Različiti pogledi na nadzornoj ploči

idea Saznat ćete u ovom članku

Nadzorna ploča omogućuje različite tipove pregleda podataka. Tip pogleda se može prilagoditi po želji za potpuni pregled različitih dijelova poslovanja. U nastavku pročitajte više o prikazima na nadzornoj ploči.

Nadzorna ploča u sustavu Intrix nudi izbor različitih pogleda. Ovakav tip pregleda na jednom mjestu uštedjet će vam mnogo dragocjenog vremena.

Moguće je birati između različitih prikaza na nadzornoj ploči, što znači da možete kreirati nekoliko ploča i po potrebi se prebacivati ​​između njih. Zajednički prikazi vidljivi su svim korisnicima aplikacije i može ih uređivati ​​samo administrator.

Zadani prikaz raspoređen je na nadzornoj ploči koja je najprikladnija za korisnika.

Podijelite radnu ploču među kolegama

Nadzorne ploče također se mogu slobodno dijeliti među kolegama. To činimo putem popisa nadzornih ploča, gdje možemo vidjeti sve naše kreirane poglede. Do popisa nadzornih ploča dolazi se kroz padajući izbornik svih pogleda tako da kliknemo na gumb “Prilagodi“.

Prikazuje nam se popis svih pogleda, gdje možemo uređivati ​​nazive, dodavati korisnike za zajedničke poglede i određivati ​​redoslijed (pozicija prikaza pogleda na padajućem popisu). Također možete kliknuti na gumb “Prilagodi ploču” da biste otišli izravno na uređivanje same ploče.

Kao korisnici, vidimo samo tablice kojima smo mi vlasnici.

S popisa također možemo odrediti koja će ploča imati zadani ili uobičajeni prikaz. To možemo utvrditi upravo iz samog popisa, dodavanjem zelene kvačice na željeni redak u stupcu “Zadani prikaz” ili “Zajednički prikaz“.

Jesmo li odgovorili na vaše pitanje?

thumbs-up Da, hvala!
thumbs-down Ne baš.

Što možemo učiniti, da iskustvo bude bolje?

Hvala vam na povratnim informacijama.