Spremite više filtera istovremeno na jednoj kartici

Ako često koristimo iste filtere u svakodnevnom radu s aplikacijom Intrix, ima smisla ih spremiti. To štedi vrijeme i izbjegava svakodnevno biranje kriterija i postavljanje filtera.

U Intrixu smo u odjeljku Zajednički filteri već unaprijed postavili određene značajne pohranjene filtere.. Na primjer, na kartici Tvrtke već se čuvaju filtri „Aktivne tvrtke“ (tvrtke kojima je aktivnost unesena u sustav u tekućem tjednu) i „Moje tvrtke“ (tvrtke za koje ste postavljeni kao odgovorna osoba). Također možete dodati bilo koji svoj vlastiti filter, koji zatim možete brzo odabrati s padajućeg popisa.

poduzeča-zajednički-filter

Spremanje filtera

Postupak je isti kao i prije. Prvo odaberite bilo koji kriterij i odaberite “Filtriraj”.

poduzeća-filtri

Zatim kliknite strelicu pored Filter i odaberite “Spremi filter”.

poduzeća-spremi-filter

Otvara se pomoćni prozor, u koji unosite naziv filtra. Ako ovaj filter označite kao zadani prikaz, filter će se automatski unaprijed postaviti kada kliknete ovu karticu.

Izbriši filtere

U bilo kojem trenutku možete izbrisati i spremljene filtere. Od svih unosa na popisu prvo odaberite filter koji želite izbrisati klikom.

brisanje-filtera

Klikom na strelicu pored “Filter” otvara se skočni prozor u kojem možete urediti ili izbrisati filter. Kada kliknete na “izbriši filter”, sustav vas ponovno pita jeste li sigurni da želite izbrisati filter. Kliknite “U redu” da biste izbrisali filter.

Jesmo li odgovorili na vaše pitanje?

thumbs-up Da, hvala!
thumbs-down Ne baš.

Što možemo učiniti, da iskustvo bude bolje?

Hvala vam na povratnim informacijama.