Intrix ljetna škola 2023.

4 DANA 
4 TEME 
4 STRUČNJAKA 
BESPLATNO 

Intrix ljetna škola sastoji se od četiri besplatnih webinara koje vode naši iskusni stručnjaci. Upoznat ćemo vas s najnovijom Intrix funkcionalnosti, dati vam uvid u napredne prakse te otkriti male i ne tako male trikove koji će vam pomoći da postignete veću učinkovitost i jednostavnost korištenja sustava, čak i dok ste u pokretu.

Kome je namijenjena?

Intrix ljetna škola namijenjena je onima koji se tek upoznaju s radom u Intrixu ali i iskusnim korisnicima sustava.

1. dan Intrix ljetne skole

Prvi dan: Intrix novosti

Predaje: Brigita Kovačević, direktorica prodaje i marketinga

Konstantno razvijamo Intrix jer želimo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Zato smo prvi dan ljetne škole posvetili predstavljanju razvojnih novosti.

Mogućnost umetanja slika u komentare, korištenje emotikona, sustav za upravljanje zahtjevima za podršku, novi widgeti na nadzornoj ploči i još mnogo toga.

2. dan Intrix ljetne skole

Drugi dan: Intrix trikovi i savjeti za svakodnevnu upotrebu

Predaje: Lana Grbavac, junior konzultant za Intrix

Korisni savjeti za lakše i učinkovitije korištenje Intrixa!

Lana će vam u praksi pokazati male trikove velikih majstora pomoću kojih si možete pojednostaviti i ubrzati svakodnevni rad u Intrixu. Funkcija desnog klika, brze akcije, filtriranje, popisi, gantogram, planer, kanban.

3. dan Intrix ljetne skole

Treći dan: Intrix trikovi i savjeti za napredniju upotrebu

Predaje:  Maja Perković, konzultant za Intrix

Kako možete sami postaviti lozinku, uključiti dvostupanjsku autentifikaciju, kako dodati nove korisnike i korisne prečace za brže i lakše korištenje sustava.

Sve to i više otkrit ćete zajedno s Majom.

4. dan Intrix ljetne skole

Četvrti dan: napredna Intrix proširenja

Predaje: Slaven Stojanović, voditelj projekata

U teoriji i praksi Slaven prezentira primjere naprednih rješenja koja mogu biti podržana u Intrixu. Fokusirali smo se na mogućnosti dorade i nadogradnje sustava Intrix te integracije s drugim sustavima.

Uđite u svijet naprednih Intrix proširenja i otkrijte inovativna i učinkovita rješenja koja će dodatno unaprijediti vaše poslovne procese.

Pogledajte webinare Intrix ljetne škole, ponovite utvrđeno, nadoknadite propušteno i postanite pravi majstor korištenja Intrixa!