogućnost prilagodbe

+

Napredni

32po korisniku mjesečno

Jako prilagođen sustav, povezivanje s drugim sustavima

+

Privatni oblak

Zatražite ponudu

Lokalno instaliran na vlastitom poslužitelju

+

Nama prepustite brigu o sigurnosti, arhivi podataka, radu bez zastoja, redovnim nadogradnjama, a vi se posvetite poslu.

Poređenje paketa
Osnovni
Napredni
Upravljanje aktivnostima klijenata i kontaktima
Praćenje poslovnih prilika i aktivnosti
Sigurna SSL veza
Organizator
Mobilna aplikacija (iOS i Android)
Automatsko obaveštavanje putem e-maila
Podsetnici putem e-maila i SMS-a
Veza sa Dun & Bradstreet
Vođenje projekata
Praćenje kampanja i reklamacija
Ograničen pristup IP adresama
Štampanje omota i nalepnica
Veza sa e-mailom (pristigli, poslati)
Izveštaji
Korisnička podrška
Mogućnost osnovnih podešavanja
Mogućnost naprednih podešavanja
Povezivanje sa IP telefonijom
Integracija sa ERP sistemima
API programski interfejs

Često postavljena pitanja

Nekoliko dana prije isteka probne verzije će vas kontaktirati naš savetnik sa kojim možete proučiti svoja pitanja i predloge, dogovoriti se za sledeće korake i odabrati najprikladniji paket. Svi vaši, već uneseni podaci će se sačuvati.

Korisnik je osoba u Vašem preduzeću koja ima pristup Intrix sistemu. Korisnik može koristiti Intrix na više različitih uređaja istovremeno (računar, tablet, mobilni telefon).. Svakom korisniku možemo dodeliti nivo pristupa (prava). Za svakog korisnika vidite dnevnik njegovih aktivnosti u sistemu.

Troškovi korišćenja Intrix sistema zavise od broja korisnika. Od gore navedenih paketa, odaberite model koji vama najbolje odgovara, utvrdite broj korisnika i osigurajte 100% kontrolu troškova.

Nakon prestanka iznajmljivanja Intrix aplikacije, svi podaci šalju se korisniku (pretplatniku) u standardnom CSV formatu. Nakon 30 dana podaci se brišu iz baze podataka. Nakon prestanka iznajmljivanja CRM aplikacije Intrix, svi podaci se šalju korisniku (pretplatniku) u standardnom CSV formatu. Nakon 30 dana podaci se brišu iz baze podataka.

Nakon prestanka najma CRM aplikacije Intrix, svi podaci šalju se korisniku (pretplatniku) u standardnom CSV formatu. Nakon 30 dana podaci se brišu iz baze podataka.

Dodatna podešavanja se izračunavaju na osnovu stvarnog vremena utrošenog na pojedina prilagođavanja. Najpre naši savetnici detaljno prouče vaše zahteve i želje, potom daju procenu potrebnog vremena i nakon vašeg pristanka izvode tražena podešavanja.

Plaćanje se izvršava po prijemu mesečnog računa, a on se izdaje početkom meseca za tekući mesec. U primeru godišnjeg plaćanja nudimo dodatne popuste u visini od 11%.

Iznajmljivanje Intrix aplikacije možete otkazati bilo kada, bez naknade. O prestanku korišćenja nas pismeno obavestite mesec dana ranije. Po prestanku korišćenja, vaše podatke prebaciti ćemo u odgovarajući format te će nakon mesec dana podaci i aplikacija biti izbrisani.

Ukoliko želiš više informacija
ili prezentaciju rešenja

BRIGITA KOVAČEVIĆ
INTRIX CONSULTANT

U dobrom ste društvu

Za hiljade zadovoljnih korisnika Intrix je već neophodan alat za povećanje prodaje, efikasniji marketing, rešavanje reklamacija i organizovanje servisa.