Kodovi za oporavak za dvostupanjsku autentifikaciju (2FA)

idea U ovom članku ćete naučiti

Postavljanjem provjere dvostupanjske autentifikacije dobivate pristup do deset kodova za oporavak dostupnih za preuzimanje. Provjerite zašto su Vam potrebni, kako ih nabaviti i koristiti.

Postavljanjem provjere dvostupanjske autentifikacije dobivate pristup do deset kodova za oporavak dostupnih za preuzimanje. Provjerite zašto su Vam potrebni, kako ih nabaviti i koristiti. Kod za oporavak trebat će Vam ako nemate pristup telefonu ili aplikaciji za autentifikaciju za 2FA unos u aplikaciju Intrix. Svaki kod za oporavak može se koristiti samo jednom za unos. Da biste se prijavili, Vaše korisničko ime i lozinka još uvijek moraju biti ispravni prije nego što unesete svoj kod za oporavak. VAŽNO! Pozivamo Vas da nabavite svojih 10 kodova za oporavak i pohranite ih na sigurno mjesto čim postavite 2FA.

Kako doći do kodova za oporavak?

Idite na Podešavanja i odaberite “Zaporka i sigurnost” u desnom stupcu.

Za autentifikaciju u dva koraka kliknite na “Kodovi za oporavak”.

2fa-kodovi-za-oporavak

Za prikaz kodova za oporavak unesite 6-znamenkasti kod koji ćete primiti na svoj telefon ili u autentikacijsku aplikaciju i kliknite na “PRIDOBI KODE”.

2FA-kodovi za oporavak-unos

Primit ćete 10 kodova za oporavak koje možete ispisati, preuzeti ili kopirati na sigurno mjesto.

2FA-kodovi za oporavak

Kako se prijaviti u Intrix s kodom za oporavak?

Kao i do sada, unesite svoje korisničko ime i lozinku i kliknite na “PRIJAVA”. Pojavit će se sljedeći korak prijave, gdje ćete u kvadratiće morati unijeti 6-znamenkasti kod koji ćete dobiti na svoj broj telefona ili u autentikacijsku aplikaciju.

Ako ste izgubili pristup svom 2FA uređaju, kliknite na “Prijava s kodom za oporavak”.

Pronađite kodove za oporavak koje ste ispisali ili spremili. Upotrijebite 1 od 10 kodova za oporavak, unesite ga u obrazac za prijavu i kliknite “PRIJAVA”.

2fa-kodovi-za-oporavak-unos

Kôd za oporavak koji ste koristili za prijavu u aplikaciju Intrix možete izbrisati sa svog popisa jer vrijedi samo za jednokratnu prijavu.

Ako niste spremili svoje kodove za oporavak i nemate pristup telefonu ili autentikacijski aplikaciji, možemo Vam pomoći.

Upis u Intrix ili onemogućavanje 2FA putem podrške vrši se samo kada korisnik više nema pristup 2FA uređaju ili kodovima za oporavak.

Ako niste spremili kod, kontaktirajte nas na podrska@intrixcrm.com.

Da li smo odgovorili na vaše pitanje?

thumbs-up Da hvala!
thumbs-down Ne baš.

Šta možemo učiniti da bolje odgovorimo na vaše pitanje?

Hvala na povratnim informacijama.