CRM za bolje prodajne rezultate

Od upita, ponuda i follow-up aktivnosti do još više uspešnih poslova. Prodajte pametnije s Intrix CRM sistemom.

crm sustav

Testirajte 30 dana. Besplatno.

Klikom na ”Kreiraj moj Intrix" slažem se s uvjetima korištenja i politikom privatnosti.

Kako s Intrix CRM sistemom prodavati pametnije?

CRM sistem prilagođen po Vašoj meri sadrži tačno ono što vam je potrebno – ništa više ništa manje.

Uredite svoju bazu klijenata

Detaljan pregled klijenata, kupaca i svih kontakt osoba na jednom mestu uštedeće vreme vama i vašim kolegama.

Bolja realizacija poslovnih prilika

Efikasnim praćenjem i zaključivanjem prodajnih prilika povećaćete broj uspešno završenih poslova.

Transparentne aktivnosti

Kalendar i planer vam osigurava transparentan 360° pregled sastanaka, njihovih zapisnika, ali i plan nedeljnih aktivnosti članova prodajnog tima.

OSNOVNE FUNKCIONALNOSTI

Play Video

360° pogled na Vaše klijente

Intrix CRM omogućava 360° pogled na klijente i pregled svih prodajnih aktivnosti na jednom mestu. Za svakog klijenta posebno možete pratiti sve važne informacije koje beležite vi ili vaše kolege.

Vaši zaposleni će uspostaviti izvrsne poslovne odnose s klijentima jer su svi ključni podaci uvek pri ruci.

Unos novih klijenata nikada nije bio brži i jednostavniji

Intrix CRM ima uključenu integraciju dostupnih podataka iz Bisnode. Pored kontaktnih podataka, možete jednim klikom pridobiti i kontaktne i finansijske podatke željenog preduzeća za Hrvatsku, Sloveniju, BiH i Srbiju. Unos novog klijenta u Intrix CRM nikada nije bio brži i jednostavniji.

Play Video
prodajni lijevak crm
kanban crm riješenje
crm follow up

Podrška prodajnom procesu

Primanje upita ili prodajnih prilika

U Intrix CRM sistemu možete upravljati vašim prodajnim procesom: od prvog kontakta s kupcem do konačne prodaje. Tu su i post-prodajne aktivnosti. U svakom trenutku imate celokupan prikaz svih vaših prodajnih prilika/upita i lako možete videti u kojoj je fazi određena poslovna prilika.

Kanban vizuelni pregled

S grafičkim pregledom upita po prodajnim fazama, možete jednostavno pratiti otvoreni posao. Upite takođe možete prebacivati između pojedinih faza “drag and drop” funkcijama.

Follow-up aktivnosti

Poziv po poslanoj ponudi, usaglašavanje datuma za pregled kod stranke. Ko je razgovarao s klijentom, kad i o čemu? Podsetnici na najvažnije aktivnosti. S obzirom na prodajni proces, aktivnosti mogu biti automatizovane (automatski podsetnik kod poslane ponude).

Uspešna organizacija aktivnosti

Kalendar

Kalendar aplikacije Intrix omogućava vam praćenje i prioritet vaših aktivnosti i aktivnosti vaših kolega. Nudi mnogo više od standardnih kalendara zato što pomoću njega možete pratiti različite aktivnosti: sastanke, pozive, zadatke, dogovore, napomene itd. U isto vreme možete imati uvid u rasporede vaših kolega što vam omogućava da efikasno pratite prodajni tim i olakšava vam potragu za zajedničkim slobodnim terminima.

Planer

Upisivanje i planiranje aktivnosti saradnika, službenih vozila ili prostora s planerom je čisti užitak. Jednostavno planirate sastanke, servise i radne naloge svom timu.

Play Video
Play Video
crm aplikacija segment filtriranje podataka
marketing mailchimp mailing
reporti za prodaju

Marketinški procesi

Segmentacija i priprema ciljnih grupa

Kroz filtere prilagodite segmente i na taj način napravite popis adresa ciljnih grupa po svojoj meri.

Mejling liste, štampanje na nalepnicama i kovertama.

U sistemu Intrix CRM možete da pripremite nalepnice i koverte za adrese primaoca koje su pripremljene za štampu. Mogućnost povezivanja sa mejling sistemima učiniće vaš marketing još efikasnijim.

Praćenje uspešnosti

Svaki upit koji dobijete možete povezati s marketinškom kampanjom i na taj način pratiti uspešnost kampanje.

Reklamacije i servisi

Praćenje zahteva i “ticketing”

U svakom trenutku imate tačan pregled raspoređenih, obavljenih i neobavljenih zahteva.

Planer za raspored servisera

Planiranje i praćenje servisa s planerom ne bi moglo biti jednostavnije. Iz punog koša neraspoređenih servisa jednostavno rasporedite servisne zahteve serviseru na određeni datum.

Elektronsko potpisivanje

Za najzahtevnije omogućavamo i ispunjavanje servisnog naloga u PDF-u i elektronsko potpisivanje na mobilnom aparatu. Za digitalizaciju i poslovanje bez papira.

Play Video
planer resursa
Play Video
Play Video

Izveštaji

Odlični izveštaji vam u svakom trenutku omogućavaju tačan pregled stanja i najbolju podršku za odlučivanje. Takođe postoji mogućnost izrade izveštaja po vašoj meri, možemo podesiti i automatiku slanja izveštaja npr. na nedeljnoj bazi u mejl, ili da se povežemo s BI, ili da izveštaje prikazujemo na ekranima u kancelariji – vi odlučujete

Projektno vođenje

Podrška za interne i eksterne projekte. Za svaki projekat možete definisati projektni tim, dodeliti zadatke i rokove, evidentirati prihode i troškove, pratiti potrebno vreme, sačuvati dokumentaciju itd.

Planer. Kompletni pregled i raspored svih vaših resursa na jednom mestu. Jasno i jednostavno. Upravljajte raznim resursima kao što su zaposleni, vozni park, prostorije, oprema i slično. Planer je usko povezan sa svim vašim podacima u CMR-u i prikazuje zauzetost svih vaših resursa na jednom mestu.

Finansijski nadzor projekata. Finansijski nadzor projekata. Potpuna kontrola nad prihodima i rashodima osnova je za blagovremene odluke.

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
mobilni crm sustav
Play Video
Play Video

Mobilna aplikacija

Mobilna aplikacija Intrix za Android i iOS potpuno prilagodljivo, korisničko mobilno iskustvo.

Jednim klikom pristupate informacijama o svojim klijentima, skenirate i dodajete vizit kartu klijenta, beležite novi sastanak, podsetnik, možete da pronađete poslednji zapisnik sa sastanka ili da prikačite fotografiju snimljenu svojim mobilnim telefonom.

Skener vizit-kartica

Identifikacija poziva

Fotografisanje

Elektronsko potpisivanje

podsjetnici aktivnosti sms push e-mail

Podsetnici

Možete dodati podsetnike na sve važne zadatke u Intrixu. Na taj način, Intrix će vas dodatno podsetiti putem SMS-a, e-maila ili push poruke u mobilnoj aplikaciji.

vecjezicnost crm

Višejezičnost (SLO / HR / EN / DE)

Osim srpskog jezika, Intrix CRM je moguće koristiti i na slovenačkom, engleskom i nemačkom jeziku. Ukoliko imate međunarodno preduzeće, svaki korisnik može aplikaciju koristiti na željenom jeziku.

Ograničenje pristupa i korisnička prava crm

Ograničenje pristupa i korisnička prava

Svakom korisniku aplikacije CRM dodeljujemo potrebna korisnička prava. Administrator ima sva prava, osnovni korisnik može imati prava npr. bez mogućnosti izvoza podataka. Korisničke grupe, prava i ograničenja određujemo u celini po vašoj meri.

POVEZIVANJA

Logotipi raznih ERP provajdera sa kojima Intrix ima aktivne veze

Povezivanje s ERP-om

Intrix je moguće povezati s različitim ERP sistemima kao što su Pantheon, SAOP, MS Navision, SAP, Largo, Vasco, E-računi itd… Moguće su napredne integracije po vašoj meri…

Standardna integracija podrazumeva dvosmernu sinhronizaciju preduzeća i kontakata, jednosmerni prenos ponuda i narudžbenica, kao i jednosmerni prenos finansijskih podataka iz ERP sistema u Intrix.

Povezivanje s mailing sistemima

Intrix se može povezati i sa različitim marketinškim programima, koji se koriste za masovno obaveštavanje kontakata i automatizaciju marketinga.

Veza s masovnim programima e-pošte (MailChimp, Mailer Lite, Sendinblue, Campaign Monitor) je dvosmerna, tako da u Intrixu možete pratiti i rezultate kampanje (statistike).

mailing sustavi mailchimp mailerlite squalomail
marketing automation sales manago slack netresults intercom

Povezivanje s marketinškim sistemima

Intrix API može komunicirati s automatizacijom marketinga, sistemima komunikacije i izveštavanja. Nova prilika može se automatski stvoriti iz MA sistema kada osoba u MA sistemu dostigne definisani nivo u „prodajnom levku” (sales qualified lead). U Slack sistemu poruka se može automatski poslati s CRM-a timu kada prodaja stekne novi posao.

Povezivanje s IP telefonijom

Intrix CRM povezan je s različitim IP centralama: Avaya, Centreks, Alstar, Asterisk, Cisco, MI Switch, Megatel. Veza funkcioniše i za dolazne i odlazne pozive. Kada dolazni poziv bude upućen, Intrix automatski prepoznaje kontakt, otvara karticu kupca i nudi unos sadržaja za poziv. Odlazne pozive možete upućivati ​​klikom na telefonski broj u Intrixu, koji inicira poziv na razmeni, a ujedno se otvara obrazac za unos sadržaja poziva.

ip telefonijom crm povezivanje
crm kalendar outlook google calendar

Povezivanje s drugim kalendarima

Želite li da podatke iz Intrix-a koristite i u svom najdražem kalendaru?

Intrix je putem standardnog iCal moguće povezati s različitim kalendarima. To znači da Intrix kalendar možete jednostavno povezati s MS Outlook kalendarom, Google Calendar i drugim kalendarima.

Povezivanje s WEB stranicom

Ukoliko imate na vašoj web stranici obrazac za upite, povežite ga s Intrixom. Svi podaci se s web obrasca automatski prenose u Intrix CRM – kao novi kontakt ili nova prilika. U istom koraku, može se kreirati aktivnost za dodeljenu odgovornu osobu kako se na kraju ne bi zaboravilo na upit.

web obrazac crm
crm api

Intrix CRM API

Intrix CRM podržava namenske interfejse API ( Application Programming Interface) za integraciju s drugim programskim rešenjima. Pomoću API, Intrix je moguće povezati s bilo kojom drugom aplikacijom.

Intrix API se prilagođava zavisno od različitih poslovnih procesa.

PROŠIRENJA

Prikaz klijenata na zemljiovidu
Prikaz klijenata na mapi

Posete klijenata možete planirati mapom koja vam omogućava prikaz klijenata zavisno od lokacije, sastanak dodajete neposredno i na mapi.

Unos zauzetosti vozila

Pored unosa zauzetosti tima na planeru, vrlo lako dodajemo i zauzetost službenih vozila, opreme ili kancelarija.

ponudbe pogodbe kreiranje
Kreiranje dinamičnih dokumenata

Priprema ponuda, ugovora, putnih, radnih i servisnih naloga neposredno u PDF ili DOC.

elektronski potpis
Elektronsko potpisivanje dokumenata

Radni nalog na mobilnoj aplikaciji ispunjen i potpisan i kao takav spreman je za konačni obračun. Bez papira.

hrm crm
Unos kadra u HRM

S HRM modulom možete lako voditi evidenciju zaposlenog, zdravstvene preglede i svu potrebnu dokumentaciju.

SMS obavještavanje
Zajedničko SMS obaveštavanje

Kupce možete obavestiti o svojoj ponudi, isporuci ili statusu zahteva za prodaju / usluge putem SMS poruka. Zavisno od definisanog procesa, SMS obaveštenja se takođe mogu automatizovati.

Intrix je za svakoga

DIREKTOR

S Intrixom ćete imati detaljan pregled nad svim prodajnim, projektnim i marketinškim aktivnostima kao i procesima podrške u svom preduzeću. Korišćenjem naprednih izveštaja dobićete odličnu osnovu za strateško odlučivanje.

VODITELJ PRODAJE

Pomoću Intrixa moći ćete da pratite popunjenost i planirate aktivnosti prodajnog tima na zajedničkim kalendarima. Precizno praćenje prodajnog levka i status svake prodajne mogućnosti, kao i lagan prenos zadataka pružiće vam potpuni pregled prodajnog stanja.

PRODAVAC

S Intrixom će se svi podaci o kupcima i aktivnostima iz poglavlja, proračunskih tablica, beležnica i raznih kalendara organizovati na jednom mestu. Više ne gubite vreme u potrazi za podacima jer su oni dostupni bilo gde i bilo kada, čak i u pokretu – u mobilnoj aplikaciji.

Šta je CRM, CRM sistem, CRM program, CRM aplikacija?

Svaka firma na neki način vodi podatke o svojim klijentima. Neke od njih podatke svojih kupaca znaju napamet, neke ih zapisuju u beležnice, a neke vode elektronske tabele. Sve ovo već predstavlja određeni oblik CRM (Customer Relationship Management: upravljanje odnosima s klijentima). Budući da svaki od gorenavedenih pristupa praćenju klijenata ima značajne nedostatke, razvijaju se kompjuterski sistemi posebno dizajnirani za rad s klijentima. CRM sistem nam pomaže kod sticanja novih klijenata i podizanja nivoa zadovoljstva postojećih korisnika zbog čega će se klijenti rado vraćati na naša prodajna mjesta ili naručivati naše usluge.

Zašto nam je potreban CRM sistem?

Ako se vratimo na početak i postavimo vam nekoliko pitanja, brzo će vam biti jasno zašto je ovakav sistem potreban. Kako ćete znati o čemu je vaš kolega pre godinu dana razgovarao s klijentom? Ko radi na kom upitu i u kojoj je fazi? O čemu je kolega s kupcem razgovarao juče preko telefona? Koliko vam je vremena potrebno za slanje novogodišnjih čestitki poslovnim partnerima? Imate li pregled nad potražnjom i vidite li u svakom trenutku stanje svakog zahteva? CRM vam nudi odgovore na ova pitanja kao na dlanu.

Šta dobijamo CRM sistemom?

CRM sistem vam pruža uređenu bazu klijenata i kontakt podatke na jednom mestu pa možete jednostavno da pripremate i vodite marketinške kampanje (slanje kataloga, pošte, elektronske pošte). U CRM-u možete pratiti sve zahteve i da osigurate da se završe kupovinom. Svi poslovi koje vodite sa svojim klijentima biće organizovani, transparentni i dostupni svim vašim saradnicima. Budući da naš program funkcioniše u oblaku, svim podacima moći ćete pristupiti sa svakog mesta i u svakom trenutku, putem računara, mobilnog telefona ili tableta. Uz sistem Intrix CRM jednostavno ćete prodati više.