Razvojni noviteti u Intrixu za projektni menadžment

U svrhu razvoja Intrix sustava za projektni menadžment, napisao sam nekoliko naprednih funkcionalnosti koje bih želio uvesti. Pokazujem ih kolegi Marku, da ih zajedno uvrstimo u razvoj, na vremensku liniju. Šalimo se da u jedan dan naime ne može stati 48 sati, kako bi to ja želio.

Novi izgled Intrixa za projektno vođenje

Počinje vaganje između potrebnih i nepotrebnih stvari. Većina onoga što se nalazi na mom popisu će doći na red, ali u skladu s vremenskim rasporedom najvažnijih zadataka. Trenutačni prioriteti su razvoj i ažuriranje novog korisničkog sučelja.

To znači da će Intrix za projektno vođenje uskoro dobiti novi, osvježen izgled i poboljšanu funkcionalnost. Jednostavnost, preglednost, transparentnost i fleksibilnost i dalje zadržavaju naše smjernice. Siguran sam da ćete biti oduševljeni.

Noviteti u Intrixu za projektni menadžment

U daljnjem tekstu ispostavljamo neke od važnih noviteta koje će u Intrixu za projektno vođenje zaživjeti početkom 2019.

  • Ažuriran izgled ili korisničko sučelje.
  • Još brže funkcioniranje Intrixa zbog uporabe najnovijih tehnologija.
  • Treći novitet je kanban pogled. Korisnicima će omogućiti vizualni prikaz zapisa i njihovo premještanje između različitih statusa.
  • Prilagodljivi popisi da si možete sami prilagoditi kolone/ TAB-ove koje želite vidjeti na pojedinačnoj kartici.

Više muha jednim udarcem

Istina je da je dobro imati viziju ili znati prema čemu idete, ali ponekad je važno napraviti korak natrag i pitati se što je doista važno i korisno, i usredotočiti se samo na jednu stvar, za koju smo sigurni da je najučinkovitija i da će riješiti više stvari odjednom. O važnosti usredotočenja na bitne zadatke pisala sam u blogu o multiprojektnom vođenju.

|
Rate this post

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.