Filtriranje popisa i spremanje filtera

Popisi u Intrixu mogu se definirati pomoću filtera s lijeve strane. Oni su prema zadanim postavkama skriveni; kad nam zatrebaju, uključujemo ih klikom na ikonu.

Filtriramo tako da prvo kliknemo na naziv filtera prema čijim kriterijima želimo filtrirati. Zatim odaberemo željenu vrijednost ili više njih. Na snimci zaslona u nastavku vidimo da smo uključili filtere Odgovorna osoba i Prioritet. Zatim smo filtrirali klikom na gumb Filtriraj. Kada želimo ukloniti filter, odaberemo opciju Očisti filter. Kada to učinimo, na popisu će nam se ponovno prikazati nefiltrirani podaci.

poduzeća-svi-zapisi-filter

U aplikaciji su nam već dostupni neki unaprijed postavljeni filtri. Ako je potrebno, također možemo pripremiti i pohraniti vlastite filtre. Da bismo to učinili, odabrat ćemo željene vrijednosti u filtrima i ispod filtera odabrati opciju Spremi filter koja se nalazi ispod gumba Filtriraj.

poduzeća-spremi-filter

Otvara nam se novi prozor Stvori novi pogled, ovdje ćemo odrediti naziv prikaza. Ako želimo da se ovaj prikaz prikazuje prema zadanim postavkama, odabrat ćemo opciju Postavi kao zadani prikaz. Za kraj kliknemo na gumb Stvori pogled.

spremi-filter-poduzeca

Na lijevoj strani iznad popisa nalazimo filtre koje smo spremili, kao i filtere koji su već unaprijed postavljeni u aplikaciji. U padajućem izborniku možemo se prebacivati ​​između njih po želji, a također možemo ponovno prikazati sve zapise.

damir-ivica-poduzeca
zajedni-moji-filteri

Ako želimo izbrisati spremljeni filter, prvo ga odaberemo, zatim, ispod gumba Filtriraj odaberemo opciju Izbriši filter.

izbrisi-filter

Jesmo li odgovorili na vaše pitanje?

thumbs-up Da, hvala!
thumbs-down Ne baš.

Što možemo učiniti, da iskustvo bude bolje?

Hvala vam na povratnim informacijama.