Spremite više filtera istovremeno na jednoj kartici

Ako često koristimo iste filtere u svakodnevnom radu s aplikacijom Intrix, ima smisla ih spremiti. To štedi vrijeme i izbjegava svakodnevno biranje kriterija i postavljanje filtera.

U Intrixu smo u odjeljku Zajednički filteri već unaprijed postavili određene značajne pohranjene filtere.. Na primjer, na kartici Tvrtke već se čuvaju filtri „Aktivne tvrtke“ (tvrtke kojima je aktivnost unesena u sustav u tekućem tjednu) i „Moje tvrtke“ (tvrtke za koje ste postavljeni kao odgovorna osoba). Također možete dodati bilo koji svoj vlastiti filter, koji zatim možete brzo odabrati s padajućeg popisa.

poduzeča-zajednički-filter

Spremanje filtera

Postupak je isti kao i prije. Prvo odaberite bilo koji kriterij i odaberite “Filtriraj”.

poduzeća-filtri

Zatim kliknite strelicu pored Filter i odaberite “Spremi filter”.

poduzeća-spremi-filter

Otvara se pomoćni prozor, u koji unosite naziv filtra. Ako ovaj filter označite kao zadani prikaz, filter će se automatski unaprijed postaviti kada kliknete ovu karticu.

Izbriši filtere

U bilo kojem trenutku možete izbrisati i spremljene filtere. Od svih unosa na popisu prvo odaberite filter koji želite izbrisati klikom.

brisanje-filtera

Klikom na strelicu pored “Filter” otvara se skočni prozor u kojem možete urediti ili izbrisati filter. Kada kliknete na “izbriši filter”, sustav vas ponovno pita jeste li sigurni da želite izbrisati filter. Kliknite “U redu” da biste izbrisali filter.

|

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

logo eu regional development found

Kako prodati učinkovitije?

CRM PRIRUČNIK

74% tvrtki koje koriste CRM tvrde da imaju bolje odnose s klijentima. - provjerite Markove savjete za bolje prodajne rezultate u našem e-priručniku.