Vaučeri za digitalizaciju malih i srednjih poduzeća

analitika

Promjene su teške, to svi znamo, a digitalizacija je jedna od najvećih i najčešćih promjena sa kojom smo suočeni u zadnje vrijeme. Motivacija suradnika, financiranje, planiranje procesa digitalizacije i implementacija digitalnih riješenja samo su neki od izazova s kojima se susrećemo u ovom digitalnom dobu. No, fokus nam je uvijek na poslovanju, tj. na unaprijeđenju poslovanja. Iza svakog kvalitetnog poslovanja stoje i kvalitetni partneri, a u slučaju procesa digitalizacije vašeg poslovanja za to smo ovdje mi.

Ukoliko Vam je potreban CRM sustav za praćenje i poboljšanje prodaje, sustav za praćenje servisa i montaža, projektno vođenje ili možda HRM sustav, onda ste na pravom mjestu!

Intrix sustav tvrtke Intera prihvaćen je od strane Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, te upisan u Katalog pružatelja usluga kao pouzdan partner za implementaciju složenih digitalnih rješenja.

Kako bismo vam maksimalno olakšali proces planiranja i provedbe digitalizacije vašeg poslovanja, odlučili smo udružiti snage sa kvalitetnim partnerom, tvrtkom PJR – Projekt jednako razvoj.

Tvrtka PJR (Projekt jednako razvoj) dugogodišnji je lider i vrhunski poznavatelj kako najbolje prijaviti projekt za sufinanciranje sredstava iz EU fondova. A za implementaciju složenih digitalnih rješenja tu smo mi i naš Intrix.

Kada smo riješili problem planiranja i implementacije, neizbježno dolazimo do kritične točke svakog projekta – financiranje. Srećom, i za to imamo rješenje.

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja kroz Nacionalni plan oporavka i otpornosti 2021. – 2026. dodjeljuje bespovratna sredstva putem vaučera za digitalizaciju. Sve što je potrebno je zatražiti ponudu i prijaviti se na vaučer kako bi vam sredstva implementacije bila sufinancirana.

  • Tko se može prijaviti: mikro, mala i srednja poduzeća.
  • Financiranje do: 19 900 eura.
  • Prihvatljivi troškovi: implementacija Intrix sustava.
  • Vaučer: složena digitalna rješenja.

Da rezimiramo:
Sufinanciranje ✅
Priprema projekta sufinanciranja ✅
Implementacija ✅

Još uvijek niste uvjereni? Trebate još informacija?
Imamo rješenje za vas.

U suradnji sa tvrtkom PJR organizirali smo besplatni webinar na kojem smo prošli kroz kompletan proces kako bi vam dali sve potrebne informacije da biste bili spremni za iduću tranšu koja kreće 1. 11. 2023.
Na webinaru saznajte kako se prijaviti za sufinanciranje putem vaučera, koja vam je dokumentacija potrebna, te da li ste prihvatljivi prijavitelj.

U prvoj tranši Intera je isto tako pružala podporu kroz proces prijave, te je svim našim potencijalnim klijentima, koji su se prijavili na natječaj, vaučer i odobren. Odaberite sigurnog partnera i unaprijedite svoje poslovanje, povećajte prodaju ili optimizirajte poslovne procese uz Intrix.

Isprobajte Intrix besplatno na 30 dana

|
Rate this post

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.