Ispis naziva na kuverte i naljepnice

Intrix olakšava i brzo ispisuje naslove na omotnice i naljepnice. To će vam omogućiti da putem uobičajene pošte brzo obavijestite svoje kupce ili potencijalne pretplatnike o svojoj trenutnoj ponudi ili im pošaljete novogodišnje čestitke, jer adrese više neće trebati pisati ručno niti koristiti složene funkcije za ispis omotnica u drugim programima. Funkcionalnost se može koristiti na karticama “Tvrtke” i “Kontakti”.

Ako ne želite koristiti sve zapise za ispis, možete ih označiti po želji ili upotrijebiti filtre na lijevoj strani popisa. Kao što je prikazano na slici, u podizborniku odaberite “Ispis naslova”.

poduzeća-tiskanje-omotnica

Otvara se obrazac za unos s postavkama, gdje u prvom koraku odabiremo ispis omotnica ili naljepnica (prema zadanim postavkama postavljen je ispis omotnica).

Tiskanje koverti

Iz postavki možete odabrati željenu veličinu omotnice, veličinu fonta, ispis zemlje primatelja, bilo koji tekst u gornjem desnom kutu i ispisanu NDP naljepnicu. Moramo naznačiti hoćemo li koristiti trenutno prikazane, sve ili samo odabrane zapise

tiskanje-omotnica-odaberi-podace

Na omotnicu također možemo ispisati bilo koji logo tvrtke. Kao što je prikazano na donjoj slici, kliknite strelicu za odabir između već spremljenih logotipa ili dodajte novi.

tiskanje-omotnica-logotip

Kada se obrazac ispuni svim podacima, kliknite gumb “Tiskaj”. Izrađuje se .pdf dokument s spremnim ispunjenim omotnicama.

pdf-dokument

Ispis naljepnica s naslovima

Ako želite ispisati naljepnice, označite ovo u “Ispisnom načinu”.

Prikazuje se obrazac za unos veličine naljepnice i mogućnost ispisa zemlje. Kao i kod tiska omotnica, ovdje moramo naznačiti koje ćemo zapise koristiti.

Ispis datoteke s pripremljenim naljepnicama može se dobiti klikom na gumb “Tiskaj”.
Prije stvarnog ispisa, u postavkama pisača mora se odabrati isti format ispisa naljepnica koji je odabran u Intrixu.

tiskanje-naljepnice

Da li smo odgovorili na vaše pitanje?

thumbs-up Da hvala!
thumbs-down Ne baš.

Šta možemo učiniti da bolje odgovorimo na vaše pitanje?

Hvala na povratnim informacijama.