Besplatni webinar

Kako do vaučera za digitalizaciju malih i srednjih poduzeća

Sadržaj

Bliži nam se drugi krug prijava za sufinanciranje implementacije složenih digitalnih rješenja u sklopu projekta “Vaučeri za digitalizaciju”. Dočekajte ga spremni!

U suradnji sa tvrtkom PJR (Projekt jednako razvoj) organiziramo webinar na kojem ćemo proći kroz kompletan proces prijave i implementacije ditialnih riješenja te vam dati sve potrebne informacije kako biste bili spremni za iduću tranšu koja kreće 1. 11. 2023.

Teme na koje ćemo se fokusirati:

  • Proces prijave na natječaj
  • Uvjeti prijave na natječaj
  • Princip sufinanciranja
  • Prikupljanje potrebne dokumentacije
  • Proces implementacije

Intrix sustav tvrtke Intera prihvaćen je od strane Ministarstva, te upisan u Katalog pružatelja usluga kao pouzdan partner za implementaciju složenih digitalnih rješenja. Ukoliko Vam je potreban CRM sustav za praćenje i poboljšanje prodaje, sustav za praćenje servisa i montaža, projektno vođenje ili možda HRM sustav, možete zatražiti ponudu i prijaviti se na vaučer kako bi vam ta sredstva bila sufinancirana.

Na webinaru saznajte kako se prijaviti, koja vam je dokumentacija potrebna, te da li ste prihvatljivi prijavitelj. Moći ćete postavljati pitanja i dobiti sve potrebne odgovore. Osigurajte sredstva preko vaučera i digitalizirajte svoje procese sa Intrix sustavom

U prvoj tranši Intera je isto tako pružala podporu kroz proces prijave, te je svim našim potencijalnim klijentima, koji su se prijavili na natječaj, vaučer i odobren.

Odaberite sigurnog partnera i unaprijedite svoje poslovanje, povećajte prodaju ili optimizirajte poslovne procese.

Pridružite nam se u utorak, 3. listopada 2023., u 9 sati.

Sa vama će biti Brigita Kovačević, direktorica prodaje i marketinga u Interi i Tea Kodrnja, voditeljica prodaje i konzultantica u PJR.

Isprobajte Intrix besplatno na 30 dana