Postavke u Intrixu

idea Saznat ćete u ovom članku

Detaljno upoznajte postavke Intrixa i prilagodite sustav svojim potrebama. Prilagodite obavijesti, korisničke podatke, boje ili druge postavke.

Podešavanja aplikacije možete pronaći u gornjem desnom kutu – odmah ispod vašeg avatara.

Osobne postavke u Intrixu

Moj profil

U ovoj sekciji uređujemo korisnički profil i lozinku za pristup aplikaciji. Uz ime i prezime korisnika, obavezni podatak za unos je i e-mail adresa. 

Moguće je unijeti i dodatne podatke kao što su: pozicija u tvrtki, broj mobitela, adresa, poštanski broj te mjesto i datum rođenja. Ako želite da se na rasporedu pojavljuju rođendani suradnika i klijenata, označite da iste želite vidjeti na kalendaru. Na dnu obrasca se nalazi i prostor za učitavanje dadoteka.

Promjena lozinke

U svakom trenu putem odabira kartice “Lozinka i sigurnost” možete promjeniti svoju lozinku na slijedeći način –  unesite trenutnu lozinku, zatim novu lozinku te istu potvrdite. 

Predlažemo da lozinka nije ista kao i korisničko ime te da se sastoji od kombinacije velikih i malih slova, posebnih znakova i brojeva. Na kraju ne zaboravite kliknuti na gumb “Spremi”.

Podešavanja aplikacije

Unutar ove kartice možete urediti opće informacije o aplikaciji, postavke obavijesti, teme boja, globalne postavke aplikacije i postavke odredišne stranice.

Šifrante koji su također dio ovog odjeljka, mogu vidjeti i uređivati samo oni korisnici koji su ujedno i Administratori.

Općenito

Putem ove kartice možete urediti jezik za odabrani korisnički profil. Jezik prijave je uglavnom slovenski ili hrvatski. 

Osim navedenih jezika, Intrix se može koristiti i na engleskom, njemačkom, srpskom ili španjolskom jeziku. Ako želite Vašu aplikaciju koristiti na nekom drugom jeziku kontaktirajte nas na podpora@intera.si. 

Osim jezika, na kartici općenito se također može odabrati format datuma i vremena. Također možete odabrati zadanu stranicu nakon prijave i označiti želite li da rođendani vaših kolega budu prikazani na vašem kalendaru.

Obavijesti aplikacije

U ovom odjeljku možete uređivati obavijesti koje vam sustav šalje putem e-maila ili push poruke. Kod obje vrste obavijesti prvo birate želite li uopće primati obavijesti o novim unosima u karticama. Možete odabrati nekoliko kartica ili nijednu ukoliko ne želite primati obavijesti. 

Ako pod zapisom označite “Obavijesti me o promjenama zapisa koje posjedujem” ili “Omogući poruke e-mailia za zapise koje pratim”, primit ćete e-mail ili push notifikaciju u trenutku kada takvu promjenu izvrše drugi korisnici aplikacije.

Boja teme u Intrixu

Svaki korisnik aplikacije može birati između čak osamnaest boja. Istodobno možete odabrati i da Vam se kartice prikažu u navedenoj boji.

Globalna podešavanja

Ove su postavke slične općim postavkama, osim što omogućuju postavljanje aplikacije za sve korisnike u aplikaciji.

Postavke naslovne strane u Intrixu

Ovdje definirate naziv aplikacije i uploadate fotografiju koja se pojavljuje na ulaznoj stranici aplikacije, gdje upisujete podatke za prijavu (korisničko ime i lozinku).

Podešavanja naslovne stranice

Šifranti u Intrixu

Samo administrator aplikacije može uređivati ​​šifranik koje već postoje u aplikaciji. Možete ih dodati ručno ili uvozom podataka. Ako trebate novo polje tipa šifrant s potpuno novim unosima, javite nam i mi ćemo dodati novo polje s pripadajućim šifranikom.

Administracija korisnika

Samo korisnici koji su ujedno i administratori imaju mogućnost uređivanja ovog odjeljka.

Dodavanje novih korisnika

Administratori mogu sami dodati nove korisnike u aplikaciju. Osim dodavanja postojećih korisnika, oni također mogu blokirati postojeće korisnike, isključiti ih iz obavijesti e-pošte ili promijeniti druge podatke. 

Odjel korisničke podrške Intrixa u svakom trenu je obaviješten o korisničkim promjenama koje su se dogodile u pojedinoj aplikaciji. Prema navedenim informacijama odjel podrške bilježi promjene korisničkih licenci (povećanje ili smanjenje broja aktivnih korisnika).

Korisničke grupe

U aplikaciju se mogu dodati nove korisničke grupe, ili prilagoditi postojeće.

Dnevnik Aktivnosti

Dnevnik aktivnosti pokazuje kada je i na kojem zapisu određeni korisnik izvršio odabranu akciju (pregled popisa, uređivanje zapisa…). Ovdje također dobivamo i informacije o pregledniku.

Dnevnik poslanih SMS poruka

Dnevnik poslanih SMS poruka pokazuje koji je korisnik poslao SMS poruku odabranom primatelju u određeno vrijeme.

Ostalo

Odjeljak sadrži Obavijesti korisnika i Pregled podsjetnika.

Obavijesti korisnika

Ovaj odjeljak sadrži obavijesti o izvezenim i uvezenim zapisima u aplikaciji

Kad god želite pristupiti izvezenim ili uvezenim .csv datotekama, to možete učiniti tako da kliknete na privitak i preuzmete ih na svoje računalo.

Pregled podsjetnika

U posljednjem dijelu postavki nalazi se popis svih kreiranih podsjetnika

Iz popisa dobivamo podatke kao što su sadržaj opomene, poveznica na zapis, vrsta opomene, izračunato vrijeme, status i vrijeme obrade.

Jesmo li odgovorili na vaše pitanje?

thumbs-up Da, hvala!
thumbs-down Ne baš.

Što možemo učiniti, da iskustvo bude bolje?

Hvala vam na povratnim informacijama.