Što se događalo na Adria Intrix akademiji 2023.?

Kako upregnuti modernu tehnologiju u svoju korist i s njome kreirati još uspješnije poslovne priče? Odgovor na to pitanje potražili smo na našoj prvoj Adria Intrix Akademiji: Učinkovita rješenja za pametnije poslovanje. O čemu smo razgovarali, tko nam se sve pridružio i kako je sve to izgledalo saznajte u nastavku bloga.

Nakon prve jutarnje kave uslijedio je pozdrav našeg direktora Petera Ladiča i naše direktorice marketinga i prodaje Adria regije, Brigite Kovačević. Poželjeli su dobrodošlicu sudionicima i pojasnili zašto smo prvo Adria izdanje Intrix akademije odlučili održati u svom matičnom okruženju, u Ptuju.

Naime, željeli smo da nas naši poslovni partneri još bolje upoznaju i dožive naše radno okruženje. S obzirom na pozitivne povratne informacije sudionika, odluka da se događaj održi u Tehnološkom parku Ptuj bila je ispravna. 🙂

Uslijedilo je prvo predavanje na kojem je Glavni makroekonomist Zagrebačke banke, Hrvoje Dolenec, kroz nekoliko riječi i slika prikazao kako inflacija utječe na potrošače i poslovne subjekte te kako centralne banke reagiraju na te promjene putem kamatnih stopa. Zahvaljujući Hrvoju dobili smo jedan sasvim novi nivo razumijevanja makroekonomske situacije i njezinog utjecaja na poslovanje.

Kasnije je na pozornicu izašao Interin tim sa novostima u Intrixu. Predstavili smo Intrix ticketing, novosti za upravljanje projektima, modul za evidenciju radnog vremena, nadogradnje web aplikacije i novosti u mobilnoj aplikaciji. Bacili smo i katki pogled u budućnost te podijelili neke razvojne planove za nadolazeću godinu.

Nakon kratke pauze poslušali smo tri zanimljiva intervjua sa našim klijentima koji su podijelili svoja iskustva i primjere iz prakse.

Ante Bodrožić, iz poduzeća Projekt jednako razvoj, pojasnio nam je koje sve koristi može donijeti digitalizacija procesa upravljanja EU projektima te kako možemo transformirati tradicionalne pristupe projektima, kako bi učinkovitije upravljali resursima i financijama ali i ojačali suradnju među partnerima i suradnicima te uspješno ostvariti zadane ciljeve.

Zlatan Vilogorac iz poduzeća R&S BiH nas je proveo kroz proces savladavanja kompleksnosti i optimizacije poslovnih procesa u tri različita odjela poduzeća. Na konkretnim primjerima smo imali prilike vidjeti kako su povećali učinkovitost, smanjili nepotrebne troškove i prilagodili se brzim promjenama na tržištu te kako je Intrix CRM pomogao u olakšavanju upravljanja kompleksnim procesima i potaknuo rast tvrtke.

Tomislav Musić iz poduzeća Telemach Hrvatska nas je proveo kroz transformaciju njihova poslovanja uz pomoć prilagođenog Intrix CRM sustava te predstavio neke inovativne pristupe koje je Telemach primijenio kako bi unaprijedio korisničko iskustvo i optimizirao svoje usluge.

Saznali smo zašto je ovo rješenje postalo ključni faktor u stvaranju boljih interakcija s korisnicima te kako je rezultiralo značajnim poboljšanjem učinkovitosti i konkurentnosti na tržištu.

Na samom kraju drugog bloka imali smo prilike saznati nešto više o stresu. Dario Mišković iz Medical Yoga Centra nas je poveo na putovanje kroz svakodnevne životne situacije koje nam uzrokuju stres. Saznali smo što je zapravo stres, kako dolazi do njega, koji su mu uzroci. Na konkretnim primjerima stresnih situacija smo saznali kako ih učinkovito razrješiti te možemo li stres uopće kontrolirati ili još bolje, prevenirati.

Uslijedio je kratak odmor uz kavu i druženje, idealna prilika za pitanja i razmjenu mišljenja i iskustava.

Posljednji se na pozornicu popeo naš Slaven Stojanović, voditelj projekata i implementator prilagođenih CRM rješenja u Interi. Predstavio nam je kako Interin projektni tim pomaže tvrtkama različitih veličina i djelatnosti da unaprijede poslovanje, digitaliziraju procese, riješe svoje svakodnevne izazove te uštede vrijeme, energiju i novac.

Imali smo priliku na odabranim primjerima vidjeti neke dorade koje mogu donijeti dodatnu vrijednost svakom poduzeću u svakodnevnom poslovanju.

Intrix Akademija se pokazala kao izvrsna prilika za razmjenu ideja i iskustava, raspravu o najnovijim pristupima za unapređenje poslovnih procesa i druženje. Više fotografija s događaja možete pronaći u galeriji. 👇

GALERIJA SLIKA
|
Rate this post

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.