Sinkronizirajte Intrix kalendar s kalendarima drugih uređaja

Možete lako povezati kalendar u Intrix CRM-u s drugim kalendarima na iOS mobilnim uređajima (kalendar Apple Iphone sustava i Google kalendar) ili Android (Google kalendar). Ovo će vam dati pregled vaših aktivnosti u svakom trenutku. Veza je jednosmjerna, od Intrixa do drugog kalendara, obrnuto nije moguće (iz razloga što ćete aktivnost u Intrixu pridružiti određenom kupcu ili zahtjevu za korisnom poviješću kupaca).

Uspostavite vezu u sljedećim koracima:

Izrada veze za preuzimanje

Prvo se prijavite u svoju aplikaciju Intrix i kliknite na „Organizator“.

S lijeve strane nalaze se pohranjeni filtri koji prikazuju aktivnost. U izborniku odaberite onaj koji želite sinkronizirati. Ako želite prenijeti sve aktivnosti, odaberite “Moj raspored” ako vam je potrebna samo određena aktivnost, npr. sastanke, odaberite filtar “Pregled sastanka”. U slučaju da još nemate željeni filtar, spremite ga (kako spremiti filtar).

Nakon što odaberete željeni prikaz, kliknite na „Kopiraj iCal vezu“. Kliknite da biste kopirali vezu u međuspremnik, a zatim je zalijepite bilo gdje želite. Nastavak postupka ovisi o uređaju s kojim želite sinkronizirati kalendar.

Kalendar-ical

Sinkronizirajte s Apple iPhone (sistemskim) kalendarom

Poznatu vezu morate unijeti u postavke iPhonea:

add account
subscription-next
odprete-sistemski-koledar (1)
Oznacite-koledar-1-576x1024

Sinkronizirajte s Google kalendarom na Android i iOS mobilnim uređajima

Da biste vidjeli Intrix CRM kalendar na svom mobilnom uređaju, prvo morate povezati Intrix kalendar s Google kalendarom. Postupak je jednak za mobilne uređaje sa sustavom Android kao i za one sa sustavom iOS.

Početak preuzimanja kalendara započinje na računalu ili tabletu. Prije početka prijenosa kalendara obvezno se prijavite na Google račun na koji ćemo prenijeti Intrix kalendar.

Google-koledar-odpri-1024x491
Google-othercalendar-url-1024x544
Google-koledar-url-kopiraj-1-1024x343
Moj-intrix-koledar-google-1024x533
Sprememba-imena-koledarja-1024x546

Sada se vaš kalendar na telefonu također sinkronizira s Intrixom putem Google kalendara. Google kalendar otvaramo na vašem mobilnom uređaju.

mobile-google-calendar-576x1024
obkljukaj-intrix-koledar-576x1024
Intrix-koledar-na-googlu-576x1024

Jesmo li odgovorili na vaše pitanje?

thumbs-up Da, hvala!
thumbs-down Ne baš.

Što možemo učiniti, da iskustvo bude bolje?

Hvala vam na povratnim informacijama.