Postavke identifikacije poziva za Android 8+

1. Uključite zasebni program za identifikaciju poziva na gumbu Omogući identifikaciju poziva. Nakon što instalirate Intrix Call Identification, morate potvrditi još tri obavijesti koje se pojavljuju.

Instalacija zasebne aplikacije i prihvaćanje dozvola za pristup vašem zapisu poziva potrebni su za neometanu identifikaciju pozivatelja. Intrix ne pohranjuje vaše kontakte, kontakte ili pozive u bilo koje druge svrhe.

Nastavitve-omogoci-identifikacijo-klicev
Nastavitve-za-odpiranje-uporabi
Dovoli-identifikacija-klicev

2. Nakon uspješne potvrde dozvola, aplikacija Intrix mora se ponovno otvoriti. Ovim se provjerava je li program za identifikaciju poziva pravilno instaliran i pokreće sinkronizaciju kontakata iz Intrixa. Sinkronizacija se pokreće jednom dnevno, jer se kontakti na poslužitelju osvježavaju jednom dnevno. U praksi to znači da će se kontakt koji dodate u Intrix danas sinkronizirati sljedeći dan kada se aplikacija Intrix ponovno otvori.

Nakon uspješne sinkronizacije, na dnu aplikacije prikazuje se poruka Kontakti su uspješno sinkronizirani za prepoznavanje poziva. Ako zanemarite obavijest, uvijek možete provjeriti u postavkama je li sinkronizacija uspješna. Pored njega nalazi se datum kada su kontakti zadnji put sinkronizirani.

intrix-login
koledar
omogoci-identifikacijo-klicev

3. Zbog promjena na Androidu 8+ (https://developer.android.com/about/versions/oreo/background), neke postavke treba ručno urediti radi optimalnog identificiranja.

U aplikaciji imamo dva gumba na dnu. Otvorite Postavke aplikacije i slijedite korake prikazane na slikama u nastavku. To omogućuje otvaranje identifikacijskog okvira putem drugih aplikacija.

Nastavitve-aplikacije
podatki-o-aplikaciji-napredno
risi-prek-drugih-aplikacij

4. Najvažnije dopuštenje da Intrix Call Identification radi za nove Android sustave je aktiviranje pozadinske aplikacije. Ako toga nemamo, aplikacija se zatvara u pozadini kada sustav otkrije da mu ponestaje memorije i tada aplikacija nema mogućnost otkrivanja.

Da biste to aktivirali, slijedite korake u nastavku za HUAWEI:

intrix-settings
settings-baterija
zagon-aplikacije
Intrix-identifikacija-klicev
Ročno-upravljanje
intrix-identifikacija-klicev-2

Da biste to aktivirali, slijedite korake u nastavku za SAMSUNG:

nastavitve-skrb-za-napravo
skrb-za-napravo
baterija
upravljanje-energije-aplikacije
dodajanje-aplikacij
izbrano-1-identifikacija-klicev

Da biste to aktivirali, slijedite korake u nastavku za GOOGLE:

nastavitve-aplikacije-google
akumulator
optimizacija-akumulatorja
identifikacija-klicev-google
brez-optimizacije

5. Identifikacija funkcionira provjerom dolaznog poziva iz sinkronizirane baze podataka kontakata kako bi se utvrdilo postoji li telefonski broj u Intrixu. Ako u telefonskom imeniku imate pohranjeni telefonski broj, obavijest Intrix-a o tome tko vas zove ne pojavljuje se, međutim, na kraju poziva nudi vam se mogućnost snimanja poziva u Intrixu.

Klikom na Record Record otvara se aplikacija Intrix i pronalazi gdje je sve u Intrixu taj telefonski broj (npr. Za tvrtku, kontakt, evidenciju zaposlenika itd.) I provjerava ima li taj zapis povezan sadržaj, poput sastanka, projekta, zadatka, potrošnje vrijeme … Ako ih ima, nudi vam mogućnost otvaranja ovog zapisa i mogućnost dodavanja sadržaja s ovog objekta.

Ako telefonski broj nema zapis sa povezanim sadržajem, Intrix će vam otvoriti kalendar – tako da u kalendar za taj kontakt (telefonski broj) za taj dan možete dodati sastanak, zadatak ili bilo koju drugu kampanju.

intirx-identifikacija-klicev-home
identifikacija-klicev-zabelezi

Jesmo li odgovorili na vaše pitanje?

thumbs-up Da, hvala!
thumbs-down Ne baš.

Što možemo učiniti, da iskustvo bude bolje?

Hvala vam na povratnim informacijama.