Popis obaveza (Checklist)

U Intrixu sada možete podijeliti zadatke na jednostavne zadatke koje možete jednostavno pratiti i pratiti svoj napredak. Predstavljamo novi modul “Popis Obaveza” (Checklist).

Modul “Popis obaveza” najčešće se dodaje kartici “Zadaci”. Važno je da popis obaveza ne zamjenjuje zadatke. Za zadatke imamo definirano nekoliko polja (tko je izvođač, rok, uz koji projekt je vezan i drugi podaci). Popis zadataka služi samo za strukturiranje samog rada i podjelu većih zadatka na nekoliko manjih zadataka.

Novi popis obaveza moguće je dodati na dva načina, odnosno dodavanjem u samom pretpregledu zadataka klikom na + pored oznake “Popis obaveza”.

 

popis obaveza

Unutar jednog zadatka možete dodati nekoliko Popisa obaveza i zatim ih imenovati kako želite (npr. “Lista obaveza 1.”, “Lista obaveza 2.”). Popisi obaveza se mogu preimenovati pomicanjem na desnu stranu svakog retka pomoću tri točkice, gdje se pojavljuju dodatne ikone za preimenovanje ili brisanje popisa obaveza.

Svakom popisu može se dodati nekoliko zadataka koji se mogu imenovati po želji (npr. Zadatak 1, Zadatak 2, Zadatak 3). Dodavanje zadataka je jednostavno i jednostavno, možemo koristiti samo tipkovnicu (klikom na tipku “Enter”).

Popis obaveza

Zadaci se mogu dodavati, uređivati, brisati i mijenjati njihov redoslijed koristeći brzu funkciju “Drag&Drop”.

Kad završimo zadatak, označimo ga kvačicama. Na vrhu popisa napredak se vizualno bilježi trakom napretka.

Jesmo li odgovorili na vaše pitanje?

thumbs-up Da, hvala!
thumbs-down Ne baš.

Što možemo učiniti, da iskustvo bude bolje?

Hvala vam na povratnim informacijama.