Filtriranje popisa i spremanje filtera

Popisi u Intrixu mogu se ograničiti pomoću filtera s lijeve strane. Oni su prema zadanim postavkama skriveni; kad nam zatrebaju, uključujemo ih klikom na ikonu.

Ako dvaput kliknete ikonu, filtre ćete priložiti na programsku traku, što znači da ostaju vidljivi čak i ako se odjavite i ponovo prijavite u aplikaciju.

Filtrirajte tako da prvo kliknete na naziv filtra prema kojem želite filtrirati. Zatim odaberite željenu vrijednost ili. više željene vrijednosti. Na snimci zaslona u nastavku vidimo da smo uključili filtre Administrator i vrsta tvrtke. Zatim smo filtrirali klikom na gumb Filtriraj. Kada želite ukloniti filter, odaberite opciju Očisti filter. Kada to učinimo, na popisu će nam se ponovno prikazati nefiltrirani podaci.

poduzeća-svi-zapisi-filter

Neki unaprijed postavljeni filtri već su dostupni u aplikaciji. Ako je potrebno, također možemo pripremiti i pohraniti vlastite filtre. Da biste to učinili, odaberite željene vrijednosti u filtrima i ispod filtera odaberite opciju Spremi filter ispod gumba filter.

poduzeća-spremi-filter

Otvara se novi prozor Create New View (Stvori novi pogled), gdje odredite naziv prikaza. Ako želite da se ovaj prikaz prikazuje prema zadanim postavkama, odaberite opciju Postavi kao zadani prikaz. Kliknite gumb Stvori pogled.

spremi-filter-poduzeca

Na lijevoj strani iznad popisa nalazimo filtre koje smo spremili, kao i filtere koji su već unaprijed postavljeni u aplikaciji. U padajućem izborniku možete se prebacivati ​​između njih po želji, a također možete ponovno prikazati sve zapise.

damir-ivica-poduzeca
zajedni-moji-filteri

Da biste izbrisali spremljeni filter, prvo ga odaberite. Zatim, ispod gumba Filter, odaberite opciju Delete filter.

izbrisi-filter

Da li smo odgovorili na vaše pitanje?

thumbs-up Da hvala!
thumbs-down Ne baš.

Šta možemo učiniti da bolje odgovorimo na vaše pitanje?

Hvala na povratnim informacijama.