crm upravljanje projektima sustav

Za pametnije
poslovanje

Sveobuhvatan pogled na klijente i na sve prodajne aktivnosti na jednome mjestu. CRM i
upravljanje projektima Intrix.

Još niste spremni za testiranje? Pogledajte video

Zašto Intrix?

Potpuna prilagodljivost

Sistem prilagođavamo po vašoj mjeri, da bi sadržao ono što vam je potrebno. Ništa više niti manje. Manja prilagođavanja tokom korištenja su besplatna.

Vrhunska mobilna aplikacija

Mobilna aplikacija za Android i iOS uređaje podržava i identifikaciju poziva, skener posjetnica, fotografiju, vezu na karte i elektronsko potpisivanje.

Fleksibilna podrška

Brz odgovor i lični pristup su recept za vaš uspjeh.
crm sustav
crm za prodaju

Intrix za prodaju (CRM)

Ne trošite dragocjeno vrijeme na traženje informacija u proračunskim tablicama, e-mailovima, bilježnicama i uputstvima. Pomoću Intrixa se podaci o kupcima i prodajnim aktivnostima poduzeća sakupljaju na jednom mjestu i dostupni su svim članovima tima bilo gdje i bilo kada: na kompjuteru, tabletu ili mobilnom telefonu. Put od primljenog potraživanja preko izdate ponude, prodajnih aktivnosti i sastanaka do uspješno zaključenog posla nikada nije bio transparentniji!

upravljanje projektima

Intrix za upravljanje projektima

Bilo da se radi o implementacijskim projektima za klijente ili internim projektima, s Intrixom ste znatno efikasniji. Uz njegovu pomoć možete transparentno delegirati zadatke pojedinim članovima projektnog tima i pratiti njihovo sprovođenje na jednome mjestu, kao i utrošeno vrijeme, finansijsku konstrukciju i projektnu dokumentaciju. Gantogram i planer omogućavaju jednostavan pregled stanja projekta u stvarnom vremenu i pravovremenu akciju u slučaju kašnjenja.
upravljanje projektni tim
crm calendar
upravljanje servisa

Intrix za servis i reklamacije

Postprodajne usluge i reklamacije su sastavni dio poslovanja. Budite sjajni u tome i stvorite dodatnu vrijednost za svoje proizvode ili usluge! Intrix vam omogućava jednostavan pregled primljenih zahtjeva i delegiranje različitih zadataka te nadgledanje dokumentacije, ugovora o održavanju, periodičnih usluga itd. Na ovaj način ćete uvijek imati sve informacije pri ruci i odgovarati kupcima na vrijeme. Stvorićete dugoročno zadovoljstvo svojih kupaca.

Intrix za marketing

Intrix olakšava slanje masovne pošte i e-maila. Brzo i jednostavno segmentirajte kontakte prema željenim parametrima i pripremite prilagođene poruke za određenu ciljnu grupu. Adrese za ispis na koverti ili naljepnicama spremni su za minutu. Za slanje mailova Intrix se povezuje na sisteme za masovno slanje pošte poput Mailchimp, Campaign Monitor i ePrvak. Moguće su veze sa sustavima za automatizaciju marketinga itd.
marketing mailchimp mailing

Testirajte Intrix 30 dana besplatno

Šta naši klijenti misle o nama…