Prikaz kupaca na zemljovidu

Nova i vrlo prikladna opcija u Intrixu je prikaz tvrtki na karti. Ova vam opcija omogućuje jednostavno vizualno prikazivanje kupaca na jednom mjestu. Ovisno o vrsti tvrtke ili drugom odabranom popisu kodova, tvrtke na karti također mogu biti obojene različito (boja “drop pin”). Na taj način vaši potencijalni kupci mogu biti obojeni jednom bojom, a postojeći kupci drugom.

Poduzeća-map

Istodobno, klikom na PIN dostupan je brzi pregled prošlih aktivnosti i mogućnost unosa aktivnosti u tvrtku izravno s karte.

Modul za prikaz tvrtki na karti nije dio osnovne verzije sustava, zato nam povjerite svoje želje i potrebe u vezi s prikazom na karti, a mi ćemo pripremiti ponudu za izradu po mjeri.

Praktični primjer prikaza karte

Prilikom unosa svake tvrtke u Intrix, u slučaju navedene adrese tvrtke, automatski dodajemo koordinate ili. zemljopisne širine i dužine, što je osnova za prikaz tvrtke na karti.

Poduzeća-prikaz-na-zemljevidu-filter

Svojstva prikaza (boje, slova, podaci u oblačiću itd.) Prilagođavaju se prema specifičnostima klijenta.

Primjer

|

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

logo eu regional development found

Kako prodati učinkovitije?

CRM PRIRUČNIK

74% tvrtki koje koriste CRM tvrde da imaju bolje odnose s klijentima. - provjerite Markove savjete za bolje prodajne rezultate u našem e-priručniku.