Petak, 29. studenog 2024.
U 11:00 sati.
Tehnološki park Ptuj
Besplatni seminar

Pridružite nam se na besplatnom seminaru i otkrijte novosti u području učinkovitog upravljanja poslovanjem u eri digitalizacije i inovacija u Intrixu.

Ovog studenog samo za Vas organiziramo još jedno Adria izdanje Intrix Akademije. Pripremamo Vam bogati program i naravno nezaobilazno druženje u prostorima našeg Tehnološkog parka Ptuj. Ne propustite zanimljiva izlaganja, predstavljanje novosti i trendova, nekoliko primjera iz dobre prakse i naravno priliku za razmjenu iskustava u opuštenom okruženju.

Stečena znanja, ideje i informacije pomoći će vam da unaprijedite prodaju i postignete ono što nam je svima najbitnije – stjecanje lojalnih kupaca i zaposlenika.

Kome je seminar namijenjen?

Seminar je namijenjen svim korisnicima Intrixa i onima koji će to tek postati. Preporučujemo ga svima koji se bave prodajom i upravljanjem projektima, a posebno menadžerima i direktorima.

Prijava je besplatna no broj mjesta je ograničen, stoga osigurajte na vrijeme svoje mjesto na ovogodišnjem Adria izdanju Intrix akademije i prijavite se odmah.

Program

10.30–11.00 Registracija – dolazak sudionika, druženje uz kavu

11.00–11.05 Uvodni pozdrav

11.00–11.50 Predavanje: Nekoliko slika i riječi o makroekonomskom okruženju, inflaciji i kamatnim stopama – Hrvoje Dolenec, Zagrebačka banka

11.50–12.30 Intrix novosti – Maja Perković i Lana Grbavac, Intera

12.3013.00 Pauza za kavu

13.0013.20 Intervju: Uspješno ostvarivanje ciljeva: Kako upravljati EU projektima uz pomoć Intrixa, Ante Bodrožić, PJR i Brigita Kovačević, Intera

13.2013.40 Intervju: Savladavanje kompleksnosti: Kako Intrix CRM olakšava upravljanje poslovnim procesima, Zlatan Vilogorac, R&S BiH i Slaven Stojanović, Intera

13.4014.00 Intervju: Unapređenje korisničkog iskustva u telekomunikacijama: Kako je Telemach transformirao svoje poslovanje pomoću CRM sustava, Ivana Hrestak, Telemach Hrvatska i Denis Glogovčan, Intera

14.0014.10 Pauza za kavu

14.1014.50 Predavanje: Stres – Dario Mišković, Medical Joga Centar

14.5015.20 Primjer iz prakse – Kako vam digitalizacija poslovnih procesa daje dodatnu vrijednost kod vašeg poslovanja, Slaven Stojanović, Intera

15.2016.30 Kraj službenog dijela programa – ručak, razgledavanje prostora Tehnološkog parka i druženje

17.00 Neslužbeni dio programa 

Predavanja

Nekoliko slika i riječi o makroekonomskom okruženju, inflaciji i kamatnim stopama

Hrvoje Dolenec, Glavni makroekonomist, Zagrebačka banka

Ova prezentacija pružit će vam uvid u trenutno makroekonomsko okruženje. Fokusirat ćemo se na tri ključna aspekta: makroekonomske uvjete, inflaciju i kamatne stope. Kroz ilustracije i analizu, razmotrit ćemo kako se makroekonomska situacija mijenja u svjetlu globalnih događaja, uključujući geopolitičke tenzije i ekonomske izazove.

Također ćemo istražiti dinamiku inflacije, kako ona utječe na potrošače i poslovne subjekte, te kako centralne banke reagiraju na te promjene putem kamatnih stopa. Ova prezentacija pružit će dublje razumijevanje makroekonomske situacije i njezinog utjecaja na poslovanje.

Intrix novosti

Maja Perković i Lana Grbavac, Intera

Na predavanju ćemo predstaviti sve novosti koje smo u Intrixu razvili u protekloj godini. Fokusirat ćemo se uglavnom na trikove, savjete i nove korisničke funkcionalnosti koje smo razvili kako bismo vam pomogli da učinkovitije upravljate svojim poslovanjem. Istovremeno ćemo baciti pogled u budućnost te predstaviti razvojne planove:

 • pregled godine i razvojni planovi za nadolazeću godinu
 • Intrix ticketing
 • novosti kod upravljanja projektima – Intrix Project
 • evidencija radnog vremena
 • nadogradnje web aplikacije
 • nadogradnje u mobilnoj aplikaciji

INTERVJU: Uspješno ostvarivanje ciljeva: Kako upravljati EU projektima uz pomoć Intrixa

Ante Bodrožić, PJR i Brigita Kovačević, Intera

U razgovoru sa Antom Bodrožićem razmotrit ćemo ključne elemente upravljanja projektima, koji su sve izazovi tradicionalnog pristupa projektima te koje koristi može donijeti digitalizacija procesa upravljanja EU projektima. 

Na praktičnim primjerima ćemo vidjeti kako možemo transformirati te tradicionalne pristupe projektima, kako bi učinkovitije upravljali resursima i financijama ali i ojačali suradnju među partnerima i suradnicima te uspješno ostvarili zadane ciljeve.

INTERVJU: Savladavanje kompleksnosti: Kako Intrix CRM olakšava upravljanje poslovnim procesima

Zlatan Vilogorac, R&S BiH i Slaven Stojanović, Intera

Istražiti ćemo kako su u tvrtki R&S, koristeći Intrix CRM sustav, uspjeli savladati kompleksnosti i optimizirati poslovne procese kroz 3 različita odjela. Upoznat ćemo vas s konkretnim primjerima kako je Intrix CRM olakšao timu za rad s javnim kupcima (tenderski kupci) rješavanje izazova s kojima su se suočavali u svakodnevnom poslovanju.

Kroz primjer iz prakse, saznat ćete kako su u tvrtki R&S povećali učinkovitost, smanjili nepotrebne troškove i prilagodili se brzim promjenama na tržištu. Ovaj intervju će vam pružiti stvarnu perspektivu klijenta o tome kako je Intrix CRM pomogao u olakšavanju upravljanja kompleksnostima i potaknuo rast tvrtke.

INTERVJU: Unapređenje korisničkog iskustva u telekomunikacijama: Kako je Telemach transformirao svoje poslovanje pomoću CRM sustava

Ivana Hrestak, Telemach Hrvatska i Denis Glogovčan, Intera

U ovom intervjuu ćemo istražiti kako je Telemach Hrvatska transformirao svoje poslovanje uz pomoć prilagođenog Intrix CRM sustava. Upoznat ćemo se s inovativnim pristupima koje je Telemach primijenio kako bi unaprijedio korisničko iskustvo i optimizirao svoje usluge.

Kroz priču o njihovom putu, saznat ćemo kako je ovo rješenje postalo ključni faktor u stvaranju boljih interakcija s korisnicima te kako je rezultiralo značajnim poboljšanjem učinkovitosti i konkurentnosti na tržištu.

Stres

Dario Mišković, Medical Yoga Centar

Svakodnevni stres je, na žalost, sastavni dio našeg života i svima nam se događaju situacije gdje se ne znamo nositi s njim. Automatske impulzivne reakcije pridonose povećanju stresa koji djeluje negativno na naše zdravlje a ovo predavanje je usmjereno je na eliminaciju i kontrolu svakodnevnih stresora. Jer mi, i samo mi smo odgovorni za količinu stresa koju imamo.

​U ovom predavanju saznat ćemo:

 • što je stres
 • kako dolazi
 • uzroci lošeg stresa
 • kontrola stresa u tri glavne životne cjeline
 • primjeri stresnih situacija i kako ih riješiti
 • generalna prevencija stresa
  kako živjeti mirnije i sretnije

PRIMJER DOBRE PRAKSE: Kako vam digitalizacija poslovnih procesa daje dodatnu vrijednost kod vašeg poslovanja

Slaven Stojanović, Intera

Slaven Stojanović, voditelj projekata i implementator prilagođenih CRM rješenja, predstavit će nam kako Interin projektni tim pomaže tvrtkama različitih veličina i djelatnosti da unaprijede poslovanje, digitaliziraju procese, riješe svoje svakodnevne izazove te uštede vrijeme, energiju i novac. Na odabranim primjerima predstavit će dorade koje mogu donijeti dodatnu vrijednost svakoj tvrtki u njenom svakodnevnom poslovanju.

Obrazac za prijavu


  Prijavom na događaj dopuštate Interi da obrađuje Vaše podatke u svrhu izvođenja ovog događaja te da Vas informira o drugim događajima i novostima.

  Govornici

  Hrvoje Dolenec

  Glavni ekonomist Zagrebačke banke, članice UniCredit Grupe

  Hrvoje Dolenec je ekonomist s više od 20 godina iskustva na polju ekonomskih istraživanja, poslovnog konzaltinga i bankarstva. Producirao veliki broj komentara, članaka i ekspertiza o ekonomiji, ekonomskim kretanjima i EU fondovima i politikama u hrvatskim novinama i ostalim medijima. Istovremeno, bio je aktivan kao predavač, govornik i moderator na različitim konferencijama, okruglim stolovima i predavanjima fokusiranim na ekonomiju, financije, EU razvojne i strukturne politike.

  Od 2012. godine radi kao Glavni ekonomist Zagrebačke banke, članice UniCredit Grupe.

  Kao ljubitelj sporta (penjanje, planinarenje i skijanje), prirode i planina svoje vrijeme dijeli između obitelji, poslovnih obveza i aktivno provedenog slobodnog vremena.

  Tko je sve bio na Intrix akademiji 2023.

  Na prošlogodišnjem Adria izdanju Intrix akademije imali smo prilke čuti stručnjake u svom području, naše goste iz Telemach Hrvatska, PJR, R&S BiH, Zagrebačke Banke i Medical Yoga Centra. Kroz intervjue i predavanja naši govornici su podijelili svoja znanja i iskustva iz prve ruke.

  No, kako nebi sve ostalo samo na formalnostima, ostavili smo prostora u rasporedu i za opuštanje, networking i druženje u prostorima našeg Tehnološkog parka Ptuj

  O čemu smo sve razgovarali i kako nam je bilo prošle godine možete saznati u našem BLOGU.

  Karta