Izvoz podataka iz Intrixa

Iz Intrixa u bilo kojem trenutku možete izvesti podatke o klijentima, kontakte, sastanke, zadatke itd. Izvoz je moguć u .doc (Word), .xls (Excel) i univerzalnom .csv formatu. Izvoz tvrtki prikazan je u nastavku. U podizborniku odaberite “Izvoz”. 

podizbornik-izvoz

Podaci o poslovnom izvozu

Zatim odabiremo format izvoza, svojstva koja želimo izvesti i koje zapise želimo izvesti. Svojstva koja ne želimo uključiti uklanjaju se križićem; ali možemo provjeriti i “Izvoz svih svojstava”.

izvoz-svih-svojstava

Ako odaberete izvoz samo za prikazane zapise, izvest će se samo tvrtke prikazane na prvoj stranici popisa. Ako odaberemo “izvoz odabranih zapisa”, izvest će se samo oni zapisi koje smo odabrali (potvrdite okvire ispred njih).

Ako odaberemo “izvesti sve zapise”, izvest će se zapisi svih tvrtki koje imamo u sustavu. U slučaju da postoji više od 5000 takvih zapisa, primit ćete obavijest o izvozu podataka na vašu e-adresu.

Obavijest o izvozu podataka

Nakon primanja e-pošte, klikom na “Prikaži podatke” otvorit će se sustav Intrix, u kojem možete pristupiti izvezenim podacima. Klikom na privitak otvorit će se datoteka u odabranom formatu.

Ovoj datoteci možete pristupiti i u: Podešavanja – Ostalo – Obavijesti korisniku.

Obivijest-o-izvozu

Jesmo li odgovorili na vaše pitanje?

thumbs-up Da, hvala!
thumbs-down Ne baš.

Što možemo učiniti, da iskustvo bude bolje?

Hvala vam na povratnim informacijama.