Novi izvještaji u Intrix-u

Sadržaj webinarja

Intrix izvještaji mogu se prilagoditi vašim potrebama, možete dobiti upravo one izvještaje koji će biti relevantni za donošenje važnih odluka.

Izvještaji za prodaju – prodajni lijevak, poslovne prilike po prodajnom zastupniku, poslovne prilike po regiji i poduzeću…Svaki prodavač želi analizirati svoj uspjeh i prodaju, te pronaći zamke u svom prodajnom procesu, pomoću ispravnih izvještaja vrlo brzo se te zamke mogu otkriti i povećati prodaja.

Izvještaji za marketing – uspješnost kampanje, poslovne prilike po izvoru, poslovne prilike po kampanji…svaki marketinški stručnjak zna da mora pratiti izvore svojih leada i uspješnost kampanje kako bi svaka sljedeća kampanja bila unosnija.

Izvještaji za voditelje projekata – utrošak radnih sati po projektu, pregled projekata po statusu, pregled prihoda i rashoda po projektima…potrebni izvještaji koji će Vam omogućiti donošenje ispravnih odluka.

Predstavlja

brigita kovačević webinar predavateljica
Brigita Kovačević

Stručnjak za prodaju

Brigita Kovačević je direktor prodaje u Interi. Brigita radi već 17 godina u prodaji i ima pozamašno iskustvo u vođenju manjih i većih timova u velikim korporacijama. Kao voditelj uvijek naglašava da je za uspješnu prodaju bitan tim ali i alati koji su na raspolaganju svakom prodavaču. Svoje iskustvo rado dijeli s klijentima, što i potvrđuje veliki broj uspješnih implementacija Intrixa u različite tvrtke što po veličini ali i različitim branšama.

Još niste korisnik Intrix-a?