crm upravljanje projektima sustav

Za pametnije
poslovanje

Celovit pogled na klijente i na sve prodajne aktivnosti na jednom mestu. CRM i upravljanje projektima Intrix.

Još niste spremni za testiranje? Pogledajte video

Zašto Intrix?

Potpuna prilagodljivost

Sistem prilagođavamo po vašoj meri, kako bi sadržavao ono što vam je potrebno. Ništa više, ništa manje. Manja prilagođavanja tokom korišćenja su besplatna.

Vrhunska mobilna aplikacija

Mobilna aplikacija za Android i iOS uređaje podržava i identifikaciju poziva, skener karticu, fotografiju, vezu na karte i elektronsko potpisivanje.

Fleksibilna podrška

Brz odgovor i lični pristup predstavljaju recept za vaš uspeh.

crm sustav
crm za prodaju

Intrix za prodaju (CRM)

Ne trošite dragoceno vreme na traženje informacija u tabelama za praćenje troškova, mejlovima, beležnicama i uputstvima. Pomoću Intrixa, svi podaci o kupcima i prodajnim aktivnostima firme prikupljaju se na jednom mestu i dostupni su svim članovima tima bilo gde i bilo kada: na računaru, tabletu ili mobilnom telefonu. Put od primljenog upita preko izdate ponude, prodajnih aktivnosti i sastanaka do uspešno zaključenog posla nikada nije bio transparentniji!

upravljanje projektima

Intrix za upravljanje projektima

Bilo da je reč o implementacijskim projektima za klijente ili internim projektima, s Intrixom ćete biti mnogo efikasniji. Uz njegovu pomoć možete transparentno dodeljivati zadatke pojedinim članovima projektnog tima i pratiti njihovo sprovođenje na jednom mestu, kao i utrošeno vreme, finansijsku konstrukciju i projektnu dokumentaciju. Gantogram i planer omogućavaju jednostavan pregled stanja projekta u stvarnom vremenu i pravovremenu akciju u slučaju kašnjenja.

upravljanje projektni tim
crm calendar
upravljanje servisa

Intrix za servis i reklamacije

Postprodajne usluge i reklamacije sastavni su deo poslovanja. Budite sjajni u tome i stvorite dodatnu vrednost za svoje proizvode ili usluge! Intrix vam omogućuje jednostavan pregled primljenih zahteva i delegiranje različitih zadataka kao i nadgledanje dokumentacije, ugovora o održavanju, periodičnih usluga itd. Na ovaj način uvek ćete imati sve informacije pri ruci i odgovarati kupcima na vreme. Stvorićete dugoročno zadovoljstvo svojih kupaca.

Intrix za marketing

Intrix olakšava slanje masovne pošte i e-maila. Brzo i jednostavno segmentirajte kontakte prema željenim parametrima i pripremite prilagođene poruke za određenu ciljnu grupu. Adrese za ispisivanje na koverti ili nalepnicama spremne su za minut. Za slanje mejlova, Intrix se povezuje na sisteme za masovno slanje pošte poput Mailchimp, Campaign Monitor i ePrvak. Moguće su veze sa sistemima za automatizaciju marketinga itd.

marketing mailchimp mailing

Testirajte Intrix 30 dana besplatno

Šta naši klijenti misle o nama…