Što se događa nakon 30 dana besplatne upotrebe Intrixa?

Nekoliko dana prije kraja aplikacije Intrix CRM kontaktirat će vas naš savjetnik koji će obraditi vaša pitanja i prijedloge. Dogovorit će se oko sljedećih koraka i odabrati najprikladniji paket. Svi vaši već uneseni podaci bit će sačuvani.

Ako se ne odlučite i dalje koristiti, aplikacija će se zaključati nakon 30 dana od prve prijave i podaci će se izbrisati

Jesmo li odgovorili na vaše pitanje?

Da, hvala!
Ne baš.

Što možemo učiniti, da iskustvo bude bolje?

Hvala vam na anketi.