Prilagodite nadzornu ploču i podijelite prikaz sa kolegama

idea Saznat ćete u ovom članku

Različite prikaze nadzorne ploče koje izradite u Intrixu možete dijeliti s kolegama. Pogledajte kako to učiniti u vašem Intrix sustavu.

Različite prikaze nadzorne ploče koje izradite i spremite u Intrixu možete podijeliti sa svojim kolegama. Možete slobodno uređivati ​​i prilagođavati popis svojih prikaza nadzornih ploča (kojih ste vlasnik). Ako i vi pripadate grupi korisnika “administrator”, možete vidjeti i uređivati ​​sve prikaze nadzornih ploča kreiranih u vašem sustavu.

Postavke nadzorne ploče u Intrixu

Klikom na “Prilagodi” otvara se popis sekcija koje je moguće uređivati. Pojedinačne nadzorne ploče uređujemo klikom na “Podesite ploču“.

Naslov i položaj nadzorne ploče mogu se podesiti, a ploča se također može postaviti kao zadani prikaz. Ako korisnik ima i administratorska prava, može označiti ploču kao “Zadani prikaz“. Kada je “Skupni prikaz” označen, prikazuje se opcija za odabranu grupu ili korisnika kojima je skupni prikaz vidljiv.

Grupe korisnika ili korisnici koji ovdje nisu odabrani nemaju dostupan prikaz nadzorne ploče. Promjene će biti spremljene kada kliknete na “Spremi“.

Postavljanje zadanog i/ili skupnog prikaza Intrix nadzorne ploče

Zadani i Skupni prikaz (ukoliko je korisnik administrator) nadzorne ploče također se može postaviti putem akcije iznad popisa, klikom na ikonu “kotačić“.

Jesmo li odgovorili na vaše pitanje?

thumbs-up Da, hvala!
thumbs-down Ne baš.

Što možemo učiniti, da iskustvo bude bolje?

Hvala vam na povratnim informacijama.