Dodavanje novih korisnika i blokiranje postojećih

Možete dodati novog korisnika u Intrix odabirom “Podešavanja” s ikone inicijala ili slike u gornjem desnom kutu aplikacije.

Podesavanja

Postavljanje aplikacije

U odjeljku Administracija korisnika odaberite Korisnici, a zatim Dodaj.

popis-korisnika-dodaj

Korisnici

Prilikom dodavanja korisnika obvezno se popunjavaju podaci o imenu, prezimenu i e-mail adresi korisnika. Važno je da unesete valjanu adresu e-pošte jer će joj se slati sve obavijesti i podsjetnici iz aplikacije. Da biste primali SMS podsjetnike, morate unijeti i telefonski broj u formatu 00385xxyyyyyy. Ostale podatke korisnik može kasnije dodati ili promijeniti.

 U drugom koraku idemo na karticu Pristup podacima, gdje korisniku dodjeljujemo korisničko ime i lozinku te članstvo u grupama (određujemo kojem korisniku pripada grupa; tako korisnik ima pravo pregledati podatke namijenjene određenoj grupi).

dodaj-korisnice

Ako se pokaže da korisnik ubuduće više neće koristiti aplikaciju, blokiramo je. To ga sprječava da se prijavi za prijavu, a također prestajemo plaćati njegovu licencu.

 Odaberite opciju Blokirano, a možemo i opciju Izuzmi obavijesti e-poštom. To spriječava korisnika da prima obavijesti iz aplikacije čak i kasnije, kada je već blokiran

Korisnik-blokiran

Jesmo li odgovorili na vaše pitanje?

thumbs-up Da, hvala!
thumbs-down Ne baš.

Što možemo učiniti, da iskustvo bude bolje?

Hvala vam na povratnim informacijama.