Pametna rešenja. Uspešno poslovanje.

Najveći ponuđač rešenja za CRM i upravljanje projektima u regiji.

Kompanija Intera se bavi razvojem vlastitog Intrix sistema.

Kompanija Intera se bavi razvojem vlastitog CRM sistema Intrix. Naša ekipa stručnjaka je uvek u potrazi za najboljim idejama na području CRM-a (upravljanje odnosa sa klijentima), vođenju projekata, servisa i marketinga.

Pratimo savremene smernice te pomoću poslovno – organizacionih znanja i iskustava za klijenta nudimo najbolja moguća rešenja. Isto tako, postojeća rešenja i module u potpunosti prilagođavamo željama naručilaca.

Negujemo kulturu prijateljske kompanije koja nastoji da ima blagotvoran uticaj na sve zainteresovane strane: kupce, zaposlene i njihove porodice, kao i na šire poslovno i društveno okruženje.

Inspirativno radno okruženje

Društvena odgovornost

Sponzorišemo i doniramo za niz filantropskih, kulturnih, sportskih i obrazovnih projekata i organizacija, sa fokusom na lokalno okruženje, a sa velikim naglaskom na decu i obrazovanje. U prvom ptujskom coworking prostoru Kreativnica, osim kancelarijske infrastrukture, nudimo i svoje mentorstvo početnicima i pojedincima sa poslovnim idejama.

Projekti i organizacije koje podržavamo:

 •  Rdeči križ Slovenije
 • Maribor International Orchestra Kinodvor;
 • Film pod zvezdami
 • Mestni kino Ptuj
 • Center interesnih dejavnosti Ptuj
 • Ne-odvisen.si
 • Društvo Arsana
 • Zavod Y
 • Kolesarčki
 • Višja strokovna šola Postojna in Novo mesto
 • Gimnazija Ptuj
 • Ekonomsko poslovna fakulteta Maribor
 • Portal podcrto.si
 • Lokalne osnovne šole i športna društva
 • Startup podjetja …

Bili smo prva slovenačka kompanija koja se pridružila globalnom pokretu Pledge 1%. To je međunarodna mreža uspešnih kompanija koje su se dobrovoljno obavezale da će izdvojiti najmanje jedan posto svojih resursa (kapital, profit, proizvod i/ili vreme zaposlenih) za podršku lokalnom okruženju. Intera već godinama značajno premašuje ove deonice.

Tradicionalna Interina dobrotvorna trka u kojoj prikupljamo sredstva za ptujske vrtiće i škole. 

Slovenija

INTERA, družba za informacijsko tehnologijo, d.o.o.

Vičava 1
2250 Ptuj
Slovenija, EU

T: +386 (0)5 90 89 990
E: info@intera.si

Hrvatska

Ul. Franje Petračića 6
10000 Zagreb
Hrvatska, EU

T: +385 (0)1 35 35 280
E: info@intrixcrm.com

Nagrade i priznanja

U zadnjih nekoliko godina za razvojne projekte zaprimili smo brojne nagrade, priznanja i certifikate.

Excellent SME Slovenija

Web sertifikat „Excellent SME“ je priznanje za odlično poslovanje. Dodeljuje ga Privredna komora Slovenije u saradnji sa priznatom bonitetnom kućom COFACE a izdaje se najboljim kompanijama u Sloveniji.

Zlatna nit – Intera po izboru »naj poslodavac«

Nakon odabira Zlata nit, u organizaciji Dnevnik, bili smo izabrani kao najbolji poslodavac u kategoriji malih preduzeća. Odabir se zasniva na naučnom istraživanju, ocenama zaposlenih, poslovnom uspehu i dubinskim intervjuima.

aaa platinasta izvrsnost intera

Bonitetna ocena odličnosti

Prema bonitetnoj kompaniji Bisnode, treću godinu za redom smo u samom vrhu slovenačke privrede: među 1,5% najboljih kompanija u Sloveniji. To nas svrstava u najvišu klasu evropsko priznatih bonitetnih rejtinga AAA.

EuroCloud Slovenia – Najbolje rešenje u oblaku

Najbolje rešenje u oblaku, koje smo primili od Zavoda e-Oblak. Nagrada je pripala našem programu Intrix CRM, koji putem »oblaka« nudimo našim korisnicima više od 7 godina.

Red Herring 100 Europe Winner

Na konferenciji Red Herring u Berlinu Intera je proglašena kao pobednik Red Herring 100 Europe za 2009. godinu. To je nagrada, koja se svake godine dodeljuje stotinu najboljih privatnih kompanija u regionu EMEA (Evropa, Bliski istok i Afrika).

Intera među tri najinovativnije kompanije – među tri najbolje inovacije

Intera je sa inovacijom INTRIX izabrana među 10 najboljih slovenačkih inovacija, te u kategoriji malih i srednje velikih preduzeća čak među 3 najbolje inovacije.

U finalu European Venture Summit

U finalu European Venture Summit – Bili smo izabrani za finalni događaj European Venture Summit (EVS) u Düsseldorfu, gde smo investitorima prezentovali platformu Intrix i nacrte proširenja na strana tržišta.

Zlatno priznanje Privredne komore Slovenije

Zlatno priznanje privredne komore u Sloveniji Interu je izabralo kao najbolju inovaciju u štajerskoj regiji u okviru ŠGZ. Intera je primila zlatno priznanje za inovaciju Intrix Project.

Pobednik na izboru Najpreduzetnija ideja

Na izboru Najpreduzetnija ideja, pod okriljem Akademije Finance, Intera je izabrana među tri pobednika. Komisiju je uverio Interin poslovni model, širok spektar korisnika i visoka dodata vrednost za korisnike.