Webinar

Kako do vaučera za digitalizaciju malih i srednjih poduzeća

Sadržaj

Bliži nam se treći i zadnji krug prijava za sufinanciranje implementacije složenih digitalnih rješenja u sklopu projekta “Vaučeri za digitalizaciju”. Dočekajte ga spremni!

U suradnji sa tvrtkom PJR (Projekt jednako razvoj) organizirali smo webinar na kojem smo prošli kroz kompletan proces prijave i implementacije digitalnih rješenja kako bi vam dali sve informacije potrebne za prijavu u zadnjem krugu koji kreće 1. 3. 2024.

Teme na koje smo se fokusirali:

  • Proces prijave na natječaj
  • Uvjeti prijave na natječaj
  • Princip sufinanciranja
  • Prikupljanje potrebne dokumentacije
  • Proces implementacije

Intrix sustav tvrtke Intera prihvaćen je od strane Ministarstva, te upisan u Katalog pružatelja usluga kao pouzdan partner za implementaciju složenih digitalnih rješenja. Ukoliko Vam je potreban CRM sustav za praćenje i poboljšanje prodaje, sustav za praćenje servisa i montaža, projektno vođenje ili možda HRM sustav, možete zatražiti ponudu i prijaviti se na vaučer kako bi vam ta sredstva bila sufinancirana.

Na snimci webinara saznajte kako se prijaviti, koja vam je dokumentacija potrebna, te da li ste prihvatljivi prijavitelj. Odgovarali smo na pitanja i dodatno proširili neke teme kako bi bili spremni za sljedeći krug prijava. Osigurajte sredstva preko vaučera i digitalizirajte svoje procese sa Intrix sustavom

U prve dvije tranše Intera je isto tako pružala podporu kroz proces prijave a kao rezultat 90% potencijalnih klijenta koji su se prijavili na natječaj je projekt i odobren.

Odaberite sigurnog partnera i unaprijedite svoje poslovanje, povećajte prodaju ili optimizirajte poslovne procese.

Pogledajte snimku i dočekajte treći krug prijava spremni!

Predaju: Brigita Kovačević, direktorica prodaje i marketinga u Interi i Tea Kodrnja, voditeljica prodaje i konzultantica u PJR.

Isprobajte Intrix besplatno na 30 dana