Pridružite nam se na ekskluzivnom seminaru i probudite sav potencijal vašeg poslovanja uz Intrix specijalizirana rješenja za izdvojene objekte i poslovnice.

Kome su namjenjena ova Intrix rješenja?

Ova rješenja su namijenjena svima koji imaju veći broj izdvojenih prodajnih objekata i žele optimizirati svoje poslovanje te poboljšati komunikaciju sa poslovnicama i djelatnicima kroz napredna i specijalizirana rješenja. Bilo da ste član uprave, regionalni ili područni menadžer ili možda voditelj poslovnice, ovo je za Vas.

Koji benefite dodnose vašem poslovanju?

Predstavljamo najnovije funkcionalnosti koje vam mogu donijeti brojne benefite, uključujući:

 • 360 stupanjski pregled nad poslovnicama ili izdvojenim objektima – popisi, segmentacije pregled djelatnika, aktivnosti i korespondencije i praćenje povratnih informacija.
 • Potpuni pregled pripadajućih poslovnica za svakog voditelja poslovnica.
 • Sustavno praćenje obilazaka poslovnica za regionalne / područne menadžere – planiranje, check liste, povratne informacije, praćenje na kalendaru i planeru, izvještaji o ocjenama pojedinih područja.
 • Marketinške pogodnosti – komunikacija marketinških pogodnosti i uputa prema poslovnicama te kontrola postavljanja marketinških materijala i pogodnosti za klijente
 • Povratne informacije iz poslovnica – komunikacija prema nadređenima i upravi, prijedlozi za unapređenja i ostale bitne informacije.
 • Procedure i upute – cjeloviti pregledi svih bitnih informacija i procedura, izmjena i dopuna te “follow up” statusa implementacije.
 • Zaštita na radu – atesti poslovnica i kontrolni posjeti stručnjaka (iz ovog područja) poslovnicama.
 • Kvalitetno planiranje i provođenje procesa inventure – interna komunikacija i praćenje različitih faza realizacije.
 • Primopredaja – zapisnici kod izmjena odgovornih osoba u poslovnicama.
 • Praćenje radnog vremena poslovnica i radnih nedjelja.
 • Prijave nedostataka i tehničkih problema – od strane poslovnica, praćenje statusa prijava kroz sustav; kompletan pregled na kalendaru/planeru.
 • Organizirane baze vozila i resursa – pregled raspoloživosti, osnovnih informacija, povezivanje pojedinih resursa sa zadacima.
 • Potpuni pregled nad projektima – projektni zadaci, financije, korespondencija i utrošeno vrijeme te učinkovito planiranje tima – sve na jednom mjestu.
 • Svi ključni izvještaji na jednom mjestu i prilagođeni potrebama korisnika.

Sve ove benfite smo imali prilike vidjeti i na praktičnim primjerima poduzeća Unconditional i Optika Anda na našem Intrix doručku.

Na praktičnim primjerima smo istražili put do cjelovitog pregleda i efikasnosti poslovanja uz Intrix za upravljanje poslovnicama i izdvojenim objektima.

Razgovarali smo o ključnim aspektima digitalizacije koja omogućuje integraciju tehnologije u svaki aspekt poslovanja, poboljšavajući efikasnost i konkurentnost. Poseban fokus smo stavili na upravljanje poslovnicama ili izdvojenim objektima, kako bi naglasili važnost koordinacije i sinergije između svih nivoa menadžmenta. 

Naše gošće su predstavile ove benefite na praktičnim primjerima i situacijama sa kojima se susreću svakodnevno u svojem poslovanju. 

Njihove prezentacije sa Intrix doručka možete pogledati OVDJE

Prezenterice

Maja Žilić

Direktorica maloprodaje, Unconditional

Nakon završenog fakulteta Fakultetu prometnih znanosti – smjer zračni promet, Maja Žilić se zapošljava u Konzumu kao područni voditelj za male poslovnice u regiji Zagreb.

U Konzumu je provela skoro 10 godina kao područni voditelj najprije malog formata poslovnica, a zatim i Super Konzuma. S obzirom na to da je maloprodaja izuzetno dinamična, i Maji osobno jako zanimljiva, jako je zavoljela taj posao i jednostavno se u njemu pronašla. Nakon Konzuma, Maja se zapošljava u Pevexu na poziciji regionalne voditeljice u maloprodaji te dvije godine operativno vodi regiju Dalmacija i još nekoliko prodajnih centara u Zagrebu i bližoj okolici.

U UNCONDITIONAL dolazi u siječnju 2022. na mjesto direktorice ZOOCITY, tj. odjela maloprodaje u Unconditionalu. Vrlo brzo su postali jako operativni što je pozitivno utjecalo na rezultate.“

Na poziciji direktorice ZOOCITY Majin je osnovni zadatak upravljanje ZOOCITY timom i poslovnicama te osiguravanje uvjeta kako bi svi zajedno ostvarivali postavljene ciljeve.

Matea Mandarić

Voditeljica internog odjela Prodajnih procesa, Optika Anda

Matea Mandarić je svoju karijeru u Optici Anda počela graditi još kao student u poslovnici te potom napredovala na poziciju referenta u odjelu administracije i nabave. Željom za učenjem te idejama za unapređenjem procesa postala je voditeljica novog internog odjela podrške maloprodaji. Nastavno na razvoj firme odjel je promijenio ime u Prodajni procesi te se proširio s pododjelima Inventure i Tehničke podrške.

“Odjel Prodajnih procesa je zadužen za uvođenje novih rješenja i kontrolu procesa i standarda, koji se iz dana u dan automatiziraju i optimiziraju, a izazovi su nam rješavanje situacija koje maloprodaja i propisi donose s ciljem da su zadovoljni kupci i kolege u poslovnicama.”

Ukoliko želite saznati više o benefitima Intrix rješenja za upravljanje poslovnicama ili izdvojenim objektima kontaktirajte nas, rado ćemo Vam odgovoriti na sva pitanja ili pripremiti prezentaciju rješenja.

Želite više informacija ili
prezentaciju rješenja

BRIGITA KOVAČEVIĆ
INTRIX CONSULTANT