Mobilna aplikacija 3.0

Zadovoljstvo mi je što vas možemo obavijestiti da smo za vas pripremili novu verziju 3.0 mobilne aplikacije. Mobilna aplikacija 3.0 donosi nove značajke i promjene za Intrix mobilne aplikacije za Apple i Android uređaje.

VAŽNO: Ako na vašem mobilnom uređaju nisu uključene automatske nadogradnje, upotrijebite App Store ili. Google Playa je ažurirala aplikaciju Intrix na verziju 3.0. Ako ne znate koju verziju aplikacije koju ste instalirali, možete je vidjeti klikom na Postavke – O Intrixu s izbornika. Za Apple uređaje potrebna je minimalna inačica iOS-a 10 za instaliranje aplikacije.

Ako već nemate instaliranu aplikaciju, kliknite ispod.

U nastavku pogledajte što vam donosi 3.0 mobilna aplikacija.

Brže učitavanje podataka

U novoj verziji mobilne aplikacije ažurirali smo pretraživanje klijenata i pretraživanje podataka. Tako se sada svi podaci učitavaju brže, ukupna odzivnost aplikacije još je bolja nego ikad.

Dodali smo vremensku traku na kartici klijenta

Pomoću vremenske trake možete kronološki vidjeti što se dogodilo i što se planira s tvrtkom, kontaktom, prilikama itd. Vremenska traka prikazuje prošle i buduće događaje koji se odnose na svakog kupca, kontakt, priliku itd. Ikone na vremenskoj traci prikazuju vam na što se odnosi, a također možete dobiti povezani zapis klikom na vezu u svakom događaju.

Mogućnost dodavanja različitih podsjetnika putem e-pošte, SMS-a i push poruka

Podsjetnici putem e-pošte, SMS-a i push poruka mogu se postaviti na karticama u mobilnoj aplikaciji. Podsjetnike možete postaviti putem SMS-a, e-pošte i push obavijesti. Možete postaviti i podsjetnike za svoje suradnike, a možete postaviti i više podsjetnika odjednom. Pregled postavljenih podsjetnika može se vidjeti kronološki na vremenskoj traci.

Gumb za dodavanje podsjetnika prvo možete pronaći u liniji izbornika.

Vizualno ažuriran kalendar

Kalendar u mobilnoj aplikaciji potpuno je ažuriran. Najveća promjena je podudaranje boja na slici iz internetske verzije. Također, kalendar radi vrlo brzo, jer smo optimizirali opterećenje na njemu.


Što je novo u popisima mobilnih uređaja

Omogućili smo dodatne ikone na svim popisima u mobilnoj aplikaciji za pregled ispisa e-pošte ili pdf-a ili drugog sadržaja. Neki se statusi također mogu obojiti u popisima.


Nova tražilica na svim karticama

U mobilnu aplikaciju dodali smo opću tražilicu koja vam omogućuje pretraživanje na svim karticama. Možete ga pronaći na lijevoj bočnoj traci. Kada unesete okvir za pretraživanje i kliknete “Pretraži”, prikazuju se rezultati.

Teme u boji

Slično kao i na webu, omogućili smo teme u boji u mobilnoj verziji aplikacije. Boje i teme su spojene, što znači da je možete postaviti u web verziji, a bit će postavljena na mobilnom uređaju. U mobilnoj aplikaciji možete postaviti temu boja u Postavke – Teme u boji.

Više možete saznati na našem webinaru “Mobilna aplikacija” koji se nalazi na našem Youtube kanalu Intera Hrvatska 

|
Rate this post

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.