S Intrixom do ostvarenja svojih godišnjih planova

Sadržaj webinara

Tjedan po tjedan (pre)ispunjene poslovne svakodnevnice, zatim prijeko potreban godišnji odmor i evo nam rujna. Rujan je idealan mjesec za napraviti nešto korisno za sebe i svoje poslovanje, „zadnji vlak“ prije listopada, i početka zadnjeg kvartala poslovne godine.

Zadnji kvartal u godini uvijek je malo dinamičniji od ostatka godine. Znamo koji su nam planovi i znamo da ih moramo ostvariti do kraja godine.

Potrebna nam je dobra priprema, pregled našeg prodajnog pipeline od cijele godine, pregled naših potencijalnih klijenata i prodaje našim postojećim klijentima. Bitno nam je znati jesmo li nešto propustili i jesmo li nešto mogli bolje, te kako dostići ostvarenja prodaje do kraja godine.

Na našem webinaru pokazati ćemo Vam kako uz Intrix možete pregledati svoje izvještaje i donijeti poslovne odluke na temelju tih izvještaja. Kako na kanban prikazu najbolje vidjeti što Vam je još u pipeline i koje su to prilike još “u zraku”. Kroz planer možete pametno planirati svoje resurse, a uz kalendar ćete vrlo jednostavno i brzo isplanirati u koje vrijeme je najbolje organizirati aktivnosti s klijentima. Uz Intrix stignete još ostvariti svoje poslovne planove.

Teme na koje ćemo se usredotočiti:

  • Izvještaji – donesite najbolje poslovne odluke
  • Kanban – pregled prodajnog pipeline
  • Kalendar – pregled svih aktivnosti s klijentima
  • Planer – organiziranje resursa

Predstavlja...

brigita-kovacevic-predavatelj
Brigita Kovačević

Konzultant u prodaji (Intera)

Još niste korisnik Intrix-a?