Kako mogu urediti šifrarnike u aplikaciji?

Intrix sadrži popise polja koja imaju unaprijed zadane vrijednosti koje možete sami dodavati i uređivati, naravno ako za to imate prava. Primjer takvog šifrarnika prikazan je na donjoj slici.

Šifrarniki-poduzeca

Uredi šifrante na kartici

Ne možete sami dodati polje za unos (to možemo urediti u našoj podršci), ali vrijednosti na popisu kodova možete sami promijeniti.

Kao što vidimo, u našem smo slučaju dodali vrijednost popisa šifri za važnost nove tvrtke. Kliknuli smo na tvrtke, a zatim na Dodaj i odabrali Ostalo.

Na obrascu za unos možemo imati dvije mogućnosti u polju koje je šifrarnik:

  • Možemo odabrati samo jednu vrijednost (takav je primjer popis kodova s padajućeg izbornika);
  • Možemo odabrati nekoliko vrijednosti odjednom (takav je primjer kodni okvir vrste box box).

Vrijednosti možete dodati na popis kodova klikom na Postavke i odabirom Popisi kodova. Zatim kliknite na željeni popis kodova da biste došli do njegovih vrijednosti i kliknite Dodaj.

Zatim dodajte ime i sortiranje – redoslijed vrijednosti prikazanih na obrascu i označite Aktivno za prikaz nove vrijednosti. Međutim, ako vrijednost više nije trenutna i ne želite da se prikazuje na obrascu za unos, učinite je neaktivnom (poništite odabir)

Nova važnost poslovanja

Korisnik Intrixa tako će među unaprijed postavljenim vrijednostima imati novu vrijednost u šifrarniku. U našem će slučaju moći utvrditi koliko je važna tvrtka koju dodaje.

Popisi kodova važnosti tvrtki

Među kontaktima možete vidjeti primjer šifrarnika na kojem možete birati između funkcija u tvrtki. Ovo je šifrarnik s ​​padajućim popisom.

šifrarnik-s-padajucim-popisom-kontakti

Ako nemate prava za dodavanje i uređivanje šifrarnika, obratite se administratoru aplikacije.

Jesmo li odgovorili na vaše pitanje?

thumbs-up Da, hvala!
thumbs-down Ne baš.

Što možemo učiniti, da iskustvo bude bolje?

Hvala vam na povratnim informacijama.