Dodavanje i uklanjanje zapisa iz kampanje

Kartica “Kampanje” u Intrixu koristi se za segmentiranje klijenata, kontakata i daljnju obradu za slanje u sustav masovne e-pošte.

Prije nego što započnemo s dodavanjem tvrtki i kontakata, moramo spremiti kampanju, što radimo gumbom “Dodaj”.

U sljedećem koraku prelazimo na karticu tvrtke ili kontakata. Korištenjem filtara ili ručnog označavanja odabiremo zapise koje želimo dodati u kampanju. Nakon odabira zapisa, kliknite izbornik pomoći i odaberite “Dodaj / ukloni iz kampanje”.

poduzeca-kampanje-dodaj-ukloni

Otvara se pomoćni prozor u kojem s padajućeg izbornika odabirete željenu kampanju. Možemo koristiti: prikazane zapise (sve zapise koji su vidljivi ili prikazani uz pomoć filtara), odabrane zapise (sve zapise koje smo ručno odabrali) ili sve zapise (sve zapise na kartici). Dodavanje se vrši nakon klika na gumb “Dodaj / ukloni”.

dodaj-ukloni-iz-kampanje

Kada je postupak završen, prikazuje se obavijest o broju uspješno dodanih zapisa.

 

Kontakti / tvrtke spremljene u okviru pojedinačne kampanje mogu se vidjeti na kartici Kampanje. Kada kliknete na tvrtke, vidjet ćemo sve tvrtke povezane s odabranom kampanjom.

Postupak uklanjanja zapisa iz kampanje isti je, osim što ste odabrali ‘Ukloni’ u okviru Vrsta kampanje. Međutim, brisanjem će se izgubiti podaci o tome koje su tvrtke / kontakti dodani u kampanju. Dakle, možemo nastaviti kampanju iz koša za smeće, ali ona će biti prazna, bez povezanih tvrtki / kontakata.

Jesmo li odgovorili na vaše pitanje?

thumbs-up Da, hvala!
thumbs-down Ne baš.

Što možemo učiniti, da iskustvo bude bolje?

Hvala vam na povratnim informacijama.