Najbolji put do tima kolega iz snova

Intrix – regionalni HRM sustav za razvoj talenata. Jednostavan. Transparentan. Prilagodljiv.

Krovni vizual hrm

Kako Intrix HRM može poboljšati upravljanje kadrovima?

HRM program, prilagođen Vašim potrebama, sadrži upravo ono što Vam je potrebno – ništa više i ništa manje.
hrm-sistem-pregled-nad-kadri-icon.png

Potpuni pregled nad svim kadrovima

360 stupanjski pregled podataka o zaposlenicima, na jednom mjestu. Jednostavno, točno i brzo upravljanje kadrovima ili kandidatima za posao.
hrm-sistem-objava-delovnega-mesta-potreba-po-delu-icon.png

Jednostavan put od natječaja do zaposlenja

Automatizirani procesi traženja kandidata za zapošljavanje, učinkovito uvođenje novih djelatnika i potpuni pregled provedbe HR aktivnosti.
hrm-sistem-strateski-pristop-icon.png

Od operativnog do strateškog HR pristupa

Smanjite obujam rada koji obavljate ručno na samo nekoliko klikova te s time osigurajte više vremena za strateški rad i razvoj tima.

OSNOVNE FUNKCIONALNOSTI HRM SISTEMA

Cjeloviti pregled suradnika

Informacije o suradnicima na jednom mjestu

Recite zbogom beskrajnoj papirologiji i traženju podataka u proračunskim tablicama. Intrix HRM vam omogućuje sigurno pohranjivanje, uređivanje, praćenje i točnu analizu podataka o zaposlenicima na jednom mjestu. Također možete planirati nadolazeće aktivnosti na koje će vas sustav na vrijeme podsjetiti.

360° pregled nad kadrovima

Brzo pristupite dokumentima i drugim informacijama koje su vama ili vašim zaposlenicima potrebne u radu. Budući da su podaci dostupni uvijek i svugdje, sa samo nekoliko klikova možete odobriti zahtjeve, poslati dokument ili urediti formalnosti.
Play Video
Evidencija radnog vremena

Evidencija radnog vremena

Osigurajte vođenje evidencije o radnom vremenu u skladu sa zakonom. Samo jednim klikom dopustite svojim kolegama da zabilježe svoju prisutnost na radnom mjestu, rad na terenu, korištenje odmora… Kao voditelj pratite njihovu prisutnost i odsutnost u posebno pripremljenim izvješćima kreiranim u skladu sa zakonom.

Optimizacija kadrovskih procesa

Smanjite obim operativnih poslova

Jednostavna priprema dokumenata, izračun radnog staža ili godišnjeg odmora. Vrijeme koje ste do sada trošili na traženje informacija u papirnatoj dokumentaciji, na “ručnu” pripremu dokumenata – izračune ili suglasnosti – sada možete posvetiti važnijim strateškim HR temama, kao npr. zadržavanje ključnih kadrova, razvoj talenata i povećanje kolektivnog zadovoljstva.

Praćenje odsutnosti

U Intrix HRM sustavu možete pratiti odsutnosti zaposlenika, planirati ih ili odobravati. HRM program vas automatski podsjeća putem e-maila ili mobitela na zaprimljene zahtjeve za koje je potrebno vaše odobrenje. U slučaju zahtjeva za odsutnost, Intrix automatski provjerava moguća preklapanja u kalendaru.

HRM kalendar zaposlenih
HRM podsjetnici

Učinkovita organizacija HR aktivnosti

Kalendar

Intrixov kalendar vam omogućuje mnogo više od standardnih kalendara, jer razgovore ili intervjue koje ste upisali u kalendar možete priložiti svojim kolegama ili kandidatima za posao. Sustav će vas pravovremeno podsjetiti na planirane aktivnosti odn moguće odsutnosti kole

Podsjetnici

Svim važnim zadacima u Intrix HRM sustavu moguće je dodati podsjetnik. Tako će vas Intrix dodatno podsjetiti putem SMS poruke, e-maila ili push notifikacije u mobilnoj aplikaciji.

Automatizirano upravljanje dokumentima

Digitalno upravljanje dokumentima o zapošljavanju

Prikupljanje i organiziranje dokumenata o zapošljavanju može biti dugotrajno. Zato vam Intrix HRM omogućuje digitalno upravljanje dokumentima i njihovo automatsko kreiranje (ugovori o radu, rješenja o godišnjem odmoru, oprema i sl.).

E-potpisivanje dokumenata

Intrix HRM vam također omogućuje elektroničko potpisivanje i pohranjivanje dokumenata. Od sada više neće biti dugotrajnog ispisa, potpisivanja, skeniranja i spremanja. Dokument možete jednostavno ispisati i automatski ga spremiti prilikom elektroničkog potpisivanja.

Plaće i ostali dokumenti

Uz Intrix HRM sustav možete jednostavno pripremiti i poslati platne liste zaposlenicima. Svoje platne liste pronaći će u svojoj Intrix HRM aplikaciji, gdje će biti pohranjeni i svi ostali zaprimljeni dokumenti (npr. rješenja o godišnjem odmoru i sl.).

Play Video
HRM platna lista na mobilnoj aplikaciji

Želite više informacija ili
prezentaciju rješenja?

Brigita Kovačević
INTRIX KONZULTANT

izvještaji i HR analitika na klik

Izvješćivanje i HR analitika jednim pritiskom na gumb

Sa samo nekoliko klikova možete u bilo kojem trenutku pristupiti i pregledati grafička ili tablična izvješća te ih analizirati. Vaši kadrovski potezi i informirane odluke stoga će se temeljiti na podacima, a ne nagađanjima. Uz Intrix HRM program postat ćete proaktivni i svoj HR odjel pretvoriti u strateški resurs.

Uvođenje novih kolega i odlasci

Onboarding

Nakon razgovora za posao, proces uvođenja u posao je prvi pravi dojam koji tvrtka ostavlja na nove zaposlenike. Uz Intrix možete brzo urediti formalnosti i poslati zadatke kolegama kako biste pomogli novim zaposlenicima na putu uvođenja u radne procese. Time ćete svojim „pridošlicama“ omogućiti pozitivno iskustvo i povećati njihovu predanost poslu i pripadnost tvrtki.

Izlazna procedura

Odlasci zaposlenika iz tvrtke neizbježan su dio upravljanja kadrovima. S pravim pristupom, možete steći vrijedne uvide od onih koji napuštaju vaše poslovanje i ostaviti trajan pozitivan dojam. Intrix HRM sustav omogućuje unaprijed planiranje i definiranje zadataka i ostalih formalnosti koje je potrebno obaviti prilikom odlaska zaposlenika.

Play Video
Odlazak iz poduzeća HRM postupak
organigram poduzeća intrix HRM sustav

Jasan prikaz organizacijske strukture

Vizualni prikaz organizacijske strukture (organizacijska shema) omogućuje uvid u organizaciju poduzeća, jednostavno planiranje reorganizacije (raspodjela, raspoređivanje, zamjena ili ukidanje radnih mjesta ili odjela) te uvid u dosadašnje ili buduće kadrovske strukture poduzeća.

Jednostavan proces zapošljavanja

Automatizirana objava oglasa za posao i prijenos prijava u Intrix HRM

Intrix HRM može značajno pojednostaviti oglašavanje i praćenje kandidata za posao. Kada objavite natječaj u Intrix HRM sustavu, ta se objava automatski može prenijeti na portale za zapošljavanje ili na vašu web stranicu. Sve prijave kandidata zatim se izravno prenose u Intrix HRM. Razvijamo i prilagođavamo rješenje za vas.

Jednostavan proces selekcije kandidata

Pojednostavite proces odabira kandidata s Intrix HRM predlošcima. Dokumente kao što su pozivi, prijedlozi ugovora, obavijesti kandidatima pripremite unaprijed i koristite ih kada vam zatrebaju. Predloške prilagođavamo vama, a vi možete pratiti cijeli proces zapošljavanja organiziran po statusima (npr. razgovor, poziv, poslana ponuda).

Play Video
HRM sustav proces odabira kandidata
Uspješnost zaposlenika HRM sustav
Inicijative kolektiva u organizaciji HRM sustav

Stvaranje kulture izvrsnosti

Upravljanje učinkom

Redoviti razgovori sa zaposlenicima omogućuju upravljanje izvrsnim kadrovima te praćenje njihovog plana zapošljavanja i razvoja. Uz pomoć modela kompetencija i postavljenih ciljeva možete pratiti razvoj i učinak svojih kolega kroz vrijeme. Uvid u rezultate omogućuje vam pripremu akcijskog plana za daljnji razvoj kulture i uspješnosti tvrtke.

Obavijesti i inicijative

U poduzeću je vrlo važno da širok izbor informacija o poduzeću i onome što se u njemu događa bude dostupan svima u poduzeću. Izuzetno je važno da se zaposlenici osjećaju saslušani i cijenjeni. Stoga im u Intrix HRM sustavu dajte mogućnost pokretanja i praćenja inicijativa.

Upravljanje obukom

Važno je da u svojoj tvrtki njegujete kulturu kontinuirane edukacije zaposlenika. U sustavu Intrix možete planirati, voditi, organizirati i pratiti treninge. Time osiguravate ciljani razvoj pojedinaca u tvrtki. Također možete podnositi zahtjeve za pohađanje edukacija, pratiti prijave, ocjenjivati ​​uspješnost pojedinih edukacija te pohraniti certifikate koje ste stekli na edukacijama.
Play Video
20. ntrix HRM mobilna aplikacija i prva slika desno od Petre (ista slika na oba mjesta)

Intrix HRM mobilna aplikacija

Mobilna aplikacija Intrix HRM lako će pratiti vaš raspored i svim suradnicima u poduzeću omogućiti jednostavan pristup osnovnim funkcijama – u bilo kojem trenutku. Bilo da se radi o odobravanju godišnjeg odmora, slanju rođendanske čestitke ili čak pripremi molbe za novi posao.
notification_HR

Podsjetnici

Možete dodati podsjetnike za sve važne zadatke u Intrixu. Tako će vas Intrix dodatno podsjetiti putem SMS poruke, e-maila ili push poruke u mobilnoj aplikaciji.

Višejezičnost (SLO / HR / EN / DE)

Osim na slovenskom, Intrix HRM se može koristiti i na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku. Ako ste međunarodna tvrtka, svaki će korisnik koristiti aplikaciju na željenom jeziku.

Ograničenje prava pristupa i korisnika

Za svakog korisnika HRM aplikacije postavljamo odgovarajuća prava. Administrator ima sva ovlaštenja, ali ograničavamo izvoz podataka drugim korisnicima. Grupe korisnika, prava i ograničenja definiramo u potpunosti prema vašim potrebama.

Želite više informacija ili
prezentaciju rješenja?

Brigita Kovačević INTRIX KONZULTANT

POVEZIVOST HRM SUSTAVA

Logotipi raznih ERP pružatelja usluga s kojima se Intrix aktivno povezuje

ERP veza sa HRM sustavom

Intrix je moguće povezati s različitim ERP informacijskim sustavima, poput Datalab Pantheon, SAOP iCenter, AccountingBox, Navision, Perftech Largo, Vasco, E-računi, Minimax, SAP… Moguće su napredne integracije prema vašim potrebama.

Povezivanje s drugim kalendarima

Želite li koristiti podatke iz Intrixa u nekom od drugih aktualnih kalendara?

Intrix HRM sustav moguće je povezati s različitim kalendarima putem iCal standarda. To znači da možete jednostavno povezati Intrix kalendar s Outlookom, Googleom i drugim kalendarima.

crm kalendar outlook google calendar
crm api

Intrix HRM API

Intrix HRM podržava namjenske API-je (Application Programming Interface) za integraciju s drugim softverskim rješenjima. Koristeći API-je, Intrix se može povezati s bilo kojom drugom aplikacijom.

Intrixov API prilagođava se u skladu s različitim poslovnim procesima.

Upoznajte Intrix HRM i stvorite svoj tim iz snova. Stupite u kontakt s našim konzultantima još danas
Upoznajte Intrix HRM i stvorite svoj tim iz snova. Stupite u kontakt s našim konzultantima još danas